X

Tehnologia Theragrippers sau vaccinarea ascunsă prin teste PCR

Johns Hopkins University confirms: You can be vaccinated with a PCR test, even without knowing

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mai mulți experți și foști jurnaliști de seamă, precum John O’Sullivan, avertizează: campania masivă de testare PCR ar putea fi un program de vaccinare mascat al OMS.

O’Sullivan se referă la o nouă tehnologie dezvoltată la Universitatea Johns Hopkins care ar trebui să permită vaccinarea ascunsă printr-un test PCR.

Inspirat de un vierme parazit care își scufundă dinții ascuțiți în intestinele gazdei sale, cercetătorii de la Universitatea Johns Hopkins au dezvoltat microdispozitive minuscule, în formă de stea, care se atașează de mucoasa intestinală și pot furniza medicamente în organism.

Aceste dispozitive minuscule, cunoscute sub numele de Theragrippers, sunt fabricate din metal și o peliculă subțire care își schimbă forma și fiecare nu este mai mare decât un fir de praf.

Când stratul de kerosen al Theragripper atinge temperatura corpului, dispozitivele se închid automat și se fixează pe peretele colonului. Datorită acțiunii de etanșare, dispozitivele minuscule cu șase capete sunt încorporate în mucoasă și atașate de colon, unde sunt ținute și eliberează treptat medicamentul în organism. În cele din urmă, Theragripper își pierde strânsoarea pe țesut și este îndepărtat din colon datorită funcționării normale a mușchilor gastrointestinali.

Echipa de cercetare a Universității Johns Hopkins a publicat rezultatele pozitive ale studiului pe animale revista coperta Science Advances pe 28 octombrie 2020, confirmând că noua tehnologie functioneaza impecabil.

Articolul integral aici.

Poate așa ne explicăm de ce se tot spune că testarea este măsura cea mai sigură de a opri răspândirea c0vid. Iar colac peste pupăză, firma care produce testele  PCR a fost cumpărată de Bill Gates și George Soros.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

6 comentarii

    1. E incredibil cum din cele mai vechi timpuri oamenilor le e frica de lucrurile pe care nu le înțeleg. Când au apărut lifturile toată lumea credea că îți vor provoca tulburări psihiatrice din cauza mișcării verticale ne-naturale. Așa și voi ați manipulat informațiile dintr o publicație științifică pe care nu multi o înțeleg că sa faceți să pară că există un interes ascuns pentru vaccinarea în masă în afara de imunizare. Am citit și eu articolul de la John Hopkins și menționează clar că au fost construite pentru copii cu boli inflamatorii de intestin care au probleme cu aderenta la tratament și că aceste dispozitive ajuta la eliberarea prelungita a unui medicament fara a fi necesara administrarea lui zilnica. Daca ați avea vreun minim de cunoștințe medicale ati ști că vaccinul actual pt covid nu se absoarbe digestiv, că trebuie efectiv injectat că sa poate ajunge in organism. Îl ultimul rând mi-e greu să înțeleg ce legătură are acest articol cu ortodoxia…

      1. Sigur, sigur, de aia cad ca mustele vaccinatii, pana si sportivii profesionisti. Are legatura cu Ortodoxia, pentru ca are legatura cu adevarul!

      2. O sa intelegi atunci cand te faci mare. Nu exista „bine”, ci doar încercări si provocari. Indolenta si comoditatea te vor ingropa de viu

  1. De regula, cei care s-au vaccinat, tot ei sunt si adeptii introducerii batului in nas, dupa fiecare stranut! Vorba lui Alexandru Lapusneanu: „prosti, dar multi”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button