X

Slugărnicie la TVR, pentru trădătorul Nicolae Ciucă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ștefan Onică, moderatorul emisiunii ”Prim plan” de la postul de televiziune publică TVR Info, l-a avut invitat miercuri seară pe candidatul PNL la prezidențiale Nicolae Ciucă. Moderatorul nu l-a pus în dificultate în niciun moment pe Ciucă, ba chiar i-a luat apărarea când a adus vorba despre cartea presupus scrisă de fostul premier, iar la final s-a declarat ”convins” de prestația candidatului PNL.

Unele dintre remarcile moderatorului au fost întoarse de șeful liberalilor cu ”așa cum ați remarcat și dumneavoastră” sau „ați dat un exemplu foarte bun” ori ”răspund cu mare plăcere la această întrebare”. TVR este postul de televiziune publică, finanțat de la bugetul de stat.

Moderatorul l-a aprobat în mai multe rânduri pe premier cu ”așa este”, ”da” sau ”aveți dreptate”, iar Ciucă și-a expus temele electorale pe larg și a vorbit despre persoana sa ori despre oponenții politici, din postura de viitor candidat PNL la alegerile prezidențiale, fără să fie întrerupt sau pus în dificultate.

  • ”Ați fost premier într-o perioadă complicată, acum sunteți la guvernare într-o perioadă complicată (…) V-a marcat perioada aceasta de premier în momentul în care trebuia să rezolvați atâtea probleme și mă refer la pandemie, război, tot ce s-a întâmplat în acești ani” – a fost o altă întrebare de la începutul emisiunii.

Ciucă a avut numeroase ocazii să vorbească în calupuri de minute în șir fără să fie întrerupt, ci doar aprobat de moderator, la un moment dat 5 minute sau chiar peste, în prima parte a emisiunii ”Prim plan” în care șeful PNL a fost invitat și care a durat 50 de minute.

Moderatorul i-a completat de multe ori răspunsurile lui Ciucă ajutându-l să continue fraza și ideea monologului, iar la un moment dat a adus în discuție subiectul cărții încă nelansate ”Un ostaș în slujba țării” și al panourilor de promovare electorală a acesteia, despre care jurnaliștii Snoop au scris că au costat 2 milioane de euro până acum și vor costa 4 milioane de euro în total, până la finalul anului.

  • (min. 34:42) ”Să vorbim puțin despre carte. A fost controversa aceasta cu cartea. Explicați-o, vă rog frumos, pentru că vă spun sincer nu mi se pare corect să fiți dumneavoastră blamat în timp ce oponenți de-ai dumneavoastră în cursa pentru prezidențiale au panouri și comunică diferite mesaje. La dumneavoastră se comunică și s-a luat lumea de dumneavoastră”, a spus moderatorul Ștefan Onică, care a plusat cu întrebările ”Ce v-a mânat în lupta de a scrie o carte?” și ”Am văzut că și domnul Geoană a scris o carte și nu s-a luat nimeni de dânsul”. 

La finalul emisiunii, moderatorul l-a întrebat pe șeful PNL cine crede că va ajunge în finala prezidențială, iar Ciucă a spus că el și președintele PSD Marcel Ciolacu, pentru că au partide mari și structuri solide în teritoriu, iar PNL ”e cel mai mare partid de dreapta” din România, moment în care moderatorul a conchis: ”M-ați convins, pariez pe dumneavoastră”.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button