X

BOMBĂ! Viitorul președinte al SUA: „Elitele globaliste se folosesc de v@ccinurile C0VID pentru a depopula planeta!”

DeSantis: "Elitele globaliste se folosesc de vaccinurile COVID pentru a depopula planeta!"

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Este pentru prima data cand un oficial de rang inalt american spune asta. Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, a avertizat că elitele globaliste se folosesc de vaccinuri COVID pentru a depopula planeta.

DeSantis a apărut marți la emisiunea „The Ingraham Angle” de la Fox News pentru a explica cum Florida va cere socoteală producătorilor de vaccinuri criminale și oficialilor guvernamentali care promovează injecțiile periculoase și experimentale. „Luați o injecție cu ARNm și modul de a o vedea este OK, care sunt beneficiile? Și care sunt dezavantajele? Și se pare că instituția noastră medicală nu a vrut niciodată să fie sinceră cu oamenii în legătură cu potențialele dezavantaje”, a declarat DeSantis.

„Și astfel, ați arătat un clip de la Dr. Ladapo aici, în Florida. Și analiza pe care a făcut-o pe oameni, în special pe tinerii care au făcut injecțiile cu ARNm”. Guvernatorul Floridei a continuat să explice cum alte țări încep deja să retragă injecția COVID de pe piață pe fondul apariției unor date care arată că „dezavantajele sunt mai mari decât beneficiile”.

„Uite, la sfârșitul zilei, ceea ce căutăm este să oferim adevărul, să oferim date exacte și să oferim analize exacte. Și am avut un mare cercetător din Danemarca. Danemarca nu permite persoanelor sub 50 de ani, cu excepția cazului în care au condiții preexistente, să facă injecții cu ARNm, deoarece au analizat și au spus că dezavantajele depășesc beneficiile”, a spus el. „Dar ei au analizat și mortalitatea din toate cauzele. Iar cercetătorul a constatat că da, la unele grupe de vârstă, a existat o scădere a mortalității COVID după administrarea acestora, dar apoi a existat o creștere a altor tipuri de mortalitate”.

„Așadar, de ce nu am văzut scăderi mari ale mortalității excesive de când au fost introduse aceste lucruri?”, a continuat el. „Și astfel, avem acum un panel pe care l-am creat în Florida, care va funcționa efectiv așa cum ar trebui să funcționeze un CDC și, practic, să facă medicină bazată pe dovezi, să ia în serios studiile care contrazic narațiunea și să fie dispus să pună întrebări și să meargă acolo unde duc datele.”

DeSantis a evidențiat, de asemenea, modul în care Florida a condus lupta împotriva apelurilor privind mandatul de vaccinare din partea guvernului federal și a grupurilor globaliste. „Autoritarii au fost cei care au vrut să impună vaccinarea oamenilor, eu i-am protejat pe oameni să nu se întâmple acest lucru și m-am asigurat că locuitorii din Florida pot face propria alegere”, a spus el.

„Autoritarii au vrut să instituie un sistem de pașaport pentru vaccinuri, aproape ca un sistem de credit social. Astfel încât oamenii care nu erau de acord cu acest lucru să fie marginalizați complet din societate. Noi am respins acest lucru. Și l-am interzis… Așadar, am fost de la bun început, ajutându-i pe oameni să ia propriile decizii, dar fără să folosim nici puterea coercitivă a statului, nici să permitem marilor corporații să condiționeze aceste alegeri”, a adăugat el.

DeSantis a organizat marți o masă rotundă la care au participat o gamă largă de experți medicali pentru a-și oferi mărturia cu privire la riscurile injecțiilor COVID, la eforturile coordonate de cenzură ale rețelelor de socializare și ale guvernului pentru a reduce la tăcere disensiunile împotriva narațiunii COVID și la efectele nocive ale închiderilor și ale măștilor din timpul pandemiei.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

7 comentarii

  1. Get Ready: Gates, Johns Hopkins, WHO Simulated Another Pandemic – ‘Catastrophic Contagion’ – YouTube
    https://m.youtube.com/watch?time_continue=13&v=Eya-mUFEhqc&feature=emb_logo

    O serie de studii au arătat că copiii, care rareori prezintă simptome atunci când sunt infectați, nu au fost foarte contagioși pentru alți membri ai familiei în timpul lockdown-urilor.

    https://medicalxpress.com/news/2020-09-largest-children-significantly-covid-.html

    https://medicalxpress.com/news/2020-05-children-main-drivers-covid-pandemic.html

    https://medicalxpress.com/news/2020-09-kids-prone-coronavirus-infection-adults.html

    Acum insa vor sa ajunga la vaxinarea obligatorie a copiilor dupa infectarea lor in masa!

    Toate acestea le veţi vedea cu ochii voştri, generaţia voastră va întâlni venirea lui antihrist.
    Uite ce au mai inventat! Pruncilor să le pună pecetea lui antihrist! Îngerul îi va răpune pe cei care se vor încumeta să facă aceasta!
    La venirea lui antihrist se va lăsa aşa o foamete, încât se vor epuiza cerealele.
    Proorociile schimonahiei NILA (6 martie): “MAI INTAI DE TOATE, RUGACIUNEA!” | Cuvântul Ortodox
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/proorociile-schimonahiei-nila-10-ani-de-la-adormire-6-martie/

    👇

    Doar un pic de tiranie absolută și pandemiile vor ramane de domeniul trecutului, ei bine, asta și obligarea la injecții experimentale cu ARNm pentru fiecare bărbat, femeie și copil….

    https://twitter.com/Ponykillr/status/1602121717979258880?s=20&t=0WeTb2u6Omvpr_BvXsU_MA
    Participants – Munich Security Conference

    https://securityconference.org/en/msc-2022/participants/

    https://securityconference.org/assets/user_upload/220220_MSC2022_Agenda_fin.pdf

    Nanotechnology Making Your Weather
    https://rumble.com/v10lx5x-nanotechnology-making-your-weather.html

    „Te poți proteja împotriva bolilor contagioase…. asigurându-te că ești la curent cu toate vaccinările…”

    👇

    Bolile contagioase (cum ar fi gripa, răceala sau streptococ) se răspândesc de la o persoană la alta în mai multe moduri.
    O modalitate este prin contact fizic direct, cum ar fi atingerea sau sărutarea unei persoane care are infecția.
    O altă modalitate este atunci când un microb infecțios călătorește prin aer după ce cineva din apropiere strănută sau tușește.

    Bolile infecțioase sunt cauzate de germeni microscopici (cum ar fi bacteriile sau virușii) care intră în organism și provoacă probleme. Unele – dar nu toate – boli infecțioase se răspândesc direct de la o persoană la alta.
    Se spune că bolile infecțioase care se răspândesc de la o persoană la alta sunt contagioase.
    Unele infecții se răspândesc la oameni de la un animal sau o insectă, dar nu sunt contagioase de la un alt om.
    Boala Lyme este un exemplu:
    Nu o poți dobandi de la cineva cu care stai sau care trece pe stradă.
    Provine din mușcătura unei căpușe infectate.

    Te poți proteja împotriva bolilor contagioase…. asigurându-te că ești la curent cu toate vaccinările…

    https://kidshealth.org/en/teens/contagious.html

    1. CBDC în 2023:
      Reserva Federala intenționează să implementeze moneda digitală „FedNow” între mai și iulie 2023

      https://www.naturalnews.com/2022-12-16-federal-reserve-fednow-digital-currency-2023.html#

      „Ceea ce încearcă să facă este să te oblige să te identifici continuu in sistem, sa vada cine ești și să fii monitorizat prin ID-ul tău digital”
      👇
      Ron Paul este de parere că „tulburările sociale și violența” vor urma dupa „mama tuturor crizelor economice”

      https://www.naturalnews.com/2022-12-16-ron-paul-social-unrest-violence-economic-crisis.html#

      👇
      Nu veti deține nimic și veti fi fericiți:

      Forumul Economic Mondial vrea să va usureze de proprietatea privată a mașinii

      https://www.naturalnews.com/2022-12-16-wef-wants-end-of-private-car-ownership.html#

      1. UN Digital ID – YouTube
        https://m.youtube.com/watch?v=mvaYipKtY-c&feature=youtu.be
        „LA APUSUL LIBERTATII”

        „In cadrul discutiei care a avut loc în legătură cu acordul Schengen, s-a propus ca cel mai eficient mod de aplicare plasarea acestui număr pe mână sau pe frunte, pentru a nu exista pericolul ca, introdus pe vreun card oarecare, fie de identitate, fie de alt fel, posesorul său să-l piardă, să-i fie furat sau să fie falsificat.

        S-a hotărât ca propunerea să fie restudiată, de vreme ce toate tările ”fac greseala” anterior să semneze si să valideze acordul Schengen. Domnul K., jurist la birourile Comisiei Europene din Luxemburg, a spus:

        ‘‘A fost discutată în cadrul acordului Schengen tema plasării acestui număr de cod de înregistrare pe frunte sau pe mână“. Si a subliniat: ”ceea ce vă spun eu acum s-a spus întocmai”.

        Scopul celor care îl promovează este acela de a înlocui banii lichizi cu un număr codificat.
        Vor să dea fiecărui om un număr de cod unitar, ID unic în lume, pe care să nu-l mai aibă un al doilea om de pe pământ.
        Acest număr de cod ID se va da în primul stadiu pe un card sau pe o carte de identitate electronică si treptat se va transfera pe mână sau pe frunte.
        La scurtă vreme se va interzice circulatia banilor sub formă de numerar si cel care va arăta si folosi bani lichizi va fi pedepsit, si acest lucru cu pretextul că vor dori să controleze operatiunile ilegale. In acelasi timp însă, vor controla orice tranzactie.

        Asadar sistemul va functiona după cum urmează: orice tranzactie economică pe care o va face cineva se va face pe baza numărului unitar ID codificat al cărtii sale de identitate sau al microcipului de pe mână sau de pe frunte si numai digital”.

        http://www.cuvantul-ortodox.ro/la-apusul-libertatii-fragmente-1/

        https://invataturiortodoxe.ro/download/la-apusul-libertatii.pdf

        1. Ai ascultat materialul? 27 de defibrilatoare pentru o suburbie din Melbourne cu o rata mare a deceselor din cauza infarcturilor. O zona densa de case.

      2. Papa Francisc va returna trei fragmente din Parthenon arhiepiscopului Ieronim al II-lea al Atenei – Black News

        https://blacknews.ro/papa-francisc-va-returna-trei-fragmente-din-parthenon-arhiepiscopului-ieronim-al-ii-lea-al-atenei/

        Grecia antică – Zeița Athena – istorie-edu
        https://istorie-edu.ro/istoria-universala/grecia-antica/zeita-athena.html

        Suveranul Pontif „a decis să doneze Preafericitului Ieronim al II-lea, arhiepiscopul Atenei şi al întregii Grecii, cele trei fragmente din Parthenon care au fost păstrate cu grijă timp de secole în colecţiile pontificale şi în muzeele Vaticanului”, a precizat Vaticanul într-un comunicat.
        Acest gest a fost decis „ca un semn concret al dorinţei sincere de a urma calea ecumenică a mărturisirii adevărului”, se mai spune în comunicat.

        Papa Francisc, care l-a întâlnit pe arhiepiscopul Ieronim al II-lea la sfârşitul anului 2021 în timpul călătoriei sale în Grecia, a făcut din dialogul interreligios şi ecumenic o temă centrală a pontificatului său

        Situat pe Acropola din Atena, Parthenonul este unul dintre cele mai faimoase situri arheologice din lume, inclus pe lista patrimoniului cultural UNESCO. În antichitatea greacă, templul a fost dedicat zeiţei Atena, înainte de a fi transformat într-o biserică şi apoi într-o moschee.

        Parintele Athanasie Mytilineos:

        Daca se intreaba cineva ce este idolatria, gaseste raspunsul in Apocalipsa.

        „Stiu unde salasluiesti unde este scaunul satanei; si tii numele Meu si n-ai tagaduit credinta Mea, in zilele lui Antipa, martorul Meu credincios, care a fost ucis la voi, unde locuieste satana” (Apocalipsa 2, 13).

        „Sa nu-ti faci chip cioplit (idol), si nici vreo asemanare cu ceva din cate sunt in cer, acolo sus, ori din cate sunt pe pamant, ori din cate sunt in apele de sub pamant. Sa nu te inchini lor, nici sa le slujesti;” (Iesire 20, 4:5)

        Hristos ne arata ca atunci cand oamenii se inchina idolilor, fie acum, fie in trecut, stim exact cui se inchina: lui satana.
        Cum ar accepta persoana acest adevar daca i s-ar spune exact cui i se inchina? Nimeni nu poate defini precis ce inseamna inchinarea la idoli, cu exceptia vocii din cer, a lui Hristos. Vom vedea acum ca aceasta relatie care exista intre idolatrie si satana este cea mai directa relatie, deoarece potrivit lui Hristos, satana este intronat in idolatrie.

        Omul nu se mai uita la Dumnezeu, ci la natura, natura pe care o divinizeaza acum. Idolii din natura devin una cu Dumnezeu pentru acea persoana.
        In confuzia sa, omul se inchina caracteristicilor lui Dumnezeu reflectate in natura, care nu sunt Dumnezeu, ci doar reflectia Lui. Deci, din cauza acestei confuzii, omul a creat-o pe zeita Atena pentru a se inchina intelepciunii. L-a creat pe zeul Apolo ca sa se inchine artei si frumusetii. L-a creat pe Zeus, in demersul sau de a se inchina puterii. A creat-o pe zeita Demetra pentru a se inchina mamei naturii. A creat-o pe zeita Gaia pentru a se inchina Pamantului. Dar toate acestea sunt caracteristicile Dumnezeului Celui Unic. Evident, nu exista niciun zeu Apolo, Atena, Demetra sau Gaia. Nu ma voi inchina intelepciunii. Nu voi diviniza frumusetea. Nu voi diviniza pamantul. Voi incerca sa caut dincolo de aceste reflectii ca sa intru in legatura cu ontologia lor, adevaratul Dumnezeu.
        Francmasoneria este o religie a idolatriei misterelor antice. Ei recunosc acest lucru in toate publicatiile lor. Cum poate o persoana educata sa fie atrasa de o credinta care afirma ca soarele poate fi mare arhitect al universului si, prin urmare, Dumnezeu? Cum poate confunda puterea soarelui, energia, lumina si intelepciunea din alcatuirea sa cu Dumnezeu si crede ca acesta este Hristos Dumnezeul-Om.?
        Din momentul in care ma lepad de Hristos, incep automat sa alunec in idolatrie.
        Astazi, sunt natiuni crestine care L-au tagaduit pe Hristos si au cazut automat in idolatrie atat in forma sa evidenta, cat si in forma subtila, care poate fi mai greu de recunoscut.
        Traditia dupa care soarele este (un fel de) Dumnezeu, vine de la egipteni, trece prin Gnosticism ( de care Origen nu era strain), care da Antichitatii o compilatie numita Corpus Hermeticum, atribuita unui personaj fictiv, Hermes Trismegistus; ea a devenit extrem de populara in „Crestinismul” Renasterii, timp in care magia si hermetismul (sau Gnosticismul din vechime) au renascut, intemeind astfel si doctrina Masoneriei despre soare, de care s-a zis mai sus, valabila pana astazi, care doctrina (dupa cuvintele lui Giordano Bruno), e mai veche si mai adevarata decat cea Biblica, si care a fost „stricata” apoi de Crestinism.
        Idolatria este starea in care un om isi limiteaza orizontul duhovnicesc la creatie, fara sa se extinda dincolo de cele vazute pentru a fi inaltat catre Dumnezeu.
        In cele din urma, oamenii ajung sa creada in puterea propriului intelect, puterea lor, interioara, increderea in sine, idolatrizandu-se, divinizandu-se pe ei insisi, sau inchinandu-se propriului eu. Aceasta este dilema tragica a omului jalnic din ziua de azi.
        Pe langa aceste lucruri create sau naturale ale lumii, idolii mai pot fi si lucrurile facute de om, precum bogatia, arta, arhitectura, tehnologia, stiinta sau stilul de viata luxos.
        In general, am ajuns sa idolatrizam facilitatile avansate stiintific, care nu sunt rele in sine, atat vreme cat nu ne idolatrizam stilul de viata, nu ne izolam de harul Duhului Sfant si nu Il inlocuim pe adevaratul Dumnezeu cu idolii din zilele noastre. Este cunoscut faptul ca adevaratul Dumnezeu intotdeauna va distruge si va rasturna toti idolii.
        Ce este in spatele unui stil de viata luxos sau al carierei mele sau al bogatiei, al tehnologiei sau al artei? Cine se acunde in spatele tuturor acestora? Sa vedem cum caracterizeaza Hristos aceasta conditie: tronul lui Satana, locul Satanei. Dar cum este posibil ca Satana sa-si instaleze tronul in spatele lucrurilor care reflecta calitatile lui Dumnezeu? Satana se introneaza in umbra acestor lucruri; acolo locuieste. Acest lucru este specificat in epistola care episcopul de Pergam. Satana a fost intronat intr-o statuie imensa a lui Zeus, in altar, intr-un templu magnific.
        Cand oamenii pierd harul Duhului Sfant, ei incep automat sa se inchine naturii, ignorand faptul ca natura reflecta pur si simplu atributele Creatorului. Atunci omul incepe sa se inchine fiintelor create. Diavolul se grabeste sa se introneze intr-un copac, sau intr-un rau, sau intr-un munte, sau intr-o piatra atunci cand vede ca omul e gata sa se inchine acestor obiecte. Intr-un fel, un om inchinator la obiecte se inchina diavolului.
        Pentru diavol, mandria este incurabila, iar el si-o satisface ascunzandu-se si incoronandu-se in obiecte naturale, adorate de oameni care L-au pierdut pe adevaratul lor Dumnezeu.
        Acesti bieti oameni incep sa se inchine reflectiei calitatilor lui Dumnezeu in natura si, fara sa realizeze, devin idolatri si se inchina diavolului. Poate fi inchinarea la tehnologie, stiinta, bogatie si bani. Toate acestea pot deveni idoli la care se inchina oamenii, iar diavolul se cuibareste in toate aceste lucruri.
        Desfranatii practica idolatria, deoarece curvia este separarea scopului de placere. Daca separati aceste doua elemente sunteti implicati idolatrie. Adica va concetrati asupra placerii – dar schimbati scopul, care este nasterea de prunci – atunci va inchinati tocmai lucrurilor pe care Dumnezeu nu le doreste. Va inchinati placerii si-i dati sansa diavolului sa se strecoare in placere. Placerea este o consecinta care nu trebuie sa devina scop. Harul din Taina Cununiei poate ajuta pe cei cununati religios daca sunt receptivi. Adulterul este idolatrie. De fapt, unul dintre Parintii Bisericii arata cu exactitate ca sperma oferita in curvie si preacurvie devine o ofranda pentru diavol.
        Mai trebuie sa spunem ca si casa noastra poate deveni un idol, laolalta cu copiii nostrii si rudele noastre. Si, sincer vorbind nu este scopul si centrul vietii noastre sa avem o familie fericita, o casa frumoasa, fericita – familia ideala?
        Acum, sa nu ne culcam pe o ureche doar pentru ca frecventam biserica in fiecare duminica cu familia sau ca ne spovedim si ca ne impartasim din cand in cand cu Sfintele Taine. Idolatria poate patrunde in aceasta imprejurare. Credem in carierele noastre. Credem in casa noastra. Credem in copiii nostri. Idolatrizam aceste lucruri, de aceea suntem distrusi daca le pierdem. Daca eliminam obiectul de inchinare din ochii inchinatorului, atunci vedem raspunsul sau imediat.
        Daca ne-ar disparea casa si copii nostrii dinaintea ochilor, am fi distrusi. Nu ne referim la durerea naturala, la socul natural pe care il simtim cu totii. Aceasta este natura umana. Cand pierd un sot iubit, un membru al familiei mele sau daca imi pierd casa, este normal sa simt durerea. Nu o sa ma hlizesc. Cu toate acestea, daca nu pot face fata situatiei, daca ma gandesc sa ma sinucid, inseamna ca lucrurile sau persoanele pe care le-am pierdut erau idolii mei si m-an inchinat lor fara sa-mi dau seama. Si ne referim la crestinii ortodocsi.
        Un parinte duhovnicesc, atunci cand vrea sa ajute pe cineva, incearca sa-l alipeasca de harul Duhului Sfant trimis de Hristos, iar nu sa-l speculeze pe credincios ca sa-l tina legat de sine. Dupa aceea, daca reuseste sa-l duca la Hristos pe fiul duhovnicesc, iar nu sa-l opreasca pentru sine, fiul duhovnicesc primeste har de la Hristos. Insa daca fiul duhovnicesc cauta sa placa duhovnicului care-l poate specula pentru sine, adica fiul nu mai cugeta cum vede Hristos aceasta relatie scalciata si asculta orbeste de duhovnic ignorand pe Hristos – in acest caz duhovnicul ii devine idol!

        Parintele Athanasie Mitilineos:

        Apocalipsa 13:14
        „și înșeala pe cei locuiesc pe pământ prin semnele care i s-au dat ei sa faca inaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ, sa faca icoana fiarei, care a avut rănile înjunghierii și a trăit”.

        Prorocul Mincinos (Papa) îi înșeală pe cei care locuiesc pe pământ cu aceste minuni pe care i-a fost ingaduit să le facă insidios, spunându-le oamenilor de pe pământ să facă o icoana fiarei și să i se închine – adică lui Antihrist, – care a avut o rana din pricina junghierii și s-a vindecat.
        Amintiți-vă, cum obișnuiam să va spun că fie antihrist însuși va fi înviat dupa ce va suferi o rană mortală – printr-o pseudo-înviere – fie unul dintre adjutanții săi (Papa) va fi înviat – și astfel antihrist va crea impresia că poate învia pe cineva din morți. Și atunci aceasta este miza prin care va glorifica Prorocul Mincinos pe Antihrist ca sa fie venerat prin icoană.
        Cine se va insela atunci?
        Toți oamenii vietuitori pe pământ. Cu excepția, desigur, a celor care deosebesc duhurile.
        Cei cu discernamant duhovnicesc reprezinta poporul lui Dumnezeu și
        v-am spus duminica trecută – si o voi mai spune încă o dată – că poporul ales al lui Dumnezeu nu coincide, nu se indentifica cu toti locuitorii unui popor creștin ortodox.
        Dacă suntem 9 000 000 de greci, în sensul cel mai larg, ne consideram desigur că suntem poporul lui Dumnezeu, dar de fapt numai poporul ales este afieorisit lui Dumnezeu, adica aceia care nu se vor închina lui Antihrist și vor fi gata să sufere martiriu.
        Dar poporul ales al lui Dumnezeu nu coincide, nu se indentifica cu toti cei
        noua milioane de locuitori de aici din Grecia.
        Acest lucru ar trebui să ne facă să ne gândim dacă aparținem cu adevărat si suntem poporul lui Dumnezeu și daca nu cumva ne lăudăm nefondat că suntem creștini ortodocși, botezați și că avem siguranta ca vom fi mântuiți fara nicio deosebire.
        Doar cei aleși nu vor accepta toate înșelăciunile pe care Profetul Mincinos le va oferi si nu se vor lepada de Hristos.
        Vedem că suntem înșelați, credinciosi fiind – caci ne zbatem pe pământ pentru cele trecatoare la fel ca si cei care au o mentalitate seculară, pământească. Suntem crestini, mergem la biserica daca vreti, ne marturisim pacatele, ne impartasim cu Sfintele Taine, dar avem o mentalitate laică, gandim prea lumeste intotdeauna. Prea mulți dintre creștinii noștri ortodocsi au o mentalitate paganeasca.
        Si cei care au o mentalitate seculară cat de greu se vor mântui!
        Adica cei care au mentalitate lumească, materialista, acestia vor fi cei care vor fi predispusi spre înșelare. Dacă ar trebui să investigăm printre ascultătorii noștri, ascultătorii din această seară, cei prezenți și inclusiv pe mine, nu știu, dragii mei, de ce avem atata gandire seculară, cu atat de multa grija lumeasca în noi.
        Asta ma îngrijorează! Mă îngrijorează personal. Mă îngrijorează foarte mult. Și cred că ar trebui să fim cu totii îngrijorați. Este ușor de înțeles acest lucru atunci când se vede din lucruri foarte grosiere, nu din cele subțiri, ci dupa cum se comporta creștinii.
        Dacă ar veni acest Profet Mincinos, mă tem că mase largi de creștini ortodocsi vor fi duse foarte ușor de nas.
        Vă înștiințez, așa cum spune Domnul Hristos: „Va spun dinainte”, v-am spus anticipat. Vă avertizez și vedem asta în fiecare zi, ca oamenii care aud aceste argumente aici, la un moment dat îi vedeți ca se lasa totusi dusi de val.
        Mai concret creștinii noștri sunt confuzi, nu au constiinta dogmatica, nu au sprijin, nu au nicio bază, nu sunt stapani pe ei insisi.
        Aici voi mai spune ce va face Prorocul Mincinos spre a inlesni venerarea finală absoluta a chipului antihristului.
        Antihristul va fi si o figură politică. De fapt, încheiem si explicatia cu aceste probleme.
        Antihrist va fi evreu, va fi inteligent, va fi filantrop va fi… calitati pe care Sfantul Ioan Evanghelistul nu le mentioneaza in Apocalipsa, ci sunt stipulate in alte parti ale Traditiei Duhului. Atunci cu mare usurinta i se va inchina lumea lui antihrist ca unei persoane politice. Ca figură politică care va conduce lumea, în acest sens i se va închina.
        Avandu-l pe acest guvernator mondial, nu o sa mai aiba nimeni nevoie de Dumnezeu.
        Iar Biblia o spune clar:

        Blestemat este cel ce-şi pune nădejdea în om” (Ieremia 17, 5)

        În vremea mântuirii, a dobândirii vieţii veşnice, nădejdea noastră trebuie s-o punem numai în Dumnezeu (Ps. 2, 12; 5, 11; 117, 8-9). Nădejdea nu trebuie pusă în om (Ps. 145, 3; Is. 2, 22). Nădejdea celui credincios nu trebuie pusă în trup (Filip. 3, 4); nici în noi înşine (II Cor. 1, 9). Nu trebuie sa nădăjduim în dreptatea noastră (Luca 18, 19).

        Omul se aseamănă cu iarba (Ps. 102, 15), cu floarea câmpului, cu umbra, cu trestia cea frântă de vânt, cu pânza păianjenului (Is. 36, 6; Iov 18, 19).

        Deci este blestemat omul care nădăjduieşte în om, căci unul ca acela nădăjduieşte în zidirea lui Dumnezeu cea prea mică şi slabă şi nu în Dumnezeul puterilor. Cine nădăjduieşte în Dumnezeu este iubit de Dumnezeu (Ps. 146, 11), iar cine nădăjduieşte în om, nădăjduieşte în deşertăciune, deoarece omul deşertăciunii s-a asemănat şi zilele lui ca umbra trec (Ps. 101, 12; 143, 4; Eccl. 6, 16; 8, 13).

        Blestemat este omul care lasă pe Ziditorul său şi nădăjduieşte în cele deşarte şi stricăcioase şi în om, care este rob al păcatelor (Ioan 8, 34; Rom. 1, 24; 3, 9; 7, 5; 14; 23; Efes. 2, 3).

        Blestemat omul care isi pune speranțele sale într-un om, în sens absolut. Cum spuneam, imi pun speranta mea in priceprea unui medic, ca ma va face bine. Dacă spunem acest lucru în sens relativ, nu ne ridicăm împotriva voii lui Dumnezeu pentru că îl punem pe Dumnezeu mai intai și apoi ne bizuim pe mestesugul doctorului si pe medicatie. Dacă doriți, o sa spun si acest lucru, asa ca sa ne trezim:

        „Fiule! În boala ta nu fi nebăgător de seamă; ci te roagă Domnului şi El te va tămădui” (Ecclesiasticul 38, 9)

        In acest sens, desigur, putem spune, ca ne punem o speranta moderata in medic. Dar când spun că nu cred în Hristos Dumnezeu, dar speranța mea absolută este medicul si medicatia atunci, desigur, am absolutizat medicatia și apoi, desigur, mă închin ca un idolatru medicului. Fac pelerinaj la doctor, adică îl venerez pe medic. Așa îi putem idolatriza si pe conducătorii politici, pe oricare ar fi. Ei pot fi oameni remarcabili, pot fi oameni mari, dar atâta timp cât le absolutizam acțiunea, faptele, atunci cădem în închinarea la Cezar, si ne pregatim astfel spre a ne închina și venera pe Antihrist.

        Un alt punct al Prorocului Mincinos este sugestionarea simularii vorbirii icoanei lui Antihrist, deci făcând-o cumva să vorbească pentru a i se închina lumea. Bizar! Cu alte cuvinte, i se face o icoana lui Antihrist, i se va picta icoana lui Antihrist, pentru ca această icoana să înceapă a vorbi. Cum va vorbi?
        Ne spune Sfantul Andrei al Cezareei:
        „De multe ori sunt farmece, o vraja rostita pentru icoana, asa cum a facut Apollonius (din Tyaneus) si altii, si oamenii nu vor percepe ca vorbeste un demon.”
        Au fost mari vrajitori în istorie, Simon Magul, Apollonius Tyaneus, vrajitori celebri, uimitori. Odată, Apollonius de Tyaneus a fost găsit în Alexandria, și pentru o clipă el a rămas in extaz, și apoi a spus:
        „În acest moment împăratul a fost ucis.” După o lună o corabie care a venit din Italia a adusa vestea că împăratul în ziua respectiva a murit. Acestea, însă, nu sunt ciudate. Pentru că spiritismul este un exemplu foarte concludent. Veti fi surprinsi de modul în care o icoana poate vorbi?! Tot ce trebuie să facem este să citim – dar sa nu mergem niciodată la sedintele lor, Doamne ferește, – despre spiritisti!
        Diavolul, dragii mei, el este cel care vorbește prin masa care se misca si dă această informație spiritistilor.
        Deci ei au obiecte care se mișcă, au obiecte care creează miscare in ritm de muzical. Ies dintr-un coș pe ritm de muzică. Obiectele au o greutate diferită. Dar nu mergeți niciodată, dar niciodată la o sesiune spiritista, că daca acest lucru se întâmplă, ati comite un mare păcat. Chiar și din curiozitate, dacă cineva ar merge la ei, sa știți, ca eu sunt ingrijorat. Dar v-am spus așa că tot ce trebuie să faceți este să va informati, asa ca o figură de stil.
        Deci daca icoana va vorbi atunci, oamenii se vor închina lui Antihrist. Dar v-am spus că aceasta va fi inselare și persuasiune…
        Si intr-o etapa ulterioara, când oamenii nu vor mai putea fi convinși, atunci se va folosi violența și constrângerea brutala.
        Deci se va folosi si constrângerea deplina pentru a va lepada de Hristos!
        Nabucodonosor a dorit să creeze unificarea popoarelor, egalizarea popoarelor pentru a-și menține dictatura in imperiu.
        Metoda lui a fost copiată de perși, apoi a fost copiată de grecii antici, de Alexandru cel Mare și apoi a fost copiată de romani. Grecii antici, desigur, cu excepția lui Antioh Epiphanes, nu au cerut oamenilor închinarea la Cezar.
        Dar romanii cereau închinarea la Cezar tocmai pentru a crea unificare si egalizare absoluta in imperiul roman. Ca să existe o singura manifestare religioasă prin venerarea persoanei împăratului.
        Aceasta este ultima carte de joc pe care Antihristul o va juca pentru a conduce printr-o religie unica absoluta întreaga lume.
        Va fi un semn de unire absoluta a popoarelor intr-un guvern mondial
        printr-o religia unica a venerarii Antihristului.
        Să nu credeți că este un basm sau o fictiune, sau este cumva o teorie a conspiratiei. Avem precedente istorice.
        Pliniu cel Tânăr, care a fost prefectul Bitiniei a fost cunoscut sub numele de cărturar. Acest carturar a trimis o scrisoare, care este mentionata de catre Eusebiu de Cezareea în „istoria bisericeasca”, în al treilea volum, o scrisoare epocala despre Traian, care dezlănțuise o persecuție teribilă împotriva creștinilor.
        Pliniu scrie:

        „În afara lui Traian, nu se agreează, nu se idolatrizează nicio personalitate in imperiu.
        Nu este nimic imoral de reprosat în rechizitoriul adus crestinilor, nimic păcătos, malign.
        Crestinii nu sunt nici oameni adulteri, crestini nu ucid, insa comit o fapta care are o gravitate absoluta: nu se inchina idolului, nu se inchina Cezarului”.
        Ceea ce înseamnă că credincioșii ortodocsi marturisitori vor comite o singură fapta care va fi incriminata ca o crima de inalta de tradare: nu se vor închina Antihristului!
        Si Antihristul se va întoarce împotriva lor într-un mod teribil!
        In prealabil, Prorocul mincinos va insela pe toți cei mici și cei mari, pe cei bogați și pe cei săraci, pe cei liberi și pe sclavi, astfel încât să le fie pusa pecetea 666 pe mâna dreaptă, sau pe frunte astfel incat sa se valideze prin pecetluire că
        s-au inchinat icoanei Antihristului și vor purta ireversibil pecetea lui Antihrist!

        A 55-a cuvantare la Cartea Noului Testament, Apocalipsa.

        https://youtu.be/A27NLyUPmA4

        Parintele Athanasie Mytilineos:

        Protocoalele Înțelepților Sionului, dacă le veti citiți, veti sesiza la prima vedere ca arată ca niște mituri conspirationiste. Si ne-ar putea spune cineva: duceti va de aici, ce sunt acestea? Dar vedem, dragii mei, că aceste lucruri se întâmplă deja. Deci Protocoalele Înțelepților Sionului – o broșură care este tiparita si se găsește in librarii – este o agenda de lucru pentru a corupe națiunile. Scopul este să distruga și să corupă națiunile.
        Are un rol determinat televiziunea care influenteaza prin tot ceea ce transmite, prin emisiunile de divertisment, prin politică, prin economie, prin educație. Citește Protcoalele Inteleptilor Sionului și vei fi uimit. Vei spune: dar de ce vor sa distruga natiunile?
        Acesta este scopul de a lovi națiunile ca si cum ai plesni o caracatiță de o stâncă pentru a o înmuia. Se urmareste sa se paralizeze națiunile.
        Și apoi, Antihristul va veni cu solutia și va spune: va voi salva acum, va voi rezolva. Pentru că națiunile vor fi prinse ca intr o cusca si nu vor mai putea reacționa la nimic. În schimb, vor accepta un conducător, un salvator care să le conducă la nivel mondial, deoarece corupția lor va fi atins deja punctul culminant, asta și datorita sioniștilor care lucreaza subversiv si intens la realizarea acestui plan.
        Antihristul va avea în mâinile sale absolut toată puterea lumească. Toată puterea planetara. Legislatia și Justitia in mâinile sale vor fi. Justiția, Băncile, OMS, FMI, conducătorii natiunilor, generalii din armata, absolut totul va fi în mâinile sale. Antihristul va deține toată puterea la scara planetara.
        Vedem deja acest lucru întâmplându-se și realizându-se. Ați observat, dacă puteti înțelege acest lucru, că si în istorie, dar si în zilele noastre, se încearcă să se predea totul în mâinile unei superputeri? Puterea economică la început, ca să aiba monopolul banilor, și apoi începe să acapareze celelalte parghii politice si sociale. Și nu mai este un secret ca în aceasta organizatie ONU s-a evidentiat cine monopolizeaza bogatia tuturor popoarelor de pe pământ: sioniști, sionismul. Ei adună toată puterea, încet, cu răbdare, cu planuri pe termen lung, nu se grăbesc. Se mișcă într-un mod uimitor.
        Ideea este că sionismul este cel mai important inaintemergator al Antihristului. Am spune, într-un sens larg, că este falsul profet. Spun in „sens larg”, deoarece Falsul Profet, așa cum v-am mai spus, este o persoană anume.
        Sionismul îl va introniza pe Antihrist ca lider mondial. Da. Pentru că Antihristul va fi evreu, așa cum se stie….
        Dar aici se iveste o ispită pentru noi crestinii. Observați acest lucru acum. O ispită teribilă pentru creștini. Este o inselare care ne poate cuprinde…
        De ce ar trebui noi creștinii care nu suntem în sfârșit o cantitate neglijabilă, să lăsăm această putere lumească în mâinile adversarilor și să nu ne o insusim in favoarea noastră? Aceasta este ispita teribila!
        În acest moment înțelegeți ce va spun? Mulți dintre voi înțeleg acum ce vreau sa spun. Adică, atunci când Biserica se mobilizeaza, forțele creștine sa doresca si sa și insusesca toată puterea seculară. Dar vedeti cum ne derutam? Creștinismul nu poate fi o putere laică absolutista; creștinismul vine să izbaveasca lumea de puterea drăcească, sa ne mantuiasca sufletele pentru a le salva, pentru a le sfinți. Pentru nimic altceva nu vine crestinismul.
        Evanghelia lui Hristos a marcat deja cursul Bisericii de-a lungul istoriei.si anume că Biserica va fi întotdeauna persecutată. V-am spus că este o tentație teribila ca să doreasca creștinii să se preia puterea mondială chiar si cu scuza de a neutraliza Antihristul….
        Parcă vrem să ne întoarcem împotriva a două lucruri. În primul rând, împotriva duhului Evangheliei care este răstignirea, jertfa și [al doilea], împotriva profețiilor care arată că în cele din urmă Antihristul va acapara toată puterea lumească cu care va lupta împotriva credincioșilor ortodocsi si a celor care i vor opune rezistenta…
        Deci ce vom face? Ne vom lipi de deșertăciunea lumeasca? Nu numai ca ne am lipi de deșertăciunea lumeasca, dar cred că am gresi profund dacă ne-am întoarce împotriva duhului Evangheliei care este răstignirea noastra a fiecaruia, jertfa.
        Duhul Evangheliei este așa cum ne arata Sfantul Apostol Pavel! Să ne reamintim continuu acest verset, dragii mei:

        „Toți cei care doresc cu evlavie să trăiască în Hristos Iisus vor fi persecutați”.

        Extrase din cuvantarile 45-46 la Apocalipsă.

        Parintele Athanasie Mitilineos:

        V ati întrebat, care ar fi portretul robot sau mai bine zis descrierea exactă a fiarei care iese din mare sau a Antihristului? Da, este foarte important. Când poliția caută pe cineva, un criminal, le oferă tuturor jandarmilor o fotografie dacă ar fi posibil să aibă fotografia lui, dacă fac portretul robot, il ofera cetățenilor, le arata fotografia criminalului, astfel încât fotografia să poată fi publicată, astfel avand caracteristicile sau trasaturile, oamenii, oriunde ar fi sunt pregatiti pentru a-l detecta. Aceasta înseamnă ca trebuie să cunoaștem exact trasaturile Antihristului, astfel încât atunci când va aparea public pentru ca sa si faca lobby să nu ne înșele, sa știm foarte exact: acesta este Antihristul. Când, de exemplu, apare cineva într-un costum, într-o pozitie de republican, asortat cu cravată, „Doamne” așa cum ar trebui să fie – pun cuvântul între ghilimele – și ne spune că este grozav, îl privim în sus și în jos și daca deosebim duhurile îi spunem: pleacă de aici, scamatorule! Pentru o clipă, cineva s-ar contraria și ar spune: il numiți pe acest domn, așa de onorabil, un escroc? Da, când caracteristicile sale sunt identificate si decodate și puteți vedea care sunt scopurile sale, îl veți putea demasca ca escroc: „ieși de aici escrocule” …
        Și imaginați-vă, dragii mei, că Antihristul va apărea ca un sfânt, bland ca un miel! Va apărea ca un filantrop pana când va prelua puterea mondiala! Va spune: să dam pâine săracilor, ca să nu mai existe săraci în lume! Va face minuni, va vindeca bolnavii!
        Ei bine, toti se vor repezi si vor spune: acesta este „Messiah”! Iata L pe „Hristos”! Și se vor închina fiarei, antihristului, escrocului, ucigașului sufletelor. De aceea, Sfintii Părinți au avut grijă să ne dea criteriul – mai întâi Sfanta Scriptura, cuvântul lui Dumnezeu – și pe Sfintii Părinți care subliniaza, analizeaza semnele venirii Antihristului, astfel încât să putem identifica fiara care iese din mare. Este un lucru grozav, permiteți-mi să spun, și va doresc celor care auziti talcuirea Scripturii lui Dumnezeu să aveti această posibilitate, căci va fi privilegiul credincioșilor traitori care urmeaza sfinților, ca sa distinga si recunoasca fiara: Antihristul! Numai acestia vor fi privilegiati, ceilalti, rationalistii cu logica lor vor fi înșelati. Deci nu ți-ar prinde bine să discerni atunci si sa eviti pecetea 666? Este foarte important! Și dacă țineți cont de faptul că înainte mergatorii Antihristului vin cu aceleași idei ( vezi proiectul „Hrana, Apa, Energie” n.n.) vom vedea mai jos că există și un profet fals, fiara de pe pamant, care nu va fi altcineva decat inaintemergătorul care pregateste venirea lui „Messiah” adica a Antihristului. Dar pentru deosebirea chipului falsului profet există deja indicii care il vor demasca, „situații”, nu neaparat trasaturi personale, cat agenda de lucru care il va demasca pe prorocul mincinos caci se va evidentia prin actiuni de justiție socială universală, caritate, „dragoste” și toate celelalte care vor pregati si vor converge la pregatirea venirii Antihristului. Să luăm cazul ecumenismului. Cel care trag sforile în Consiliul Mondial al Bisericilor, ce credeti că sunt dragii mei? Artizanii acestui cal troian, ecumenismul! Deci, ce este ecumenismul? Ecumenismul este un cal troian care ne conduce la picioarele Antihristului. Da! Deci extazul ecumenismului este: „dragostea”! Și acum slujesc această formă de ecumenism, au exhibat o și o slujesc în acest moment, și preotii ortodocși, chiar cu înalte binecuvantari! Sfantul Justin Popovici spunea că ecumenismul nu este o erezie, ci este o atot-erezie, adică are toate ereziile cuprinse în ea! Este, de fapt, abolirea creștinismului. Chiar așa apare ecumenismul în numele iubirii! Și când cineva se întoarce împotriva ecumenismului, i se pune stigmatul că „se întoarce împotriva iubirii, a egalității”. Este stigmatizat ca predicator al urii, nu? Ei bine, de aceea trebuie să deosebim duhurile cu acest cal troian, pentru a putea dezvalui pe Antihrist. Este nevoie sa fim atenti pentru că este posibil să nu trăim intens si cu trezvie în zilele pregatirii venirii Antihristului. Nimeni nu știe exact. Semnele abia încep să apara. Nu contează dacă suntem învinși de Antihrist sau de înaintemergatori Săi. Dacă astăzi suntem biruiti de inaintemergatorii Antihristului, este ca și cum am fi pierduți in fata lui Antihrist, este la fel. Adică nu mai avem nadejde mântuire!

        Extras din cea de-a 45-a cuvantare la cartea Noului Testament

        https://youtu.be/g38aqAOaLX0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button