X

Simion, atac la Ciolacu pe nota de la Bac: Cum să nu știi nota de la examenul maturității?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

George Simion lansează un nou atac la adresa lui Marcel Ciolacu. Liderul AUR spune că a terminat unul dintre cele mai bune licee din Capitală și, spre deosebire de Ciolacu, își amintește ce notă a luat la Bacalaureat. Ironic, Simion a mai afirmat că nu e obligatoriu ca un politician de top să fi luat Bacalaureatul, făcând o trimitere la Nicolae Ceaușescu.

„Eu am făcut unul dintre cele mai bune licee din București, Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, mi-am dat Bacalaureatul la timp, licența, dizertația. Am luat o notă pe care o consider suficient de bună, 9,69 și asta nu prea pot să înțeleg eu, cum să nu știi nota pe care ai luat-o la examenul maturității? Măcar nu la zecimală, dar cât de cât acolo”, a afirmat Simion.

„Nu toată lumea trebuie să aibă examen de Bacalaureat luat. Am avut președinte care a fost cizmar și a fost mai bun decât cei patru pe care i-am avut. Nu sunt eu în măsură să-l judec pe Marcel Ciolacu dacă a luat BAC-ul sau nu. Pot să vorbesc în dreptul meu. L-am luat!”, a mai comentat Simion.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

  1. In schimb, Bulibasa isi aminteste foarte bine de notele pe care i le dadea Dragnea pt vaslit si de notele pe care le primea de la Omar Hayssam pt gestionarea afacerilor oneroase ale sirianului, in care intrau si gaterele pt taierea padurilor judetului Buzau! Cu tunul sa tragi in tiganul asta borat si satanist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button