X

E 2024 și efectele ‘vitezei științei’ abia acum devin cu adevărat evidente

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În schema de compensare pentru vaccinuri din UK, 14.000 de persoane au cerut plăți. Nu auziți asta la știri, nu e în titluri, nu e în ziare, doar Daily Telegraph a făcut o cerere de informații pentru a afla câți au aplicat, și într-adevăr, erau 14.000 de solicitanți.

Afecțiunile raportate: atacuri de cord, cheaguri, inflamația măduvei spinării, umflarea excesivă a membrului vaccinat, paralizie facială.

Aproximativ 97% sunt legate de vaccinul AstraZeneca, dar există și pentru Pfizer și Moderna.

Din 1979, schema a avut 16.000 de cereri, iar 14.000 sunt legate de injecțiile Covid.

Scandalos, mii de oameni au fost refuzați pentru aceste plăți deoarece nu sunt suficient de ‘invalizi’ și suma maximă pe care o poți primi, care e din banii contribuabililor pentru că, amintiți-vă, companiile farmaceutice au primit imunitate absolută de la orice compensație, suma maximă e 120.000 de lire, ceea ce poate părea mult.

Dacă erai un director bine plătit la 30 de ani și ai luat acest medicament și ai fost rănit, atunci 120.000 de lire nu-i nimic față de ce ai fi câștigat într-o viață la locul tău de muncă.

5500 de cereri au fost respinse și, desigur, vor fi multe, multe altele, al căror număr nu-l putem ști, de oameni care au suferit dizabilități și leziuni, afecțiuni autoimune, dureri ciudate, umflături și inflamații care ar putea fi legate de vaccinuri, dar nu vom ști niciodată și ei poate nu vor ști niciodată.

Personalul administrativ care procesează aceste cereri a crescut de la patru la 80 de persoane anul trecut, pentru că veneau atât de repede și peste 700 de oameni așteptau mai mult de un an o decizie, dar nimeni nu vorbește despre ei, nimeni nu-i intervievează nimeni din ziare nu le face profilul și până în iunie 2021 erau deja înregistrate 300.000 de reacții adverse în sistemul britanic de raportare cu cartonașe galbene, 300.000 de reacții adverse și se știa de zeci de ani că sistemul cu cartonașe galbene e puțin cunoscut și prost administrat, înregistrând doar între unu și zece la sută din toate cazurile, deci 300.000 ar putea fi doar un procent din evenimentele adverse reale.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Baba criminală von der Satana trebuie judecată în regim de urgență și condamnată la moarte de un tribunal extraordinar, constituit la nivel european, pentru genocid și tentativă de exterminare a populației europene, mutilarea și torturarea persoanelor vaccinate, împreună cu toti cei care au fabricat vaccinurile morții Pfizer, Astrazeneca, Johnson Moderna, dar și celelalte vaccinuri care există pe piață și cu politicienii din statele marionetă care au permis și au dat legi pentru vaccinarea copiilor, a adulților, iar vaccinarea trebuie interzisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button