X

Lumea woke: O fetiță de 11 ani a fost obligată de școală să doarmă în pat cu un băiat care se consideră „fetiță”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Minunata” lume woke creează monștri. Un exemplu este ce s-a întâmplat în statul Colorado, SUA. Astfel, o școală publică din comitatul Jefferson (JCPS) a permis unei femei „nonbinare” să supravegheze dușurile băieților și a forțat o elevă să împartă patul cu un bărbat, încălcând drepturile părinților cu privire la viața privată a copiilor și la deciziile de cazare în timpul excursiilor școlare, potrivit unui proces federal intentat în numele părinților.

Părinții acuză JCPS că nu a furnizat informații veridice părinților cu privire la cine va supraveghea și cu cine vor împărți cazarea copiii lor în excursiile sponsorizate de școală, a precizat într-o declarație grupul de advocacy, Alliance Defending Freedom, (ADF), citată de The Christian Post.

Politica aflată în centrul controversei prevede ca elevii să fie „repartizați să împartă cazarea peste noapte cu alți elevi care împărtășesc identitatea de gen a elevului”, mai degrabă decât în funcție de sexul lor biologic. Comunicările oficiale ale JCPS afirmă că „fetele vor fi cazate împreună la un etaj, iar băieții la un etaj diferit”. Cu toate acestea, părinții afirmă că JCPS a redefinit „fată” și „băiat” pentru a se alinia cu identitatea de gen a unui elev, nu cu sexul biologic.

Kate Anderson, consilier superior al ADF și director al Centrului ADF pentru drepturile părinților, a subliniat importanța drepturilor părinților în direcționarea creșterii și educației copiilor lor.

„Părinții, nu guvernul, au dreptul și datoria de a dirija creșterea și educația copiilor lor, iar acest lucru include luarea de decizii în cunoștință de cauză pentru a proteja viața privată a copilului lor”, a declarat Anderson.

Documentul menționează incidente specifice care au determinat acțiunea în justiție.

De exemplu, în timpul unei călătorii la Philadelphia și Washington, D.C., fiica în vârstă de 11 ani a lui Joe și Serena Wailes a fost obligată în mod neașteptat să împartă patul cu un băiat care se identifică ca fiind fată.

Familia Wailes nu a fost informată în prealabil cu privire la acest aranjament, iar JCPS a respins în mod repetat cererile sale pentru a se retrage  din astfel de politici.

Într-un alt incident, fiul de 11 ani al lui Bret și Susanne Roller a descoperit că consilierul său din liceu, însărcinat cu supravegherea dușurilor băieților într-o excursie cu cortul, era o femeie „nonbinară”, contrar informațiilor anterioare furnizate de autoritățile școlare.

De asemenea, familia Roller nu a primit în prealabil această informație, care a avut loc în timpul primei perioade în care fiul lor a fost plecat de acasă.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. ADF International este sucursala organizatiei ADF care a finantat indiferendumul din 6-7 octombrie 2018. ADF este una din multiplele entitati ale fundamentalistilor crestini, cu sediul central in Statele Unite si reprezentante in multe tari. Adica, globalisti in toata puterea cuvantului.

  2. Asta nu e lumea woke, e lumea diavolului și a agenților lui, vrăjitorii, demonii, îngerii căzuti, iluminații, masonii, satanistii, pentru a-i demoniza și pentru a-i despărți pe creștini de Dumnezeu. Dacă creștinii nu se vor opune acestui plan și atac diabolic la adresa civilizației creștine, vom avea soarta Sodomei și Gomorei. Vom fi demonizati, despărțiți de Dumnezeu, iar diavolul și agenții lui ne vor omori, ne vor trimite în iad. Corneliu Zelea Codreanu, dar și alți patrioti și sfinți români au avertizat că acești demonizati vor să ne despartă de Dumnezeu, vor să ne taie rădăcinile, legătura cu cerul și cu pământul pentru a ne omori, iar acest lucru se întâmplă acum sub ochii noștri. Educatia de gen, lgbtq, încălzirea climatica, distrugerea industriei, agriculturii, a sistemului de educație, de sănătate toate sunt instrumentele diabolice, satanice pentru distrugerea pământului, a naturii, a civilizației și a omenirii folosite de acești sataniști împotriva noastră. Acești nenorociți trebuie opriți, toate tarile creștine, dar nu numai trebuie sa se unească și să lupte împotriva lor. Trebuie anulate toate aceste legi și modele de educație sataniste, anticrestine și antiumane și adoptate legi creștine, care promovează și protejează familia, și cultele creștine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button