X

Slugă sioniștilor: Ciolacu asistă pios la decorarea lui Silviu Vexler, pentru îndoctrinarea elevilor români cu istoria unui neam potrivnic lui Hristos

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Silviu Vexler, președintele Federației Comunităților Evreiești din România și deputat al minorității evreiești în Parlamentul României, a fost decorat cu Crucea de Merit în rang de Ofițer a Ordinului de Merit al Republicii Federale Germania, a anunțat, vineri, pe Facebook, Ambasada Germaniei în România.

Potrivit sursei citate, ceremonia a avut loc joi, 10 octombrie.

„(…) Doresc să vă mulțumesc în mod deosebit pentru inițiativele legislative privind introducerea în școlile românești a disciplinei de studiu privind istoria evreilor și Holocaustul, precum și a înființării Muzeului Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului la București. În plus, ați jucat un rol esențial la instituirea Zilei Prieteniei Româno-Germane, transmițând astfel un puternic semnal public”, i-a transmis lui Silviu Vexler ambasadorul Peer Gebauer.

La ceremonie au participat, printre alții: Ciolacu, preşedinta Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Alina-Corina Corbu, ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, deputatul Ovidiu Ganţ.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Nu recunoaștem holocaustul mincinos anticrestin și antiromân, nu suntem de acord cu predarea în școlile din România a istoriei evreilor, o comunitate ostilă, mincinoasă, care a intrat fraudulos în România acum 200 de ani și ne-a atacat statul, națiunea, elitele intelectuale, a instaurat comunismul și a corupt partidele politice, prin cahalul evreiesc și prin masonerie, în perioada interbelică și după al doilea război mondial. De asemenea, aceasta minoritate a desfășurat o operațiune teroristă pe teritoriul României, în decembrie 1989, l-a răsturnat, l-a asasinat pe președintele legitim al României Nicolae Ceaușescu și a acaparat revolta anticomunista a tinerilor români, împreună cu serviciile secrete din occident și din URSS, instaurand la putere pe evreul terorist Ion Iliescu, conducătorul complotului pus la cale în occident de puterea evreiască mondială. Cerem eliminarea din programa școlară a materiei istoria evreilor, holocaustul în România și abrogarea legilor antiromânești, prin care se interzice negarea holocaustului mincinos, prin care este scoasă în afara legii Mișcarea Legionară, precum și legea antisemitismului și legea antitiganismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button