X

VIDEO / Donald Trump garantează că are planurile ce vor opri războiul din Ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Donald Trump a declarat într-un podcast difuzat marți că are un „plan precis” pentru a pune capăt războiului din Ucraina, dar a spus că nu îl va dezvălui pentru a menține efectul de „surpriză”, transmite AFP, potrivit Știripesurse.

„Dacă voi câștiga, ca președinte ales, mă voi asigura că se va ajunge la un acord, asta este garantat”, a declarat candidatul republican la Casa Albă.

„Am un plan foarte precis pentru a opri Ucraina și Rusia. Și am o anumită idee – poate nu un plan, dar o idee – pentru China”, a asigurat el într-un interviu cu jurnalistul american Lex Fridman.

„Elementul surpriză”

Cu toate acestea, fostul președinte a refuzat să detalieze aceste planuri ipotetice. „Dacă vi le dau, nu voi putea să le folosesc”, a spus el, insistând asupra necesității de a menține „elementul surpriză”.

Donald Trump a afirmat în repetate rânduri că va rezolva războiul dintre Rusia și Ucraina „în 24 de ore” – fără să explice vreodată cum. În ultimele luni, el a criticat puternic miliardele de dolari cheltuite de Statele Unite pentru a sprijini Kievul în războiul său împotriva Moscovei, cerând în schimb Europei să „se miște”.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. Cel mai bun plan pentru oprirea războiului dintre Rusia și Ucraina ar fi plecarea trupelor americane și plecarea organizației teroriste NATO din Europa. Nicolae Ceaușescu a avut dreptate ! El a spus că această organizație agresivă trebuie să isi retragă trupele din Europa de vest, că rachetele americane amplasate în tarile europene trebuie eliminate, iar cursa inarmarii nucleare trebuie oprită. Astăzi vedem rezultatul acestei politici militare agresive a NATO, care a făcut exact contrariul : s-a extins în toată Europa, a continuat cursa inarmarii nucleare și amenință Rusia, iar rezultatul acestor acțiuni este pericolul izbucnirii celui de al treilea război mondial din cauza SUA, NATO, Israel UK.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button