X

OrtodoxINFO app – Politica de Confidențialitate

OrtodoxINFO app – Politica de Confidențialitate

 

Această Politică de Confidențialitate descrie modul în care OrtodoxINFO (denumită în continuare „Aplicația”) colectează, utilizează și împărtășește informațiile tale și drepturile tale în legătură cu aceste informații.

Colectarea de Informații

Aplicația poate colecta informații despre tine prin mai multe modalități, inclusiv:

  • Identificatorul publicitar Android: Aplicația poate colecta identificatorul publicitar Android de pe dispozitivul tău. Acest identificator este utilizat pentru publicitate și analize.

Utilizarea Informațiilor

Informațiile colectate de către Aplicație sunt utilizate pentru următoarele scopuri:

  • Publicitate: Aplicația poate utiliza identificatorul publicitar Android pentru a-ți arăta publicitate personalizată.
  • Analize: Aplicația poate utiliza identificatorul publicitar Android pentru a urmări comportamentul utilizatorului și a îmbunătăți funcționarea acesteia.

Împărtășirea Informațiilor

Aplicația nu va împărtăși nicio informație colectată cu terțe părți, cu excepția cazului în care acest lucru este necesar pentru a furniza serviciile descrise în această Politică de Confidențialitate sau conform cerințelor legale.

Drepturile Tale

Ai dreptul să soliciti Aplicației să șteargă orice informație colectată despre tine și Aplicația va respecta această solicitare în măsura în care acest lucru este permis de lege.

Modificări ale acestei Politici de Confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate poate fi modificată din când în când, așa că te rugăm să o verifici periodic. Dacă facem orice modificări semnificative, te vom notifica prin postarea Politicii de Confidențialitate actualizate pe această pagină.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)
Back to top button