Departamentul pentru Agricultură al Statelor Unite ale Americii (USDA) îi atacă pe fermierii din comunitatea Amish (care vând alimente sănătoase) susținând astfel agricultura industrială corporativă

Author:


Marea majoritate a populației americane este complet ignorantă vizavi de sistemul alimentar industrializat corporativ al Statelor Unite care hrănește cea mai mare parte a populației și este folosit pentru a răsturna guvernele din întreaga lume. Mai puțin de 1% din populația noastră este implicată astăzi în agricultură, hrănindu-i astfel pe ceilalți 99% + din populație.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Se începe un război alimentar, iar agricultorii și fermierii americani sunt în prima linie a frontului. Fermele de familie sunt coloana vertebrală a Americii. În nouăzeci și opt la sută din fermele americane muncesc generații de familii. Optzeci și șase la sută din toate produsele agricole din SUA sunt produse în ferme de familie. În 2018 au fost exportate produse agricole în lume în valoare de 140 de miliarde, făcând din SUA un exportator de top de alimente. Sângele, transpirația și lacrimile lor aduc mâncarea pe mesele celor din America și din lume.”

Mă îndoiesc serios că persoana care a scris aceste lucruri știa că, de fapt, pălăvrăgește punctele de discuție corporative, pentru a prezenta o imagine sănătoasă a agriculturii americane. Adevărul este că aceste „ferme familiale reprezintă doar o mână de miliardari corporativi care controlează aprovizionarea cu alimente a lumii și pot oricând, creea „lipsuri de alimente”.
Aceste „ferme familiale” sunt de fapt mega-întreprinderi corporative dependente de forța de muncă ieftină provenită din migrațiile ilegale, având ca scop susținerea sistemului alimentar din SUA, iar singurul lucru „familial” la ei este că acționarii sunt toți membrii aceleași familii.

Dacă acesta este un subiect despre care nu sunteți bine informați, este timpul să înțelegeți exact de unde provine, de fapt, mâncarea dvs. Dacă nu l-ați citit încă, trebuie neapărat să citiți articolul de Sam Parker pe care l-am publicat recent aici, care este o expunere extrem de exhaustivă, în care îi numește pe cei care controlează aprovizionarea cu alimente din lume: „Demascarea cartelului alimentar global: Înfometarea masivă și reducerea populației sunt următoarea lor mișcare?”

Majoritatea americanilor nu au absolut niciun habar de unde provine mâncarea lor și sunt total dependenți de sistemul alimentar bazat pe comoditate care umple rafturile lanțurilor alimentare din America. Drept urmare, americanii cheltuiesc cel mai mic procent din veniturile lor pe alimente decât orice altă națiune din lume.
Motivul principal al acestui fapt este că oamenii care locuiesc în Statele Unite nu plătesc adevăratul cost al mâncării lor.

Politicile guvernului SUA subvenționează costurile alimentelor cu fonduri ale contribuabililor pentru a menține prețurile în mod artificial scăzute, ceea ce le permite, de asemenea, să exporte o mare parte din alimentele lor în întreaga lume, în special către țări care nu își permit să-și subvenționeze alimentele. Prin urmare, pentru aceste țări, devine mai accesibilă achiziționarea de alimente produse în masă, importate din SUA, în comparație cu alimentele produse local, din propria țară.

Când am invadat Irakul în anii 1990, de exemplu, unul dintre primele lucruri pe care le-am făcut a fost să preluăm sistemul lor agricol prin înlocuirea alimentelor produse local cu culturi OMG (organisme modificate genetic) dependente de companii de semințe din SUA, cum ar fi Monsanto.

Iată un articol pe care l-am publicat în 2011, care evidențiază acest lucru (este posibil ca unele dintre linkuri să nu mai funcționeze): „Prăbușirea agriculturii irakiene native și prosperarea biotehnologiei americane și a OMG-urilor în Irak.”

Cu toate acestea, există o mișcare de „rezistență” în SUA și am contribuit la o mare parte din aceasta în ultimii 20 de ani, lucrând la dezvoltarea sistemelor alimentare tradiționale de către micii producători care produc alimente în mod corect, fără subvenții guvernamentale. Nu este ușor, deoarece nu numai că necesită multă forță de muncă, ci trebuie să luptăm în mod constant împotriva sistemului alimentar industrializat corporativ militarizat, care este gata să-i zdrobească pe producătorii mici ca noi.

O mare parte din produsele alimentare pe care le vindem în magazinul nostru online Healthy Traditions, de exemplu, sunt produse ale comunităților de fermieri Amish, din Wisconsin.
Există, de asemenea, zone în nord-estul țarii, unde producătorii pot face parte dintr-o cooperativă alimentară locală sau dintr-un club pentru cumpărători, și pot investi în ferme mici, dintre care multe sunt operate de comunitățile Amish. Se poate astfel, adăugând mai multe familii și mici fermieri, și creând astfel mai multe locuri de muncă ca activitatea acestora devină una la scară largă.

Însă, activitatea acestora este atacată constant de agenții guvernamentale de reglementare precum USDA, care, în spatele „Siguranței alimentelor” încearcă să convingă publicul că alimentele provenite de la acești producători nu sunt „sigure”, deoarece ocolesc o mulțime de sisteme de reglementare, care sunt concepute pentru operațiuni comerciale.

Cu toate acestea, întreaga națiune a obținut o doză mare de realitate când a avut loc anul trecut pandemia COVID, iar produsele din carne care depindeau de fabricile de procesare care necesită certificarea USDA, pentru a-și vinde alimentele, au suferit un blocaj care a sufocat aprovizionarea cu alimente a națiunii.

Multe dintre produsele la scară mică, care nu se vând lanțurilor de vânzare cu amănuntul, ci doar membrilor cluburilor lor private de alimentație, au continuat să își producă mâncarea.

USDA ar dori să credeți că astfel de alimente sunt „nesigure”, dar nu este deloc cazul, iar acești producători privați, la scară mică produc de fapt alimente așa cum au fost produse de mii de ani. Fermierul Amish Amos Miller care conduce cluburi alimentare în nord-est a fost o țintă frecventă a sistemului alimentar industrializat militarizat, iar ei îl urmăresc din nou, așa cum relatează David Gumpert.

„Dacă americanii nu înțeleg în curând că producătorii mici, precum Amos și alții, au soluțiile pentru a ne elibera de tirania și sclavia globaliștilor care controlează sistemul alimentar și nu iau poziție pentru a proteja acești producători, atunci când rafturile vor fi goale în magazinele dvs. alimentare locale, veți fi la mila totală a guvernului SUA. Și mai mult ca sigur că nu vor împărtăși cu niciunul dintre alimentele lor ieftine și contaminate, produse în masă, pe care le-au depozitat doar pentru o astfel de ocazie, fără ca voi să îndepliniți anumite cerințe, care, fără îndoială, vor include arătarea pașaportului dvs. de vaccin COVID-19 sau scanarea microcipului implantat.

traducere de Nușca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X