X

Trântorul Iohannis, candidat la Senat pe listele PNL 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Werner Iohannis are tupeu maxim și ar putea candida la alegerile parlamentare din 1 decembrie pe listele PNL pentru Senat, potrivit unui scenariu de lucru în partid, au declarat mai multe surse politice. Planul ar fi ca Iohannis să devină președinte al Senatului.

Iohannis poate candida la parlamentare din funcția de președinte al țării, potrivit legislației.

În cazul în care se va decide să candideze la Senat, președintele Iohannis ar urma să ocupe primul loc pe listele PNL de la București, potrivit informațiilor citate.

Mandatul președintelui Iohannis se încheie pe 20 decembrie. Dacă noul parlament va fi învestit înainte de această dată, el va trebui să opteze între funcția de senator și cea de președinte al României.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. Exista oameni cu materia cenusie f. bogata la care constiinta este vie, treaza si implinesc constient ce D-ZEU cere subtil spre binele lor si al tuturor si sunt raritati in lume (ca de ex. dl. Calin Georgescu in RO, inima de aur si numai pt. tara si popor, pt. viata prospera) si sunt oameni lipsiti de materia cenusie, inconstienti in ganduri si in faptele lor, care implinesc voia demonilor, fiind condusi subtil de acestia, si nu sunt nici pt. tara, nici pt. popor, nici pt. adevarata viata traita in prosperitate, nici pt. pace si liniste, ci doar pt. dezbinare, sclavie si moarte.
    Romanii s-au saturat ca tara sa le fie mereu prezentata precum un mormant doar frumos impodobit pe dinafara, chiar vor sa respire viata noua, pamant nou, iarasi binecuvantat cu pace si bunavoire in propria tara si in casa fiecaruia.
    Un adevarat presedinte, senator, parlamentar, guvernator, etc., pot sa se declare pe deplin fericiti doar atunci cand tara prospera de la un capat la altul al ei si TOT POPORUL este pe deplin fericit si implinit in toate cele, cat timp acestea nu se intampla tara si poporul sufera, plange chiar, cei aflati la putere isi atrag mai devreme sau mai tarziu oricum nefericirea in viata lor, care precum se stie cade si pe viitorii lor urmasi dupa legea cauza si efect. Cei care nu au urmasi si se iubesc doar pe ei, sunt narcisisti, luciferici, pana la malefici in tot ce spun, gandesc si faptuiesc, incat nu mi-as dori sa am sfarsitul lor. – AMS

  2. Cel mai detestat presedinte este Klaus Iohannis care în primul mandat de 5 ani din 2014 până în 2019 a dormit la Cotroceni fără să facă nimic, pe motiv că nu l-a lăsat PSD-ul. Asadar, în primul mandat prezidential Iohannis a numit 3 premieri de la PSD.
    Cu toate astea Iohannis a fost reales in 2019 pentru al doilea mandat de 5 ani si se află la cârma ţării, până la alegerile de la finalul anului 2024.
    Inafară de excursii costisitoare si inutile pe banii statului Iohannis nu lasă în urmă nimic. Ba, dimpotrivă, chiar si de programul său de suflet “România educată” s-a ales praful, astfel că acesta vorbea nu demult despre România ca despre „un stat eșuat”. Desi după alegerile parlamentare din 2020 a reusit să alcătuiască o coalitie de dreapta cu un premier PNL, în anul 2021 Iohannis pentru linistea lui, a adus PSD la Guvernare ceea ce a dus la ruperea partidului, prin care adevăratii liberali au părăsit partidul si au infiintat o noua formatiune „Forta Dreptei” care militeaza pentru o guvernare liberală de dreapta. Prin urmare, actualul PNL este de fapt fostul PDL, despre care Traian Băsescu spune că se revendică de la Petre Roman si nu au nici o treabă cu Brăteanu.
    De aceea, Iohannis dacă doreste să candideze pentru Senat sau Camera Deputaților, ar trebui să o facă pe una dintre listele PSD, cu perspectiva ca după disparitia lui Ion Iliescu să devină presedinte de onoare al social-democratilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button