X

Ciucă penibil din nou! Eroul opoziției de carton: adio PSD, dar rămân cu tine. Rușine

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nicolae Ciucă, după doi ani de guvernare, abia acum constată abuzurile comise de PNL și PSD. Penibil. Sigur că și PNL a participat la aceste abuzuri. Cum altfel să explicăm tăcerea de până acum? Acum, când popularitatea lor este în declin, Ciucă încearcă să mimeze o distanțare de PSD, sperând că românii nu vor observa cât de profund sunt implicați liberalii în acest joc murdar.

Nicolae Ciucă mimează ieșirea din coaliție, dar PNL rămâne ferm alături de PSD. Acțiunile sale nu sunt decât o încercare de a crea o aparență de opoziție, fără vreo intenție reală de a renunța la guvernare. Deși a declarat că se oprește colaborarea cu PSD, în același timp a confirmat că PNL nu va ieși din coaliție. Această atitudine nu face decât să demonstreze că liberalii nu doar că susțin în continuare PSD, dar și că întreaga așa-zisă „criză” este doar o farsă politică.

Ciucă vorbește, dar nu spune nimic. El susține că CCR a greșit, însă îl laudă că a eliminat un partid extremist care nu este pro-NATO și pro-UE. Această contradicție arată clar că Ciucă încearcă să atragă simpatia celor care nu doresc alternative reale pe scena politică, mulțumindu-se cu status quo-ul care i-a asigurat, de altfel, sprijinul în cariera sa politică.

Este penibil cum Ciucă încearcă să își păcălească electoratul, crezând că românii nu înțeleg jocul. Afirmând că rup coaliția, dar insistând că rămân în continuare la guvernare, Ciucă nu face altceva decât să sublinieze cum, de fapt, PNL și PSD sunt două fețe ale aceleiași monede. De fapt, acest scenariu de „adio, dar rămân cu tine” arată disprețul față de românii care au crezut că PNL ar putea aduce o schimbare.

Această mascaradă politică nu face altceva decât să întărească ideea că PNL și PSD sunt într-o alianță, iar Ciucă doar mimează opoziția, în timp ce rămâne complice la perpetuarea acestui sistem corupt. Dacă Ciucă și PNL doresc să fie credibili, ar fi trebuit să nu facă alianță cu PSD și ar fi trebuit ca astăzi să iasă de la guvernare. Alo, PNL? Voi vorbiți de clientela de partid? Păi jumătate din birocrații angajați la stat au fost aduși de voi.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button