X

Sinuciderea unui manager de clinică: „Nu mai pot trăi cu minciunile adresate cetățenilor și pacienților că vaccinurile sunt inofensive, este un genocid”!

Sinuciderea unui manager de clinică:

Dr. Thomas Jendges, șeful clinicii din Chemnitz, din Germania, s-a sinucis marti dimineata lasand un mesaj de adio șocant. Potrivit poliției locale, el a lăsat o scrisoare de adio pentru angajatorul său, în care certifică faptul că îl condamnă practic la moarte:

„Minciuna continuă față de pacienți și persoanele vaccinate, precum și înșelăciunea cu privire la pericolele vaccinării. Vaccinarea cu vaccinuri experimentale mortale Covid-19. În realitate este o armă biologică, utilizarea sa fiind camuflată ca vaccin Covid-19. Ceea ce se face populației este un genocid și o crimă împotriva umanității.”, a lasat scris dr. Thomas Jendges.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

El a mai consemnat ca primarul îl amenințase că îl va concedia dacă refuză să vaccineze pacienții din clinica sa. Managerul mai spune că nu mai putea suporta o asemenea crimă din partea guvernului federal și regional și a complicilor lor și că și-a văzut sinuciderea ca pe o eliberare și o modalitate de a trimite un semnal puternic de pericol. El a cerut ca scrisoarea să fie publicată, lucru de care primarul a luat cunoștință, dar pe care l-a împiedicat initial cu bunastiinta, pana cand politia a aflat de scrisoare, consemneaza cotidianul german Bild, preluat de L’EDI.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button