X

Bill Gates a donat 50 de milioane de dolari pentru Kamala Harris. Miliardarul spune că „de-obicei” nu se implică în politică

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mogulul Bill Gates, fostul patron al Microsoft, a donat 50 de milioane de dolari către campania democratei Kamala Harris, anunță New York Time, citând surse din apropierea miliardarului.

Critic al lui Donald Trump, Bill Gates nu a luat niciodată poziţie public în cadrul unor alegeri prezidenţiale şi doreşte ca donaţia sa să rămână secretă, potrivit cotidianului american.

Din acest motiv, el a donat către un ONG care se ocupă de campania lui Harris, pe nume Future Forward, notează News.ro.

„Susţin candidaţii care demonstrează un angajament clar pentru îmbunătăţirea asistenţei medicale, reducerea sărăciei şi lupta împotriva schimbărilor climatice în Statele Unite şi în întreaga lume”, a declarat Gates pentru The New York Times, fără a confirma direct donaţia către Kamala Harris. Miliardarul a ţinut apoi să precizeze că a „lucrat mult timp cu lideri din toate mediile politice posibile”.

„Dar aceste alegeri sunt diferite, cu o importanţă fără precedent pentru americani şi pentru cei mai vulnerabili oameni din întreaga lume”, a punctat el.

Afirmațiile lui Gates sunt lipsite de acoperire, acesta fiind un apropiat al democraților dintotdeauna. Partidul Democrat i-a susținut programele de contracepție și de vaccinare obligatorie.

Gates a susținut politicile de lockdown și de vaccinare în anii pandemiei, care au fost implementate în special de autoritățile democrate din SUA și mai puțin republicanii.

Gates, care nu are niciun fel de pregătire medicală, a fost chemat să sfătuiască populația în privința beneficiilor vaccinării – în care a investit, întâmplător, zeci de milioane de dolari – dar nu a știut cine este Jeffrey Epstein și cu ce se ocupă, deși a stat în anturajul acestuia.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Teroristul ăsta, care a sterilizat, a omorât milioane de femei și bărbați africani cu vaccinurile împotriva cancerului, cu așa zise tratamente împotriva SIDA, altă boală inventată de sataniști, care a fost unul din organizatorii pandemiei din 2019, în care au fost uciși milioane și injectați miliarde de oameni de pe tot globul, mai respiră ???? Justiția de doi bani din SUA ce face ?? Prinde muște ??? Chiar nu e în stare să facă o anchetă împotriva acestor nemernici și să ii tragă la răspundere pentru toate crimele comise împotriva populației civile, să demonteze sistemul corupt, condus și creat de acești criminali, prin rețeaua de organizații globale, financiare, economice,
    care distruge viața și prosperitatea fiecărei națiuni și țări atacate ?? Această clasă de paraziți ne- a furat prosperitatea, ne-a transformat în sclavi moderni, prin sistemul financiar global creat special în acest scop. Ei ne-au furat banii, prosperitatea, care ni se cuveneau, ca rezultat al muncii noastre și a creșterii productivității muncii. În loc să avem un trai decent, să fim răsplătiti pentru munca noastră, în mod corect, acești bancheri escroci ne – au adus la sapă de lemn. Ei au mărit prețurile la alimente, tarifele la energie, la carburanți, taxele și impozite și ne – au scăzut salariile, pentru ca noi să fim din ce în ce mai săraci, iar ei să-și poată însuși rezultatele muncii nostre, progresul și prosperitatea care ni se cuveneau pentru munca depusă. Bai esxrocule, tu ești un gunoi împreună cu toti bancherii escroci, care ne-au furat banii, prosperitatea și dreptul la un trai decent! ! Marș la pușcărie împreună cu toată gașca planetară, cu toți hoții și dati-ne înapoi tot ce ne-ați furat, nenorociților !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button