X

Poporul român vrea scoaterea înafara legii a PSD/PNL/UDMR/USR!

Sunt partidele dispuse să le arate românilor că le pasă de ei?! | ActiveNews

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vuvuzelele din presă plătite din banii poporului de către partidele lui Iohannis vomită de ceva zile un subiect fără logică, doar doar vor ațâța mai mult spiritele. Se pare că vor reuși. Scoaterea AUR înafara legii va duce la REVOLUȚIE! Ei știu asta, dar nu vor să ajungă până acolo, ci vor doar să terfelească numele AUR, poate așa mai opresc avântul din sondaje. Efectul va fi invers. Tot mai mulți români își pun o ultimă nădejde în această alternativă la politica de până acum și totodată cer dispariția de pe scena politică a tuturor partidelor ce s-au perindat la prădarea țării în ultimii 32 de ani.

Poporul român a ieșit în nenumărate rânduri în stradă strigând: „Toate partidele, aceeași mizerie!”, iar la vot 70% dintre români au boicotat alegerile, neavând pe cine să aleagă pentru viitorul acestei țării. Cu toate acestea, nu s-a pus problema anulării alegerilor, desființării partidelor care nu reprezentau decât o minoritate manipulată prin campanii electorale mincinoase.

Actualii guvernanți nu reprezintă poporul român sub niciun aspect… sau poate doar prostia celor care i-au votat și care în continuare le oferă încrederea, de-a ajuns partidul lui nea Nelu să fie tot pe primul loc. Sperăm să se schimbe acest lucru, și poate dacă se va milui Bunul Dumnezeu să fie mai bine și pentru oameni, să se întoarcă frații noștri din diaspora, să ne ducem traiul în credința, tradițiile și mentalitatea moștenite de la înaintașii noștri.

Citiți și: Partidele care susțin încălcarea suveranității țării de către o suprastructură europeană pot fi scoase în afara legii

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button