X

Ambasada SUA aplică scenariul de la Capitoliu din 2020 în protestul de la Parlament României

Mașinile ambasadorilor Japoniei și SUA, vandalizate de protestatarii care au încercat să intre cu forța în Parlament | observatornews.ro

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Manevră marca CIA la protestul de la Parlaament. S-a aplicat scenariul de la Capitoliu din 2020, când protestatarii au fost lăsați deliberat să intre în clădirea Senatului SUA, unde au avut loc violențe și acte de vandalism, ca apoi să fie dată vina pe întreg curentul conservator/naționalist american. Astăzi, o mașină a ambasadei SUA și-a făcut apariția exact în momentul protestului, căci ambasadorul american era în mare grabă să se întâlnească cu Florin Câțu! Oare? Și ca totul să fie după plan, jandarmii au permis intrarea unor protestatari în curtea Parlamentului, iar din relatărilor lor, șoferul ambasadorului SUA a făcut scene obscene către români, provocându-i la violență, de față find mai mulți jandarmi!

Toată această manevră a fost pusă în cârca Alianței pentru Unirea Românilor, la fel cum în SUA vina a fost dată pe Donald Trump. La americani lucrurile sunt sub control total, căci Trump joacă doar un rol de naționalist, pe când la noi, poporul a reușit să-și trimită dintre ai săi în Parlamentul României.

Lupta continuă și pe viitor ar trebui luate asalt și ambasadele unor țări ce se implică în mod ilegal în viața românilor, prin cozile de topor din politica dâmbovițeană.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

4 comentarii

  1. Aveți răbdare, răbdare, răbdare
    Noi, românii, știm că sfântul părinte Cleopa nu vorbea oricum…
    Răbdare, nu le faceți jocurile
    Cine a nedreptățit, mai nedreptățească, cine spurcă, mai spurce…
    Noi să L slujim pe Domnul Hristos!

  2. CARE ESTE NUMELE AMBASADORULUI AMERICAN, FIINDCA NU AM VAZUT VREO INFORMATIE CONFORM CAREIA A VENIT LA POST UN NOI AMBASADOR DUPA CE ULTIMUL A PLECAT RAPID CIND A CAZUT TRUMP ?
    DECI, SUA NU ARE AMBASADOR IN PARTENERUL STRATEGIC ROMANIA CI DOAR PE Chargé d’Affaires ad-interim David Muniz.

  3. Cine poate să facă o bucurie unor copii orfani din București, sector 5, să o sune pe bunica Valerica la 0786638346 .
    Las și o adresă de email ib.ioana@gmail_com. Bunica are în grijă, împreună cu o mătușă, 6 nepoți orfani de ambii părinți. Bunica și cei trei nepoți mai mari locuiau într-o casă părăsită. O parte dintr-un perete era înlocuită cu tablă și nu era foarte bine fixată, intra curentul, iar în această toamnă tavanul a căzut aproape jumătate. Vestea bună este că au reușit să se mute cu toții cu chirie, cu ajutorul celor care au răspuns rugăminților acestor oameni sărmani. Băieții își dorec să își găsească un loc de muncă, dacă ar exista o firmă care să angajeze tineri din medii defavorizate, firma ar fi scutită de impozit. Băiatul cel mare are 19 ani și nu a fost deloc la școală, dar e harnic, respectuos, știe doar să citească cu litere de tipar. Băiatului de 16 ani îi place mult să învețe, prin programul „A doua șansă” a învățat de la vârsta de 10 ani, promovând câte două clase pe an, vara ce a trecut a dat examenul pentru evaluarea națională și a luat notă bună, în jur de 8.50-8.70. Mihaela este minoră și este însărcinată, va naște un băiețel, pe care îl va crește singură. Și mai sunt cei mai mici care locuiesc cu mătușa lor și mai stau uneori și cu bunica lor, doi băieței și o fetiță de 6,7 și 8 ani. Bunica îi învață să meargă la biserică și nepoții au prins drag, fac împreună mici pelerinaje la bisericile din București, vor să știe mai multe despre istoria acelor Sfinte Lăcașuri.
    Bunica Valerica are multe icoane acasă și credință sinceră, este împotriva vaccinării.

    Sunt multe familii sărace cu copii, e o bucurie dacă reușești să îi ajuți să se bucure puțin. De curând am întâlnit o femeie, nici nu am reținut dacă era mama sau bunica unor copii de 10-14 ani, și au ajuns cu toții în stradă. Nu avea număr de telefon, am sfătuit-o să meargă la Valea Plopului să se adăpostească, mi-a spus că au mai povățuit-o și alte persoane să meargă la Pro-Vita. Sper că sunt bine acum și în siguranță, nu am mai reușit să aflu despre ei după ce am revenit peste câteva zile în zona bisericii unde am întâlnit-o pe femeie.
    Dacă inatlnim familii sărmane cu copii în cale, să încercăm să îi cercetăm mai mult, e mare lucru să te implici cu câte puțin in viața copiilor mai necăjiți.
    Să ajutăm copiii, să îi încurajăm să aibă credință și nădejde. Dacă vor vedea că sunt creștini cu milă le va fi de ajutor în creșterea în credință. Vin vremuri grele, în care ajutorarea dintre oameni poate face mult mai ușoară îndurarea necazurilor viitoare….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button