X

FOTO: George Simion începe construirea primelor case la Pechea. Becali s-a angajat să facă împreună cu Simion 50 de case pentru sinistrații din Pechea

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Este mobilizare maximă la Pechea, în județul Galați. AUR începe astăzi construirea primelor case de la zero pentru sinistrați, după ce zilele trecute George Simion a mers din casă în casă pentru a vedea stadiul locuințelor, alături de inginerul și prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea și alți specialiști.

De asemenea, astăzi voluntarii AUR vor continua să îi ajute pe localnici să scoată nămolul din locuințe și vor ajuta la curățarea străzilor, alături de pompieri.

Ieri, George Simion, alături de zeci de voluntari, au reușit să elibereze două străzi. Tot ieri au fost acordate și primele materiale de construcții, dar și electrocasnice către sătenii care au rămas fără agoniseala pentru care au muncit o viață întreagă.

George Simion vrea să repare casele distruse și să construiască de la zero minim 20 de locuințe, pentru sinistrații de la Pechea. De altfel, liderul AUR și-a donat indemnizația de parlamentar până la finalul anului pentru această cauză.

După implicarea sa activă în ajutorarea familiilor afectate de inundații, George Simion continuă să inspire solidaritate. De data aceasta, omul de afaceri Gigi Becali s-a alăturat cauzei, anunțând că va construi, împreună cu Simion, 50 de case pentru sinistrații din Pechea, o localitate grav afectată de recentele inundații.

Proiectul este finanțat în totalitate din donații private, iar cei doi promit că lucrările vor fi finalizate cât mai repede posibil.

„Nu putem sta nepăsători când atâția oameni au rămas fără un acoperiș deasupra capului. E momentul să ne unim forțele și să ajutăm concret,” a declarat Simion.

Gigi Becali a confirmat că va susține financiar o parte semnificativă a proiectului, subliniind că solidaritatea și credința trebuie să se reflecte în fapte.

Această inițiativă vine într-un moment în care autoritățile statului oferă doar soluții de avarie, lăsând comunități întregi să se lupte singure cu efectele dezastrului natural. Simion și Becali arată că, atunci când statul eșuează, comunitatea și inițiativa privată pot face diferența.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

  1. Gigi Becali: „L-am susținut pe George Simion de la început, am văzut că este un om neînfricat, un român adevărat și patriot. Și am zis: băi, eu, când am făcut politică, e adevărat, era mai mult mândrie, trufie. La omul ăsta nu am văzut mândrie. Am văzut doar patriotism. Dacă nu e niciunul ca el, am zis să-l ajut pe el, dacă eu nu am putut. Îl ajut de ce? Pentru că el poate face ceva”.

  2. Asa erau romanii in vremurile de demult, infratiti si la bine si la rau, ceea ce in ziua de azi este neobisnuit, pt. ca fiecare prefera sa se izoleze si sa fuga de orice fel de raspundere, decat sa fie participant direct la actiuni care pt. altii nu mai suporta nicio zi de amanare poate. Cred ca pamantul cere jertfe peste tot in lume tocmai pt. ca prea putini mai vrem sa ne jertfim pt. altii, pt. salvari de vieti.
    Dl. Gigi Becali este un inimos si impreuna cu George Simion, sa speram ca vor ferici cat mai multe familii, tinand cont ca vara a trecut, toamna este si ea curand pe trecute si iarna bate la usa, incat nimeni nu si-ar dori sa fie in locul celor ramasi din gol cu pielea cum se spune.
    Ii doresc d-lui George Simion sa fie si dupa alegerile prezidentiale si mai implicat si mai saritor la toate problemele arzatoare ale tarii si ale romanilor de pretutindeni si m-as bucura mai ales ca si noi romanii din diaspora sa nu beneficiem doar de 90 de zile legale de sedere in Romania, ci de toate cele 365 zile an de an, daca am dori aceasta. Nu cred ca suntem mai putini romani sau cu ADN-ul modificat, daca locuim in alte tari, ar trebui sa avem aceleasi drepturi ca si romanii din Patria Muma. Multi romani pensionari din cauza ca legea nu permite mai mult de 90 de zile sederea in Romania, desi au dubla cetatenie, nu se mai intorc in tara definitiv, pt. ca li se cere sa renunte obligatoriu la cea de-a doua cetatenie (straina, pt. care statele respective au incasat multi bani), care nu este de loc un impediment pt. Romania si cred ca nici pt. poporul roman. Cunosc romani f. nemultumiti de aceasta lege, pt. ca s-au trezit cu casele sparte de hoti si nu doar o data, pt. ca stiau ca dupa 90 de zile de sedere la casele lor din Romania, acestia trebuiau sa plece si ei puteau opera apoi in voie si dupa bunul lor plac.
    Doamne-ajuta sa fim toti romanii cu inima da aur unii pt. altii si pe cea de lemn sa o lepadam, ca nu ne este de niciun folos. – AMS

  3. 1. Nu cunosc concret situatia din Galati, dar multe din casele inundate in cazul calamitatilor, sunt construiite in luncile raurilor. Daca acele case vor fi construite pe vechile locasuri, vor fi din nou inundate si avariate PESTE UN NUMAR DE ANI. AICI TREBUIE MARE ATENTIE.
    2. Din ce s-a spus pe Gold FM – Cosmin Guse – saptamana trecuta firmele (PSD+PNL) care trabuiau sa construiasca digurile, au furat banii destinati acestor lucrari ! INUNDATIILE AU DEVENIT O AFACERE DIN CARE CATIVA SE IMBOGATESC RAPID ! AUR-ul ar trebui sa foloseasca aceasta informatie eficient in campania electorala !

    https://goldtv.ro/video/gusa-inundatiile-cauzate-de-ciclonul-boris-confirma-zicerea-coruptia-ucide-romania-si-a-demonstrat-in-mod-tragic-incapacitatea-administrativa-generata-de-faradelegile-baronilor-politici-cu/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button