X

Guvernul Ciucă-Ciolacu a gestionat catastrofal inundațiile. Sunt 34 de ani fără investiții majore în diguri de protecție

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

România este sub ape. Nu natura distruge viața românilor ci incompetența autorităților care de 34 de ani conduc țara. Canalele de preluare ape, digurile, pârâurile și râurile necesită lucrări constante de întreținere sau sistematizare.

Tot ceea ce înainte de 1989 se făcea constant astăzi e doar de mântuială. Banii poporului român sunt furați de o clasă politică coruptă, cleptomană și mitomană. Aceștia nu mai ajuns în investiți care să ne facă viața mai bună. Faptul că politicienii fac poze cu oamenii amărâți după fiecare catastrofă arată că limită ridicată a penibilului.

Avem nevoie de guvernanți responsabili, avem nevoie de conducători patrioți, avem nevoie de un plan pentru România.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. Exista oameni cu materia cenusie f. bogata la care constiinta este vie, treaza si implinesc constient ce D-ZEU cere subtil spre binele lor si al tuturor si sunt raritati in lume (ca de ex. dl. Calin Georgescu in RO, inima de aur si numai pt. tara si popor, pt. viata prospera) si sunt oameni lipsiti de materia cenusie, inconstienti in ganduri si in faptele lor, care implinesc voia demonilor, fiind condusi subtil de acestia, si nu sunt nici pt. adevarata viata, nici pt. pace si liniste, ci pt. moarte.
    Romanii s-au saturat ca tara sa le fie mereu prezentata precum un mormant doar frumos impodobit pe dinafara, chiar vor sa respire viata noua, pamant nou, iarasi binecuvantat cu pace si bunavoire in propria tara si in casa fiecaruia. – AMS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button