X

Arafat, legat de pat! Acesta cere interzicerea libertății de exprimare a celor sceptici în privința vaccinării

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

R. arafat, a afirmat, sâmbătă, că trebuie oprit microfonul celor care încurajează oamenii să nu se vaccineze conform Digi.

„Să ne concentrăm pe a informa corect populația. Eu, cu tot dreptul de libera exprimare, aș tăia microfonul la toți (tuturor -n.red) care vin şi dezinformează şi spun oamenilor să nu se vaccineze, pur şi simplu. Şi i-aş lăsa pe oamenii care se pricep la acest domeniu să explice de ce trebuie să se vaccineze. Am trecut printr-o perioadă grea, printr-o perioadă de dezinformări, de toate posibilităţile prin care să convingem oamenii să nu respecte, să nu aibă încredere în ce spun autorităţile”, a declarat arafat, potrivit sursei citate.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

6 comentarii

  1. Acest jidan homosexual si umflat a ajuns ca scroafa urcata in copac sa dea lectii unei tari intregi.
    Sper sa i se vina de hac de catre cineva curajos, care sa ii dea pe gat lui arahat cu propriul medicament pe care il vrea impus acestui Popor Ortodox.
    Ce gunoi spurcat si umflat este arahat!…

  2. Într-o țară ortodoxă, Arafat nu are voie să vină cu măsuri anticreștine. Politicienii din România trebuie să asculte de Dumnezeu și să se subordoneze poruncilor Lui. Din păcate, se fac presiuni asupra Bisericii ca să spună că nu există motive duhovnicești pentru a se evita vaccinul. Eu zic că există cel puțin trei:

    1. Prezența în vaccin a celulelor de fetuși avortați;

    2. Prezența în vaccin a nanotehnologiei într-o formă mascată. Asta înseamnă că, pentru a fi controlați total, vom fi identificați printr-un număr în locul numelui de Botez! Acest număr va fi decodificat de aparatele care ne vor controla prin tehnologia bazata pe 666.
    Capitolele 13-14 din Apocalipsă trebuie învățate pe de rost. Prezența în ,,vaccin” a hydrogelului și a luciferazei ne pot aduce alte surprize după ce se vor conecta creierele noastre cu aparatele 5G, inclusiv un cod de bare mai mult sau mai puțin vizibil. De aceea, un creștin are DATORIA să refuze această tehnologie în corpul său. Numai Dumnezeu are dreptul să ne controleze TOTAL! Nu și Arafat sau nu mai știu cine.

    3.Modificarea genetică a ființei umane. Niciun creștin nu trebuie să accepte să fie modificat genetic. Dumnezeu ne-a creat bine pe fiecare. Un om modificat genetic cum va mai spune rugăciunea ,, Tatăl nostru” știind că și Satana a intervenit în corpul său. Arafat trebuie să înțeleagă că nu e suficient să ocupe o funcție într-un stat ortodox, ci trebuie să facă un efort să se adapteze la specificul cultural al acelui popor.

    1. @ Apa trece, pietrele ramân

      Arafat este pus aici încă de la începutul serviciului său cu acest rol sau sarcină primită de la conducătorii malefici ai acestei lumi, de a vaccina(sataniza) tot poporul român. Este așadar sarcina lui și totodată ținta sau obiectivul ocultei mondiale. Numai întoarcerea poporului la Dumnezeu mai poate aduce mila Lui peste noi spre a-l stârpi pe Arafat și pe toți cei din gașca lui de genocidari. Dar cum lumea nu se întoarce, procesul merge cum zice Arafat. Nu l-a votat poporul pe Iohannis? Iată ce le face acum Iohannis, le aduce vaccinare obligatorie. Asta au ales, asta au românii. Dar măcar acum, înainte de a ne pune capul pe butuc, românul să-și pună cenușă-n cap și să se lupte pentru drepturile și libertățile lui. Dar nici aceste lucruri esențiale nu le face. Atunci ce ne mai smiorcăim degeaba? Dacă accepți să fii omorât de aleșii tăi, n-ai decât să dormi în continuare, căci nici român nu te mai poți numi, fiindcă românii au fost și vor dăinui în istorie ca un popor de viteji.
      Trezește-te, popor român, ia-ți Crucea și apără-ți drepturile și libertățile. Cuvintele cântecului „Trăiască duhul lui Iancu/ Trăiască moțul între moți/ Câmpia Libertății spune/ Că Avram Iancu sântem toți/ Că Avram Iancu suntem toți!” trebuie să se împlinească prin fiecare dintre noi, căci doar atunci putem spune că suntem români, altfel suntem Iude. Așa stau lucrurile pentru cine încă nu a înțeles ce-i cu această plandemie. Plandemia îi imparte pe români în viteji și lași, adică în nevaccinați și vaccinați. Iar trecerea dintr-o parte în cealaltă se poate face prin luarea de atitudine, adică refuzul (re)vaccinării, sau acceptarea (re)vaccinării. Nimeni nu poate spune că nu i s-a oferit șansa să fie unul din vitejii(martirii) lui Hristos(Adevărului). Plandemia îi va arde pe toți lașii și îi va lămuri ca aurul în topitoare pe cei cu adevărat credincioși.

  3. https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/10/17/david-martin-covid-fraud.aspx?

    In this interview, we continue our coverage of the COVID “plandemic” by speaking to David Martin, Ph.D., who has done a phenomenal job uncovering the paper trail behind the virus now known as SARS-CoV-2. As it turns out, this is not a novel virus at all, as patents and government grants detailing key features of the virus go back two decades.

    Martin finished his doctorate at the University of Virginia in 1995, after which he was hired on to the medical school faculty in radiology and orthopedic surgery. In 2006, he set up the first medical device clinical trials organization for the University of Virginia — a company called IDEAmed — which conducted medical device clinical trials for U.S. Food and Drug Administration submission. So, he has an extensive background working with FDA clinical trials.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button