X

[VIDEO] Protest MASIV la Viena. Austriecii nu cedează: ‘Dictatura corona’ / ‘Nu divizării societăţii’

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Câteva mii de manifestanţi s-au adunat, sâmbătă, la Viena pentru a protesta protesta faţă de restricţii şi de vaccinarea obligatorie anunţate cu o zi înainte de Guvern pentru a lupta împotriva pandemiei de Covid-19.

Manifestaţia a fost organizată la chemarea partidului de dreapta FPÖ, chiar dacă liderul său Herbert Kickl, care a fost testat pozitiv cu coronavirus, a lipsit.

Mulţimea, adunată în inima capitalei austriece, lângă cancelarie, a afişat pancarte care denunţă „dictatura corona” sau „nu divizării societăţii”.

Manifestaţia are loc sub supraveghere atentă de către poliţie, care se temea de sosirea unor activişti neo-nazişti şi huligani.

La o săptămână după ce a impus restricţii pentru persoanele nevaccinate, cancelarul conservator Alexander Schallenberg a anunţat vineri un lock down pentru 8,9 milioane de locuitori până pe 13 decembrie. De luni, aceştia nu vor mai avea dreptul să-şi părăsească locuinţa decât pentru cumpărături, sport sau pentru îngrijiri medicale. Doar şcolile rămân deschise.

În ciuda reticenţei sale iniţiale, guvernul va pregăti şi o lege care să impună vaccinarea obligatorie a populaţiei adulte de la 1 februarie 2022.

https://twitter.com/G_P_L_M/status/1462042336884670471?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1462042336884670471%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

14 comentarii

    1. Romania tv e postul jidanilor kominternisti alse brucan roman pauker si nu ultimul pe lista iliescu. Nu pot sa ma uit la balenele alea esuate asemeni statului roman, care tremura de grija salariilor gunoaielor care alcatuiesc grosul de 99,1% din mizeria botezata, politia romana.
      Protestele sunt timp pierdut. Trebuie pusa mana pe arme, dar asta, ACOLO unde ies milioane de oameni pe străzi, nu la noi unde nu ies decât 150 de revoltati. Romania e moarta

      1. total de acord cu tine, protestele nu duc la nimic, nesupunerea totala asta duce la ceva, insa oamenii global sunt spalati la cap cu acest virus care nu exista, altii carora le e frica de consecinte, NESUPUNERE la guverne, regalitati, bancheri/ Iesiti din sistem oameni buni si organizati-va ! insa degeaba spun oamenii nu inteleg
        In ceea ce priveste jidanii, nu ei conduc conduc regalitatiile jidanii sunt acei court jews care sunt finantistii lui Hohnezollern, SAvoy, Pallavicini, s.a Daca vrei dovezi ti le dau

        1. Ei, jidanii, sunt demonici intr-o covarsitoare majoritate.
          Observati va rog felul in care rad. Ei nu se bucura asa cum o faceam noi in tinerete. La ei rasetul e prilej pentru exprimarea unui caracter bestial, sadic, bucurie demonica pentru raul care se intampla cuiva. Nu contest, exista exceptii, unii au trecut la Ortodoxie. Eu nu i-am intalnit decat pe ceilalti, de la colegi de scoala, la profesori, la medici. Propriul meu copil a venit de mana din Anglia cu un exemplar semit, deosebit de perspicace, exemplar speculativ, dar, majoritatea lor e infioratoare, cel putin, pentru mine. Avea dreptate Corneliu Zelea Codreanu: am un glont si in fata un tradator (roman) si un evreu, dusman declarat asemeni celor de la Romania TV.

          1. Trebuie sa cercetam, mai intai, si eu am crezut la fel inainte, insa stii cuvantul DIVIDE ET IMPERA, acesti aristocrati domina lumea si platesc toti si se dau filantropi, insa au lumea la picioare. Fim uniti insa sa cercetam mai intai, ca asta vor ei sa fim dezbinati, da exista cateva familii jidane lucreaza pentru aristocrati, si crede-ma Rothschild e insurat cu Aldobrandini, ii vei vedea pe site; si isi omoara propriul popor prin injectii
            https://aim4truth.org/2021/04/07/rothschild-plan-to-exterminate-jews-in-israel/

          2. Mulțumesc frumos, dar, desi numele oricat de sonore ar fi, marea finanta nu vad cum sa se afle in mana unor ne-evrei. Ei sunt de secole, corupatori si nu stiu sa imparta cu nimeni puterea. Bani, au si tiganii, dar puterea deciziei de formare a statului evreu, nu. Sotia are radacini adanci in mafia siciliana din Chicago. Ea nu a ucis nu a facut rau, dar altii, da. La intrebarea, de ce a disparut mafia italiana din America, răspunsul simplu a fost: asa au ordonat evreii din Washington. Desi, ei erau bine platiti de catre italieni, dupa anii 90, mafia siciliana asa cum o stiam si noi, a disparut. Au ramas negrii mexicanii portoricanii dar nu sicilienii nu italienii ma tem ca nici macar irlandezii. Black lives matter? https://mobile.twitter.com/search?q=rotterdam%20riots&src=typeahead_click&f=live

          3. Scuze Laura!
            Am văzut ulterior în comentariu ca facusei asociația dintre Rotshchild și Aldobrandini.
            Foarte bun efortul lui Dean Henderson pe tema asta.

        2. Asa este Laura.
          Sa nu uitam Aldobrandini,a cărei fica s-a căsătorit cu un Rothschild.
          Familiile Bourbon,Kahn,etc.
          Cred ca este o capcana asta cu „jidovii care conduc lumea”.
          Dau 2 bani alde soros și alții ca el pe poporul evreu.primu s-a îmbogățit pe spatele lor.

          1. Stiind cat de diabolici sunt jidanii, cum Eminescu a scris despre ei, la fel si eminentul savant Nicolae Paulescu, asta ca sa mentionez doar doua nume foarte mari, nu pot subscrie ideii dumneavoastră. Kissinger, soros, brezinski, rothschild sunt doar exemple disparate de putere satanica persistente din anii 60 pana azi si nu doar. Regina Angliei are o figura semita. Hohenzolernii la fel, ei fiind „acea rasa de criminali si idioti stacojii” Nietzsche.
            Iertati-ma, va rog.

    2. Conform Mediei MINCINOASE… ei pot zice ca au fost cateva sute…dar conform nouă, celor care stam in austria de multi ani și care azi am fost in Viena…au fost peste 100000 de mii de persoane! Iar fazele care le.au aratat la tv cu poliția care a escaladat in mulțime…acestea au fost cateva cazuri IZOLATE…datorita faptului ca cativa au fost agresivi! În afara de asta, poliția a spus CLAR, ca ei NU sint impotriva demonstratiilor pașnice, pt ca asta e un drept CONSTITUȚIONAL! Asa ca NU mai credeti chiar tot ce va zic ăștia la tv…in plus am vazut azi pe mai multe canale tv cum se REPETAU aceleasi faze…ca si cand erau de actualitate….de aceea zic ca sa nu mai credeti orice! Doamne ajuta si Dumnezeu si Maica DOMNULUI sa ne ajute cu ce va veni!

    3. Acum s.a aflat exact cate pers au fost la Viena la Mega Demo, au venit oameni din multe tari acolo, de aceea au fost peste 500.000 !!! Deci presa aservita si cumpărată minte in continuare!!!! ???

  1. Sa plangem cu totii de mila austriecilor. La ei e groasa rau: nu-i mai lasa numai la lucru, la scoala si la cumparaturi. Pe cand la noi, in republica bananiera a lui Werner e mult mai fain: scolile inchise, blocat accesul in institutii publice (probabil dincolo, daca se luau si numai aceste doua masuri batjocoritoare, se termina de mult si cu „pandemia” si cu actualele conduceri ale statelor), interzis in toate magazinele nealimentare, interzis proteste, intersis circulat dupa nu stiu ce ora.
    Ce sa zic, mai bine ne-am trezi si am reactiona pana nu e prea tarziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button