X

Partidele care susțin încălcarea suveranității țării de către o suprastructură europeană pot fi scoase în afara legii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

PNL, PSD, UDMR și USR susțin supremația dreptului european și a deciziilor luate de către Uniunea Europeană peste legislația și constituția din România.

Practic acest lucru înseamnă că partidele respective susțin și promovează încălcarea suveranității României de către o supraentitate europeană ce ar putea lua decizii contrare constituției României.

Legea partidelor politice prevede în clar că:

Pot funcționa ca partide politice numai asociațiile cu caracter politic, constituite potrivit legii, și care militează pentru respectarea suveranității naționale, a independenței și a unității statului, a integrității teritoriale, a ordinii de drept și a principiilor democrației constituționale.

Practic PSD, PNL și USR, împreună cu UDMR, dacă insistă pe nerespectarea suveranității României riscă să fie scoase în afara legii dacă cineva își propune să ducă în instanță acest lucru.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

4 comentarii

  1. Ce e deranjant acum este impunerea unui anumit tip de mască! ( FFP2) De ce? Ce are așa de special? A analizat cineva ce conțin acestei măști? Putem să ne așteptăm la orice. Pe lângă faptul că omul e lipsit de oxigenul lui Dumnezeu, acesta este nevoit să inhaleze substanțele cu care este impregnată masca. Ce fac cei care au deja probleme respiratorii, de exemplu? Dar cei cu probleme cardiace? Cine trebuie să profite din afacerea cu aceste măști? Ar trebui sesizate forurile care se ocupă de corupție.
    https://www.biziday.ro/cnsu-a-decis-impunerea-obligativitatii-purtarii-mastilor-medicale-sau-ffp2-in-toate-spatiile-publice-inclusiv-in-aer-liber-masura-intra-in-vigoare-de-sambata/

  2. Partidele ăstea au jefuit și vândut țara de 32 de ani, deci nimic surprinzător din partea lor, ci continuă distrugerea țării.
    Cred că au fost înființate și conduse de Marea Finanță și de serviciile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button