X

ALERTĂ: Revin cioclii vacciniști! Valeria Herdea (CNAS): Vaccinarea nu ar trebui discutată ca opţională

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Valeria Herdea, șefa Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), a sugerat, luni, că vaccinarea ar trebui să fie obligatorie.

Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe pe tema vaccinării, anunță Agerpres.

„În ultima perioadă, postpandemie, am asistat la un fenomen paradoxal. Deşi am trecut prin pandemie şi am înţeles ce înseamnă să fii vaccinat şi să faci faţă la boli infecţioase, am uitat foarte repede lecţiile pandemiei, iar acoperirea vaccinală a scăzut foarte mult, de exemplu rată de aproximativ 70% pentru vaccinarea antirujeolică”, a afirmat Valeria Herdea.

Ea a menţionat că deşi vaccinarea gripală a persoanelor vârstnice este gratuită şi sunt informate, „există o rată scăzută de acceptanţă” şi multe cazuri de pacienţi cu boli cronice decompensate.

„Trebuie să facem ceva să crească încrederea populaţiei în personalul medical (…), să înţeleagă oamenii care sunt beneficiile vaccinării. (…) Din punctul meu de vedere, şi îmi asum ceea ce spun, vaccinarea nu ar trebui discutată ca opţională. Fiecare dintre noi a avut o şansă să fie vaccinat şi protejat atunci când era copil şi la vremea respectivă nu aveam acces la toate vaccinurile care se găsesc în prezent. Ţine doar de noi să ne vaccinăm copiii, pentru ale da dreptul să crească sănătoşi”, a adăugat Herdea.

De asemenea, Simin-Aysel Florescu, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale „Victor Babeş”, consideră că „este necesară o lege a vaccinării prin care să trecem de pragul explicaţiilor (…) pentru că, dacă vorbim de sănătate publică, vaccinarea nu mai este o alegere individuală”.

„În cele mai multe cazuri, părinţii care nu îşi vaccinează copii ignoră cu desăvârşite subiectul vaccinării. Trece pe lângă ei toată informaţia noastră. Şi mai mult, dacă copilul supravieţuieşte şi e bine, e o dovadă în plus că e mai bine aşa, că se imunizează natural, ceea ce e iraţional, pentru că, în acest fel, ajungem la izbucniri epidemice şi la nenumărate cazuri complicate”, a subliniat Simin-Aysel Florescu.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

4 comentarii

  1. După tot ceea ce-au făcut aceste javre vacciniste în plandemie acum mai au tupeul să deschidă gura??? Orice persoană publică care mai susține OBLIGATIVITATEA vaccinării ar trebui arestată pe loc, judecată și condamnată! Pentru genocid și krime împotriva umanității, doktor Mengele style. Și sper să vină CURÂND ziua aia. Vaccinare este un DREPT și NU o OBLIGAȚIE. Se aude, KRIMINALILOR SATANIȘTI?

  2. Nu denumirea de vaccin e malefica,ci faptul că sunt introduse în ele substanțe nocive sănătății ascunse sub denumirea de conservanți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button