X

Lasconi cere excluderea IPS Teodosie: „E aripa rusă din Biserica Ortodoxă. Ar fi trebuit să fie de foarte mult timp exclus”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Candidatul USR pentru preşedinţia României, Elena Lasconi, îl critică pe arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, spunând că sfaturile date de acesta în ceea ce priveşte relaţiile dintre femei şi bărbaţi încurajează violenţa domestică. Lasconi e de părere că Teodosie ar fi trebuit exclus de mult din Biserică. Lasconi a dezvăluit, totodată, că părinţii şi fratele său sunt penticostali, botezaţi după 1989, transmite News.ro.

„Este aripa rusă din Biserica Ortodoxă. Nu sunt de acord cu declaraţiile dumnealui. Eu cred că ar fi trebuit să fie de foarte mult timp exclus. Este rupt de realitate, este rupt de societate. A avut acele declaraţii absolut îngrozitoare cu ”femeia trebuie să rabde”… Nu are ce să caute în Biserică un astfel de ierarh”, a afirmat Elena Lasconi într-o emisiune difuzată duminică de Digi 24.

Lasconi spune că a vorbit cu multe victime ale violenţei domestice şi e de părere că efectul pe care unele dintre sfaturile lui Teodosie îl au este unul „îngrozitor pentru că nu faci altceva decât să încurajezi violenţa”, fie ea fizică sau psihologică.

În ceea ce priveşte Biserica Ortodoxă, liderul USR spune că nu este de acord cu intervenţia bisericii în treburile statului.

„Eu nu vorbesc cu preoţi ca să intru în poză, eu pur şi simplu cred şi pentru asta nu am nevoie de ecuaţii matematice, pentru că eu simt asta în viaţa mea”,  mai spune Lasconi.

Aceasta a dezvăluit că părinţii şi fratele său sunt penticostali, explicând că s-au născut ortodocşi, iar după 1989 s-au „botezat” penticostali. Lasconi a vorbit şi despre relaţia cu fiica sa, spunând că aceasta „are viziune de stânga”, în timp ce ea este de dreapta. Lasconi a adăugat, în acest context, că diferenţele dintre membrii familiei sale nu au împiedicat-o să păstreze familia unită.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Băi lasconi, cea care ar trebui să fie exclusă permanent EȘTI TU! Și nu doar de la președenție, ci DIN ORICE activitate publică. Împreună cu tot usereul tău globalisto-satanist. Voi ar trebui să fiți judecați din postura de agenți de influență a unor puteri OSTILE României și, în consecință, acuzarera pentru voi este de TRĂDARE DE ȚARĂ. Pentru că VOI, tu lasconi și usereul tău, sunteți aripa globalistă diktatorială și totalitaristă din politica românească. Adică SATANIȘTII. Tu NU MAI AI DREPTUL să porți crucea aia de la gât pentru că mânjești cu satanism cel mai măreț simbol creștin. Fă-ne te rog plăcerea și DISPARI din viața publică. Ne va fi mult mai bine FĂRĂ TINE. Chiar PERFECT FĂRĂ TINE, vorba prietenului tău globalist tudor chirilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button