X

CRIMELE PSD-PNL, care puteau fi evitate printr-un dig: Aproape 18.000 de animale și păsări au murit în urma inundațiilor din județele Galați și Vaslui. Peste 6.500 de gospodării țărănești au fost grav afectate

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Peste 6.500 de gospodării țărănești din județele Galați și Vaslui au fost grav afectate de inundații.

Potrivit datelor anunțate de Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), în exploatațiile din cele 28 de localități afectate de inundații, cresc 10.384 de bovine, 2.002 de ecvine, 107.647 de ovine, 30.281 de caprine, 11.124 de suine și 80.464 de păsări.

Situația mortalitaților cunoscute până în data de 19.09.2024, conform notificărilor din teren este de 75 de bovine, 27 de ecvine, 1.888 de ovine, 364 de caprine, 564 de suine și 14.066 de păsări. Suplimentar au fost raportate ca mortalități și 159 de canide, 128 de leporide precum și 291 de familii de albine”, a anunțat ANSVSA.

Și mai importante decât toate aceste pierderi sunt cele 7 vieți omenești, care puteau fi salvate doar dacă Arafat se uita la meteo și trimitea alerta la timp, plus niște bărci, salvări și pompieri care să-i scoată din apă pe oameni!

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Pai, nu asta se vrea? Ca sa nu se mai consume hrana animala, ci sa se ia candva doar o pastila produsa in laboratoare “specializate” si dizolvata intr-un pahar cu apa drept hrana de baza si care sa fie si controlata, daca ai mancat ceea ce “trebuie” !!!
    Pamantul se curata de la sine deja si tot omul este raspunzator pt. aceasta!
    Pt. animalele tinute in intuneric si hranite cu conglomerate, nicidecum cu hrana vie, organica, adica cu iarba si tot ce contine ea, vreo 200 de substante/minerale benefice, nu imi pare rau, pt. ca sunt degenerate la fel ca si oamenii care consuma tot ce le ofera piata de desfacere mafiota de azi, fara sa le pese daca stomacul si creierul le mai functioneaza la parametrii ideali lasati de Divinitate. Pacat insa de animalele crescute cu hrana vie si care au trebuit sa moara, pt. ca sa ii dea omenirii o lectie de viata, din care sa inteleaga ca si ele au un suflet, nu sunt doar marfa pt. scos profituri de pe urma lor…
    Despre disparitia albinelor nici nu mai are rost sa comentez nimic, pt. ca tot sistemul ecologic va fi dat peste cap si lipsa hranei se va simti in intreaga lume…
    Ce folos sa se duca mereu atatea razboaie in lume pt.o palma de pamant, un pamant tot mai bolnav si tot mai trist, mostenirea de care vor avea parte celelalte generatii, indifierent de religie sau natia din care fac parte…
    Vremea a devenit la fel cum au devenit si oamenii intre ei, aproape fiare cu chip de om… – AMS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button