Dr. Flavia Groșan, atacată din toate părțile
Nu faptul că medicul Flavia Groșan are propria schemă de tratament pentru tratarea cu succes a Covidului a deranjat sistemul. Schema poate fi combătută relativ simplu, iar această sarcină a revenit medicilor sugrumați de invidie. Ceea ce a cutremurat din temelii sistemul este contestarea protocolului din spitale, care fabrică morți pe bandă rulantă.
Un director dintr-un spital cu multe plângeri penale spunea, într-un cadru privat, că nu se teme, pentru sunt acoperiți din punct de vedere medical. Ce poate să însemne acest lucru? Că au urmat, cu sfințenie, protocolul Ministerului Sănătății.
”În elaborarea acestui protocol de tratament comisia a primit sprijinul direct al Comisiei științifice Covid-19 a Ministerului Sănătății”, se arată în protocolul reviziuit din Monitorul Oficial din 3 decembrie 2020.
Șefii Comisiei sunt epidemiologul Adriana Pistol și microbiologul Alexandru Rafila, iar printre membri figurează și Virgil Musta, cel mai vocal medic din spațiul public. Surprinzător este faptul că reprezentantul României la OMS, dr. Alexandru Rafila, a afirmat, atacând, astfel, opiniile medicului Flavia Groșan, că protocolul Ministerului Sănătății e sfânt.
”Dacă mă întrebați pe mine, eu aș vrea să fiu tratat de un medic din România, conform protocolului care este stabilit de Comisia de boli infecțioase din România, care în principiu respectă majoritatea recomandărilor din statele membre UE și Statele Unite. Eu am fost infectat cu Covid și m-am tratat conform protocolului aprobat”, a declarat Alexandru Rafila.
Având așa legături strânse cu Organizația Mondială a Sănătății m-aș fi așteptat să citească ultimele recomandări ale OMS din decembrie 2020, în care scrie că nu trebuie folosite în tratarea Covidului Hydroxychloroqina și Lopinavir/ritonavir (adică acel medicament ucigător cunoscut sub denumirea de Kaletra). ”Strong recommendation against”, spune OMS despre aceste două tratamente și chiar mă îndoiesc că Rafila s-a tratat cu Kaletra.
Pneumologii se distanțează…
Societatea Română de Pneumologie a transmis presei un comunicat prin care a ținut să precizeze că se distanțează de medicul Flavia Groșan și recomandă pneumologilor români să respecte protocoalele de tratament Covid oficiale.
”Având în vedere ultimele declarații ale dnei. Flavia Groșan, medic pneumolog Oradea, referitor la tratamentul pacienților diagnosticați cu Covid-19, Societatea Română de Pneumologie se distanțează față de aceste declarații care sunt neconforme cu protocoalele și recomandările internaționale și românești. Pe această cale recomandăm tuturor pneumologilor români să respecte indicațiile privitoare la diagnosticul și terapia infecției cu Sars-Cov-2, precum și ale complicațiilor ulterioare pulmonare, conform protocoalelor legale existente în vigoare”, se arată într-un comunicat semnat de prof. Roxana Maria Nemeș, președintele Societății Române de Pneumologie.
Din nou protocolul Covid, adevărata miză a acestui scandal. Distanțarea declarată a pneumologilor este, cumva, redundantă, pentru că nu am văzut pe nimeni să se apropie de medicul Flavia Groșan. Întrebată dacă vreun coleg care știa că schema ei de tratament reușește să vindece bolnavii de Covid a încercat să o contacteze, dr. Flavia Groșan a răspuns că nu. Nici nu voiau să audă. Iar asta spune tot.
Ziua judecății
Luni, 22 martie, medicul Flavia Groșan a fost invitată la sediul Colegiului Medicilor Bihor. ”Urmare a autosesizării Colegiului Medicilor Bihor privind declarațiile dumneavoastră din presa națională și din mediul virtual, Comisia de Etică și Deontologie Profesională a Colegiului Medicilor Bihor vă invită pentru audiere luni, 22 martie, ora 14”, se arată în adresa oficială trimisă doctorului Flavia Groșan, o adresă căreia i-a luat două zile să ajungă la destinatar. Ce acuzație i se aduce? Nimeni nu știe, pentru că exprimarea este în mod deliberat vagă. Un indiciu avem, însă, pentru că președintele Colegiului Medicilor din Bihor și-a vărsat of-ul prin presă indicând faptul că ”afirmaţiile pe care le-a făcut în presa centrală legate de activitatea medicilor din spitale considerăm că sunt încălcări grosolane ale deontologiei şi eticii medicale”.
Criteriul de apreciere a eficientei protocolului de trtratament in spitale in ACEASTA pandemie nu este numarul de vindecati si de morti FATA de numarul celor carora li s- a aplicat protocolul de tratament.Doamna doctor a tratat si vindecat 100% pe.cei CE I.au cerut AJUTORUL….Cei care refuza ACEASTA evidenta si o mai si trag la raspundere ar trebui sa isi piarda calitatea de doctori prin justitie…!!!
Criteriul de aprecire a eficientei protocolului de testament folosit in spitale nu e nr de morti SI vindecati FATA de cei internati?Doamna Doctor a vindecati 100% pe CEI CE I.-au cerut AJUTORUL…Cei CE ignora ACEASTA evienta si o blameaza se descalifica in fata. noastra ca si medici..
Daca doamna doctor nu se sinucide(sa nu fie) sau nu moare in conditii suspecte, atunci in maxim 3 luni va renunta la metoda ei de vindecare. Metoda care este corecta.
Ar cam trebui sa intelegeti pe ce lume traiti. Dar voi stati in casa ca atat va pasa.
Poate doriți să spuneți: „dacă doamna doctor nu este sinucisă”!
https://youtu.be/2jO5-qf58pE