X

Cifrele dezastrului: fiecare român îndatorat cu 45.148 de lei de guvernările PSD – PNL!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cifrele dezastrului: fiecare român îndatorat cu 45.148 de lei de guvernările PSD – PNL! Potrivit unui răspuns oficial al Ministerului Finanțelor transmis președintelui AUR, George Simion, datoria guvernamentală brută a României se ridică la 862.344,2 milioane de lei, reprezentând 52,6% din PIB.

Cu o populație estimată la 19,1 milioane de locuitori, aceasta se traduce într-o datorie de 45.148 de lei (aproximativ 10.000 de euro) pentru fiecare român!

Pentru ce s-au folosit acești bani? Mai multe școli nu avem, mai multe spitale nu. Deci, ce s-a întâmplat cu ei?

Pe 24 noiembrie, 1 decembrie și 8 decembrie putem să ne decidem viitorul la vot! Putem scăpa de PSD și PNL de la conducerea țării!

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Teoretic putem scăpa de ei prin vot, dar practic, având în vedere ce s-a întâmplat din decembrie 1989 și până în prezent, sunt slabe șanse să se întâmple acest lucru. Acest partid nenorocit a fost creat de autorii loviturii de stat din decembrie 1989 și se menține la putere de 34 de ani. Deci, ori sistemul de vot e fraudat ori au oamenii lor care ii votează, printre aceștia fiind țiganii, deoarece partidul terorist psd a fost creat de țiganul evreu Iliescu, iar acest țigan le – a dat și aurul înapoi, aur pe care tiganii l-au furat de la poporul român și evreii care au primit cetățenie română după decembrie 1989 și care sunt principalii beneficiari ai politicii duse de statul antiroman după lovitura de sta din decembrie 89.. Iar pe de alta parte, românii sunt dezbinați, dezinformati, exact așa cum trebuie pentru sistem, pentru a fii manipulați și prostiți în continuare sa voteze aceste partide și să perpetueze acest sistem nenorocit la nesfârșit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button