X

Păcăliciul planetei! Biden a comis-o după înfruntarea Trump-Harris: A purtat o șapcă “Trump 2024”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele Joe Biden a făcut miercuri un gest pe care mulţi nu şi l-ar fi imaginat niciodată: şi-a pus pe cap o şapcă roşie cu sloganul „Trump 2024”, poate fără a evalua impactul imediat pe care l-ar avea, notează AFP.

Acest moment, pe care liderul american l-a vrut, fără îndoială, lejer sau plin de umor, s-a petrecut într-o unitate de pompieri din Shanksville, oraşul din Pennsylvania unde zborul United 93 s-a prăbuşit pe 11 septembrie 2001.

Joe Biden a mers la această cazarmă, exact la 23 de ani după atacuri, pentru a predica unitatea ţării, a explicat Andrew Bates, purtător de cuvânt al Casei Albe.

„Prieteneşte, i-a dat o şapcă unui susţinător al lui Trump care i-a spus apoi că, în acelaşi spirit, preşedintele ar trebui să poarte şapca lui Trump. Şi a purtat-o pentru scurt timp”, a încercat să justifice purtătorul de cuvânt.

Înregistrarea video, care a inundat reţelele de socializare, îl arată pe Biden zâmbind larg, care poartă deja o şapcă, acoperind-o cu această şapcă Trump care tocmai îi fusese oferită.

Republicanii au exploatat imediat această imagine a preşedintelui Statelor Unite purtând emblema distinctivă a partizanilor lui Trump.

„Mulţumesc pentru sprijin, Joe!”, a postat ironic pe X echipa de campanie a lui Donald Trump.

Gestul lui Joe Biden a avut loc a doua zi după dezbaterea dintre televizată Donald Trump şi Kamala Harris.

„Kamala Harris a mers atât de rău în dezbaterea de aseară, încât Joe Biden tocmai şi-a pus o şapcă Trump”, a mai scris echipa de campanie a republicanului.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. Păcălicii suntem noi, de fapt ! Acești indivizi nu sunt altceva decât servitorii, angajații marilor corporații, care ne înșeala că ei conduc statele, că ei conduc guvernele, însă în realitate, ei nu sunt decât niște marionete, toate aceste țări conduse de către acești indivizi au state și guverne marionetă, iar popoarele sunt exploatate la sânge, sunt subjugate de plutocratia, de către oligarhii care dețin corporațiile, bancile și care i – au angajat pe acești slugoi care își bat joc de noi. Nu există nici o democrație nicăieri în lume, la această oră. În SUA este chiar mai rău decât la noi, sistemul i-a prostit pe americani, care sunt niște bieți sclavi, de când se nasc până când mor, sunt datori vânduți la băncile acestor tirani, tot poporul american de la cel mai mic pana la cel mai mare, de la primul până la ultimul american. Constituția americană ?? Democrația americană ?? Vorbe goale, palavre aruncate in vânt de acești escroci, saltimbanci numiți politicieni, poporului american, așa cum ne – au fost aruncate și nouă prin agenții lor de la Europa Libera sau Vocea Americii, pe timpul lui Ceaușescu. În realitate, noi trăim în cea mai feroce tiranie, în cel mai mizerabil sistem din toate timpurile, sistemul fiarei, descris în Apocalipsa, numit în mod mincinos democrația americană.

  2. Simplul fapt de a purta ȘAPCĂ la COSTUM era deja un semnal cu un anumit mesaj pentru cunoscători. Și nu e prima dată la Bideu. Ce-mi place mie simbolistica, toată lumea vede dar puțini pricep. Pun pariu că toată lumea își amintește de căderea lui Bideu pe scenă, dar nimeni n-a observat că purta ȘAPCĂ. Doar acum, când a făcut stridentă treaba asta purtând șapca lui Trump, a început lumea să-și pună întrebări.
    A combina cele două obiecte de vestimentație este un țopârlanism inventat de Trump, dar pentru că el a făcut din asta o modă, acum este oarecum acceptată combinația vestimentară de neam prost. Șapca de baseball este un element de vestimentație SPORT iar costumul este ținută OFICIALĂ, cele două n-ar trebui combinate niciodată. E ca și cum ți-ai lua sacou și cravată peste bermude, maieu și sandale.
    https://news.sky.com/story/president-joe-biden-trips-and-falls-during-graduation-ceremony-12894600
    https://www.nbcphiladelphia.com/news/local/what-to-know-about-amtrak-joe-biden-before-friday-stop-in-philly/2796699/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button