X

Sorin Titus Muncaciu, deputat AUR: Nu au învățat nimic din pandemie! Vaccinarea obligatorie nu este o soluție, tocmai de aceea AUR îi cere demisia șefei CNAS!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Au încercat în pandemie să impună vaccinarea obligatorie a românilor, încălcând drepturi și libertăți. Nu le-a reușit, pentru că rațiunea poporului român a primat. AUR a reușit să blocheze aceste acțiuni aberante și am dat posibilitatea românilor să aleagă dacă se vaccinează sau nu.

Susținem în continuare că vaccinarea trebuie să fie o decizie pe care fiecare o ia. Trăim în democrație, iar fiecare om trebuie să aleagă singur ce face cu viața și cu corpul lui. Declarațiile președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Valeria Herdea, care susține că vaccinarea nu ar trebui discutată ca opțională, demonstrează că aceasta și susținătorii săi politici de la PSD și PNL nu au înțeles nimic din pandemie. De când trebuie să decidă un singur om pentru toți? Aceste declarații sunt un pericol pentru democrația românească și ar trebui sancționate, iar Valeria Herdea ar trebui să demisioneze sau să fie demisă din funcția pe care o deține.

Încă de anul trecut, AUR a avertizat că autoritățile din România pregătesc vaccinarea obligatorie. A avut loc inclusiv un protest, pe care ministrul Sănătății l-a catalogat ca fiind nejustificat, deși Strategia de vaccinare a Ministerului Sănătății, adoptată vara trecută este o strategie care extinde nepermis aria și scopul vaccinării la toate vârstele , in special copii și adolescenții. Alexandru Rafila este același ministru al Sănătății care luptă pentru interesele OMS și împotriva bolnavilor de cancer din România.

AUR luptă pentru drepturile omului, pentru libertatea de a alege ce vrem să facem cu corpul nostru!

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button