X

LOVITURĂ PENTRU MAFIA BIGPHARMA: Italia corectează numărul de decese C0VID, reducându-l cu 97%

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Institutul Superior de Sănătate din Italia a redus drastic numărul oficial al deceselor cauzate de COVID cu peste 97%, după ce a schimbat definiția unui deces în sensul că o persoană a murit din cauza COVID și nu cu COVID.

Ziarul italian Il Tempo relatează că Institutul a revizuit în scădere numărul persoanelor care au murit din cauza COVID și nu cu COVID de la 130.000 la mai puțin de 4.000.

„Da, ați citit bine. Se pare că 97,1% dintre decesele atribuite până acum Covidului nu s-au datorat direct Covidului”, scrie Toby Young.

Dintre cele 130.468 de decese înregistrate oficial ca decese cauzate de COVID de la începutul pandemiei, doar 3.783 sunt atribuite direct doar virusului.

„Toți ceilalți italieni care și-au pierdut viața aveau între una și cinci boli preexistente. Dintre cei cu vârsta de peste 67 de ani care au murit, 7% aveau mai mult de trei comorbidități, iar 18% cel puțin două”, scrie Young.

„Potrivit Institutului, 65,8% dintre italienii care au murit după ce au fost infectați cu Covid erau bolnavi de hipertensiune arterială (tensiune arterială ridicată), 23,5% aveau demență, 29,3% aveau diabet, iar 24,8% fibrilație atrială. La toate acestea se adaugă faptul că 17,4% aveau probleme pulmonare, 16,3% avuseseră cancer în ultimii cinci ani și 15,7% suferiseră anterior de insuficiențe cardiace.”

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

  1. Bravo lor. Ăștia mai au un gram de conștiință. Nu ca trădătorii care ne conduc pe noi,care s-au vândut cu totul celui rău.

  2. nu o sa vedem stirea asta la digi, realitatea, romanicatv, sau prostv

    este o veste incurajatoare ca in alte tari oamenii care lucreaza in institutii unii inca mai au curaj si cojones sa spuna adevarul indiferent de religia sau etnia lor

    ne dau clasa
    degeaba avem religia corecta daca trufia ne-a orbit catolici sau ce sunt ei au tupeu si lupta cum pot pentru Italia lor ma refer la cei din institutii pentru ca macar la proteste in Buc. am vazut ca s-au dus destul de multi ceea ce e bine dar nu suficient daca in institutii se doarme sau se fac ca nu vad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button