X

Proiect pentru promovarea vaccinării, adoptat în Camera Deputaților. AUR a votat ÎMPOTRIVĂ

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, un proiect de lege inițiat de parlamentari PSD și PNL, care prevede promovarea vaccinării, ca măsură pentru prevenirea gripei.

Proiectul a fost adoptat cu 168 de voturi „pentru”, 30 de voturi „împotrivă” „și 68 de abțineri”. Deputații AUR au votat împotriva acestui proiect.

„Un asemenea proiect, în esenţă, nu face altceva decât să fie o oportunitate de marketing şi de mediatizare pentru cei care îşi promovează vaccinurile, în cazul acesta antigripale, şi pentru a creşte gradul de vaccinare în mod artificial. Să nu uităm că aceşti viruşi ai gripei sunt schimbători, se schimbă de la an la an şi ţările care au avut cel mai mare grad de vaccinare antigripală, fie că vorbim de Asia, de Coreea de Sud sau Europa, de Germania, de Marea Britanie, sunt cele care au avut cele mai multe cazuri grave în timpul pandemiei de COVID. Ca atare, noi vom vota împotriva acestui proiect, considerând că alte mijloace sunt potrivite pentru a promova sănătatea românilor”, a declarat deputatul Ilie Coleşa (AUR).

Proiectul, inițiat de parlamentari PSD și PNL, prevede instituirea în prima săptămână a lunii octombrie a „Săptămânii prevenției gripei în România”.

În expunerea de motive se menționează că ratele de acoperire vaccinală rămân sub nivelul de 75% recomandat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Potrivit datelor furnizate de Institutul Naţional de Sănătate Publică, rata de acoperire vaccinală la nivelul populaţiei generale este de 9,5%, în timp ce la nivelul persoanelor de peste 65 de ani este de 20,70%.

În acest context, inițiatorii proiectului susțin că „o săptămână dedicată prevenţiei gripei poate fi un vector de comunicare în lupta pentru creşterea ratelor de acoperire vaccinală şi scăderea constantă a numărului de cazuri de gripă”.

Proiectul este transmis spre promulgare.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

4 comentarii

  1. Cea mai mare barbarie exercitata asupra omului este vaccinarea.
    Intreg sistemul imunitar este brusc slabit si apar bolile autoimune mai devreme sau mai tarziu (chiar si dupa 25 -50 de ani de la vaccinare). Eu una dupa vaccinul pt. Hepatite A si B, a doua zi nu am mai putut sa ma ridic din pat singura si nici sa merg pe propriile picioare, aparatul locomotor la membrele inferioare erau moarte. A trebuit sa invat din nou sa ma ridic din pat si sa merg apoi, ceea ce s-a intamplat doar insotita cateva zile, pt. ca nu aveam stabilitate si nici directie, iar de la vaccinul pt. tetanus, polio si difterie s-a declansat boala autoimuna mai exact poliartrita reumatoida, care mi-a intepenit f. tare oasele si corpul, insa cu ajutorul lui D-ZEU care ne-a daruit Mama Natura si dupa 7 ani de regim spartan f. strict si cu miscare multa zilnic, s-a stopat boala in cea mai mare parte. Numai cien nu crede in puterea lui D-ZEU a putut inventa INTENTIONAT vaccinurile, de pe urma carora sa apara bolile cele mai grave in general, pana la moarte subita. Atentie, sunt asa de bine concepute de puterea demonica, incat nu lasa urme, doar te trezesti din sanatos tun, brusc leguma…
    Merita blestemati si cei care le produc, si cei care le distribuie si toti coruptii care nu vad decat profitul de pe urma vaccinurilor, insa nu trebuie sa ne incarcam noi cu pacate pt. acestia, pt. ca oricum vor plati urmasii lor pt. tot ceea ce fac ei,nu vor scapa niciunii.
    Uneori ma gandesc ca sunt toti cipati la cap dintre cei care schimba legile tarii fara acordul intregului popor. Cine se cred, sau cat de corupti sunt, incat sacrifica o tara si un popor, numai ca sa detina mai departe cheile puterii? Parca am fi la stafeta, incat se duce mai departe politica tarii prin care poporul nu are drepturi, ci doar obligatii si indatoriri. Cred ca vreau in jungla amazoniana sa traiesc, acolo este nu doar libertate, ci si pace, in civilizatie, e asa de “multa” democratie, incat ne indreptam mereu cu pasi repezi spre dictatura.

  2. Dr. Christa Todea-Gross: Principiul vaccinării este fals, artificial, la care organismul uman nu se poate adapta. De ce? Fiindcă „mecanismele de funcţionare” ale sistemul imun al omului nu sunt „aplicabile” în cazul unui vaccin. Sistemul nostru imun este asemenea unei maşini care funcţionează după anumite reguli stricte, precise, stabilite şi adaptate în decursul a mii de ani… De două secole, noi încercăm să reprogramăm un mecanism perfect, dar nu reuşim, fiindcă este imposibil. Sacrificiul unei astfel de „încercări” a fost prea mare: distrugerea lentă şi sistematică a celei mai puternice arme de supravieţuire a organismului uman – sistemul imun. În concluzie, principiul vaccinării este unul simplist şi ineficient, fiind un model „artificial”, bazat pe alte legi decât cele naturale, la care, după cum o dovedesc studiile şi practica medicală, sistemul nostru imun nu se adaptează, ci se îmbolnăveşte.

  3. Ideea este ca toate vaccinurile de astazi sunt produse cu ajutorul tehnologiei satanice mARN, asa ca, aceasta propaganda pt vaccinurile gripale din Camera Dementilor, nu este altceva decat o alta momeala a Sistemului securist-demonic pt cantitatea uriasa de prosti si ignoranti din Romania, pt a-i directiona pe astia spre distrugerea iremediabila a sanatatii, sterilitate si moarte! In momentul cand nu vor mai gasi astfel de prosti si ignoranti, Sistemul antihristic va trece cu sigurantza la vaccinarea obligatorie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button