X

Viitor sumbru: Se deschide prima clasă fără profesori

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un experiment controversat va avea loc la Londra, unde o școală privată va deschide prima clasă în care inteligența artificială (AI) va înlocui profesorii tradiționali.

Pentru asta, elevii vor plăti 27.999 de lire sterline pe an, scrie Sky News, citat de Antena 3.

Proiectul pilot își propune „să evalueze eficiența acestei tehnologii în educație”, analizând cum pot elevii să învețe într-un mediu complet automatizat. 20 de elevi vor lua parte la acest proiect pilot. Ei vor folosi platforme AI și căști de realitate virtuală pentru a învăța, cu un plan de lecții personalizat care se adaptează nevoilor lor.

„Cred că este foarte dificil să atingem nivelul de precizie și acuratețe al IA”, declară John Dalton, directorul școlii.

Deși AI gestionează majoritatea materiei, trei „antrenori de învățare” vor fi prezenți în sală pentru a oferi suport și a preda materii pe care AI încă nu le poate aborda eficient, cum ar fi arta și educația sexuală, notează sursa citată.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button