X

Primarul din Pechea a cedat presiunii lui George Simion!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Liderul AUR l-a determinat să cedeze câteva terenuri pentru construcția de case pentru sinistrați.

Președintele AUR, George Simion, a fost luni la Primăria din Pechea pentru a discuta cu primarul localității, Mihăiţă Măncilă, însă edilul a fost negăsit.

Mai mult, localnicii din Pechea s-au plâns că nu dă nimeni de primar de mai bine de o săptămână. Mai mult, acesta nu s-ar fi interesat de situația oamenilor din Pechea. După încercarea liderului AUR de a discuta cu edilul, acesta din urmă a venit astăzi între voluntarii AUR pentru a vorbi cu George Simion.
„Te caut de 24 de ore. Dar nu-ți e rușine? Am venit aici să construim case și tu îți bați joc de noi? (…) Te-am căutat”, i-a spus George Simion primarului din Pechea.

Președintele AUR i-a solicitat primarului comunei Pechea să pună la dispoziție teren pentru a putea construi locuințe pentru localnicii ale căror case au fost distruse.

„N-ai teren în comunitate? Nu ai teren? Dă-l pe al tău pentru că ai 10 terenuri pe declarația ta de avere. Ai declarația de avere plină”, i-a spus George Simion primarului din localitate.

După ce președintele AUR i-a arătat declarația de avere, primarul a promis că o să dea câteva terenuri pentru construcția de case. Acesta urmează să meargă cu voluntarii AUR pentru a identifica terenurile.
„Te duci cu domnul Murad, identificați teren. Noi azi începem construcția de case”, i-a transmis liderul AUR.

„Noi vrem să începem lucrul. Nu vrem să ne certăm cu dumneavoastră. Vrem să începem lucrul. Hai să identificăm terenul”, a mai spus George Simion primarului din Pechea.

Liderul AUR i-a transmis primarului Mihăiță Măncilă: „Atâta vrem să ne ajutați pentru primele 10 case, unde le putem construi și după aia e datoria dumneavoastră, faceți ședință de consiliu, și le dați actul de proprietate acestor oameni”.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

4 comentarii

  1. Foarte bine că l-a convins pe primar să coopereze.

    În schimb, MODUL în care a făcut-o și ATITUDINEA lui Simion spun multe despre acest personaj, candidat la Prezidențiale. Sincer, un asemenea OM care are asemenea PORNIRI, pus în cea mai înaltă funcție în Statul Român, SPERIE! Și SPERIE RĂU, iar asta nu este de bine….

    1. cand ai sa mergi la fata locului si sa preiei toata durerea oamenilor, asta daca esti empatic si nu lemn ca Iohannis si ciucă ca Ciolacu, atunci ai sa te revolti pentru a li se face dreptate!

      1. OrtodoxINFO sunt revoltat, fii sigur de acest lucru!

        În schimb, știu că revolta nu trebuie să mi-o manifest cu „parul”, întrucât am creier….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button