X

[VIDEO] Singurul politician care a mers la Canalul Bâstroe

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.


Video1


Video2

George Simion a mers el însuşi la Chilia ca să vadă ce fac ucrainenii la Canalul Bâstroe. Liderul AUR a confirmat lucrările de adâncire, care au provocat un efect dezastruos pentru Dunăre.

Regimul Zelenski a adâncit fără acordul României inadmisibil de mult Canalul Bâstroe, din Dunăre, afectând puternic ecosistemul.

Delta Dunării, soartă dramatrică

Guvernul de la Kiev a încălcat mai multe tratate internaționale, iar Ministerul de Externe de la București, respectiv Palatul Victoria și președintele Klaus Iohannis par că au închis subiectul.

„Am venit în Delta Dunării pentru că premierul Ciucă spunea că nu are informații despre ce se întâmplă aici. O să i le transmitem noi.

Ce mi se pare de-a dreptul strigător la cer este că ucrainenii au folosit la operațiunea de adâncire a Canalului Bâstroe probabil motorină donată de România.

Localnicii din Chilia se plâng că nivelul apei a scăzut cu 60 de centimetri. Uneori mai scădea cu 5-10-20 de centimetri. Dar nivelul apei a scăzut dramatic în ultimele zile, nu se mai găsește pește în Deltă”, a declarat George Simion.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

    1. Stai linistit ca nu-l inghite pe Ponta, doar ii foloseste „expertiza” pentru a mai afla detalii despre statul paralel. In politica trebuie sa stii tot despre adversari, mai inghiti si broaște precum Ponta, important e sa nu faca alianta cu astfel de personaje infecte, caci isi va pune toti romanii in cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button