X

Anca Alexandrescu: Statul paralel condus de Florian Coldea blochează listele AUR la alegerile parlamentare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Anca Alexandrescu a lansat o acuzație gravă în cadrul unei intervenții publice recente, susținând că așa-numitul „stat paralel”, condus de fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea, ar bloca listele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) în perspectiva alegerilor parlamentare. Alexandrescu a afirmat că aceste intervenții ar avea scopul de a împiedica partidul să participe în mod normal la scrutinul electoral, subliniind că „statul paralel” exercită o influență nefastă asupra democrației din România.

„Oare ce interese are Florian Coldea sa blocheze listele AUR in tara de l-a pus pe Doru Traila sa-i reprezinte pe contestatari? Atat pentru azi.”, a scris Anca Alexandrescu.

Doru Trăilă este omul de bază al grupării infracționale conduse de fostul general SRI, Florian Coldea.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Eliminarea AUR de pe listele electorale din Jud. Bistrița-Năsaud, printr-o intelegere oculta intre Statul securist subteran si oficialitatile din acest judet incorporate in Masonerie, ne arata foarte clar ca, dupa eliminarea candidaturii lui Sosoaca, urmeaza cireasa de pe tort, adica eliminarea de peste tot a lui Simion si a lui AUR, adica a oricui se abate de la linia oficiala globalist-satanista! Faptul ca CCR, care ar trebui sa ne apere de astfel de abuzuri anticonstitutionale si antidemocratice, din contra, a ajuns sa impinga la carutza antinationala a Statului securist subteran,, ma face sa inteleg foarte clar ca, si ultima farama de democratie a murit astazi definitiv in Romania, fiind in situatia anilor’40-50, cand bolsevicii au proclamat partidul unic(acum, partidul unic fiind coalitia globalista si antinationala PSD-PNL-USR-UDMR, adica cea care urmeaza linia oficiala)! In aceste conditii, poporului roman nu-i ramane decat o singura solutie viabila, si anume Revolutia totala, punerea mainii pe arme(prin luarea cu asalt a sectiilor de politie si a unitatilor militare) si executarea in cele mai mari chinuri a bestiilor care conduc Romania spre IAD, si asta cat mai repede, pana nu e prea tarziu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button