X

Liberalii acuză pe românii că îi amenință: „îți dăm foc”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Românii au ajuns la limita răbdării și trec deja la amenințări. Ei nu mai rabdă guvernele trădătoare și suntem în pragul unei revoluții.

În loc să înțeleagă acest lucru și să devină mai buni, liberalii amenință românii cu pușcăria:

”Ai grijă cum votezi legat de certificatul verde. Îți dăm foc și ție, și familiei dacă trece. Orice acțiune e justificată. Suntem în legitimă apărare”, este mesajul primit de mai mulți parlamentari.

Descurajam astfel de mesaje, cu toate că sunt îndreptățite cu vârf și îndesat, însă se pot aduce argumente din toate sferele științei că certificatul verde e o aberație în ce privește combaterea răspândirii carcalacului și un instrument de constrângere la vaccinare.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

13 comentarii

  1. out of topic- daca aveti putin timp la dispozitie, va rog sa faceti o rugaciune cat de mica catre bunica mea care nu se simte bine..
    multumesc si Doamne Ajuta!

  2. „În loc să înțeleagă acest lucru și să devină mai buni…” Asta chiar e haios! :)) Probabil ca nu stiti cu cine aveti de-a face si ce se intampla in spatele scenei. Au avut destul timp si situatii ca sa devina… ‘buni’. Acum este cam (mult) prea tarziu. Acum se comporta ca un animal de prada prins intr-o situatie fara iesire. Sa presupunem ca se schimba foaia si brusc toti devin ‘usa de biserica’… Cine ii mai crede, dupa toate cate au facut? Daca peste noapte devin ‘buni’, o vor face ca sa isi pastreze pozitiile si/sau sa scape de pedepse si de furia poporului, adica de linsaj. Nu va mai imaginati in zadar ca isi revin. Au ales deja: au devenit alta specie, una subumana si antiumana. Pentru ei este deja o treaba de supravietuire, la modul ‘ori ei (adica populatia), ori Noi!”… pentru ca asa au primit ordin de la aia care nu sunt de sorginte umana – si cred ca stiti la ce ma refer – iar daca nu duc la indeplinire „marele scop”, vor fi casapiti si inlocuiti atunci cand „zeii” lor se vor intoarce pe Pamant. De aceea prefera sa mearga in directia aia, pentru ca o cale de intoarcere nu mai e: se afla intre doua plutoane de executie. Cine sau ce te mai poate reabilita dupa ce ai facilitat crimele in serie, in mod organizat si deliberat ?

    1. Perfect adevărat ceea ce spuneți!
      Sfântul arhimandrit Justin Pârvu ne-a învăţat că e mai bine sa fim victime decât calai.
      Eu nu am aju s la Sfinția sa sa il fi intrebat, daca Stefan cel Mare ar fi fost si el tot victima, oare bine ar fi fost? Eu nu stiu Chile Domnului, eu doar cer îndrumare. Este suficientă rugăciunea fără luptă fizică? Oare nu Îl supar pe Dumnezeu prin lipsa actiunii? Dar daca ies la luptă deschisa? Ma tem că Dumnezeu se supărā că am încercat a-mi face eu dreptate aparandu-ma de de acest sistem satanic.

      1. Daca Stefan cel Mare, Mircea cel Batran, Vlad Tepes ar fi aplicat invatatura asta („mai bine sa fim victime decât calai”) cu turcii, am fi fost deja de cateva sute de ani musulmani…

        1. Domnitorii romani isi aparau tara si credinta, si asta era o datorie sfanta. Parintele Iustin vorbea despre situatia din inchisoare cand, intr-adevar a fi victima insemna martirajul, iar a fi calau insemna condamnarea vesnica… Domnitorii romani nu aveau cum sa fie sau victime sau calai, ei nu puteau deveni calai, nu erau pe aceasta pozitie de a tiraniza alt neam. Erau in razboi de aparare, nu de cucerire a altor neamuri astfel incat sa devina calai. Nu li se poate aplica acel cuvant al parintelui Iustin.

  3. Pentru o comunicare eficientă, e nevoie de empatie. Pur și simplu ne punem în situația celui care citește mesajul și îl redactăm în mod decent. Dacă nu se respectă regulile comunicării, situația scapă e sub control. Apare mânia, apar orgoliile, apare dorința de răzbunare de o parte și de alta.

    Acum e posibil ca unii să și pozeze ca victime! E suficient ca unul să fi trimis un mesaj mai deranjant… Cei aleși ar trebui să știe că oamenii sunt diferiți și să înțeleagă corect mesajele românilor. Faptul că s-au găsit câțiva care au avut un limbaj mai dur sau inadecvat nu trebuie să fie o găselniță pentru a ne întoarce spatele!

    1. Exact. De aceea suntem aici cu toţii impreuna: pentru a trage un şut in cur ălora care dorm si de a primi şuturi in cazul in care dormi prea mult. E vorba de empatie, adica de a te pune in situatia celui care citeste mesajul

  4. Acuma sunt doar amenintari, insa pt putin timp vor fi cele mai groaznice cosmaruri pt bestiile care ne conduc! Parintele Elpidie prevestea ca rabdarea lui Dumnezeu fatza de toate aceste elite vandute si satanizate(nu doar cele dambovitene), se va termina atunci cand vor incepe Genocidul prin vaccinare asupra copiilor! Inseamna ca a mai ramas extrem de putin timp pana la mania Celui de Sus si revoltele oamenilor de rand!

  5. Daca ar avea puterea sa spuna: „Da oameni buni, am fost amagiti si am gresit, ne-au mintit si v-am mintit, haideti sa facem cum trebuie de acum incolo” – asta ar putea fi socotita ca pocainta daca ar renunta la rautate si ar lupta pentru adevar. Orice se iarta, dar recunoaste raul din tine ca sa poti fi vindecat. Trecutul e trecut, viitorul e in miscare dar prezentul ne omoara… Se spune ca in ce stare te va gasi moartea in aceea vei fi si judecat. Iad sau rai ai in inima? A face un rau ca sa desfintezi un rau nu este decat un RAU mai mare. Biruiti raul (minciuna) cu binele (adevarul) a zis apostolul Pavel. Haideti sa fim buni, oricum vom muri, lent sau pe neasteptate, dar de rautate in rai n-am auzit pana acum. Aveti grija!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button