„60 Minutes” de la CBS a întâmpinat noul an cu un mesaj apocaliptic din partea lui Paul Ehrlich, un cunoscut eugenist care a cerut controlul populației din cauza „resurselor limitate” de pe planeta Pământ.
Paul Ehrlich a greșit aproape totul în ultimele 6 decenii.
Acum zise că omenirea este nesustenabilă, adică suntem prea mulți.
Vă dați seama cât de proști sunt inteligenții care ne acuză de conspiraționism? Să ți se spună non stop, pe toate canalele, ce au de gând cu tine și tu să-i acuzi pe ăia care aud și cred de faptul că se aberează?!
Rețineți, TOT ce se întâmplă are un singur scop, spus de guru-ul ăla urât, care a fost și la noi: reducerea la jumătate a populației cât mai rapid.
Hai să judecăm, ce au în comun avortul, homosexualitatea, Calache, vaccinul anti Calache, încălzirea globală, arderea grâului, interzicerea creșterii animalelor, războaiele, sărăcirea forțată? Scăderea ratei de reproducere și reducerea populației.
Înainte de plandemie era un boom economic, continente ca Africa se dezvoltau rapid, hrană era din belșug, gemeau rafturile în supermarket. Totul devenea incontrolabil.
Deci s-a pus urgent frână. De la boom economic global la colaps a fost suficientă o frică iresponsabilă de o răceală.
Pentru că aici este paradoxul: viața bună naște oameni slabi. Omul duhovnicesc este omorât de omul trupesc. Cei doi sunt mereu în conflict.
De asta și lasă Dumnezeu să se întâmple acest colaps. Să recupereze, din ruinele economice, sufletele noastre pierdute printre concedii și mașini.
Vremurile grele nasc oameni puternici, dacă nu se ajunge la atomice, că atunci nu știu ce se mai naște. Oricum, avem în Biblie garanția că specia umană nu va dispărea, în ciuda vremurilor apocaliptice.
Deja vedem cum unul câte unul, oamenii fac ochișori. Ca în Matrix, nu le place deloc ceea ce văd, faptul că erau baterii pentru mașinile corporatiste.
Dar totuși, libertatea are gustul dulce al zborului, irezistibil pentru suflet, că e natura lui. În ciuda fricii minții, realitatea începe să-și facă loc în inimile noastre.
Sus să le avem!
Interviul complet:
resurse sunt dar nu si pentru lacomia fiecaruia dintre noi adica daca fiecare din cei 8 miliarde daca e adevarata cifra a rvrea un ferrari un yacht si doua casoaie pardon
uitati unde am ajuns in 33 de ani in Bucuresti in anumite momente ale zilei aerul e irespirabil pentru ca am devenit aproape toti boeri ne putem sa mai mergem cu autobuzul sau metroul doar „saraki” merg
extrapolam la scara planetara si DA vom avea dezastru ecologic grav pe langa desertificarea accelerata a unor terenuri din cauza metodelor agricole gresite
cine crede ca resursele sunt infinite si in orice conditii ori e malefic in intentii ori e prost de a binelea
masele sunt egoiste vor sa le fie lor bine pe termen scurt nimeni nu gandeste in timp pe 20-50-100 de ani inca in romanica gandim „dupa noi potopu”
daca exista un dzeu nu e posibil sa ne lase sa facem ce vrem noi sa ne autodistrugem din cauza egoismulu nostru primitiv sa ne ducem noi maretul nostru adn prea scump mai departe si sa distrugem animalele, ecosisteme, natura etc
si in natura e un echilibru intre prada si pradator daca nu mai sunt pradatori prada distruge ecosistemul (oile,iepurii etc.)
omul pentru ca se presupune ca e o fiinta cica evoluata trebuie sa inteleaga de buna voie RESPONSABILITATEA propriilor actiuni altfel va fi nevoie o mana de oameni cum sunt ei buni rai sa ia acele masuri pentru mase (un copil sau doi sunt suficienti si in timp pop mondiala nu mai creste se va aplatiza)
nici nu mai spun ca sunt si unii care nu sunt in star esa fie ei insisi responsabili cu viata lor dar mai devin si parinti in prostia lor
Si daca fiecare dintre oameni isi doreste casoaie si yahturi si masini de mare viteza, asta inseamna ca le si au? Nu tot cei care ne spun cum sa traim le poseda pe toate? Bucurestiul este un oras cosmopolit, este capitala si este normal sa atraga
oamenii bogati ai Romanie si nu numai.
Resursele, da! sunt pentru hrana tututor si da! nelimitat, atata timp cat omul mai are control asupra propriului pamant si isi mai
poate planta propria hrana. De exemplu, o singura femeie din China, ipreuna cu barbatul ei a reusit sa impadureasca 4000 (si mai bine) de km² in desertul de la granita cu Mongolia. De asemena un singur barbat in Africa, care traia langa un désert a reusit sa ii puna stavila acestuia prin schimbarea modului de a face agricultura. Datorita acestuia, oamenii locului sunt acum capabili de a cultiva de 3 ori pe an, fata de 1 singura data, cum se intampla inainte. Ambele persoane erau FARA SCOALA, dar si-au dat interesul!!! Crede-ma ca aceste persoane au schimbat viata oamenilor in bine, mult mai mult decat au facut-o corporatiiile conduse de bogatasii care se cred stapanii noatri si ne spun ca resursele sunt linitate.
In ceea ce priveste oamenii „iresponsabili” care fac copii… aici intervine voia Domnului. Si daca El da copii unui astfel de cuplu cine indrazneste sa fie impotriva Lui?
Nu! Resurse sunt, foametea nu exista, ci doar e provocata, si mai mult decat aceasta, ea se intretine!
La fel lemnul care se taie, apele care se polueaza, aerul care se otaveste… toate sunt facute de cei bogati, pentru bunastarea lor si tot ei arata cu degetul spre noi, caci pe cineva trebuie sa dea vina, nu?..