X

Blatul dintre eroina Kovesi și ”suveranistul” Terheș, sub umbrela SIE

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dacă serviciile noastre secrete se pricep la ceva, atunci cu siguranță vorbim despre manevrarea cu oarecare talent a politicienilor-marionetă aflați în prima linie.

După ce afacerea ”Polul Suveranist” a eșuat lamentabil, voturile opoziției continuă să fie fărâmițate în mod programatic, cu aportul unor politicieni aflați la cheremul generalilor unși cu toate alifiile. În cazul de față principala ”victimă” este partidul AUR, pe listele căruia Cristian Terheș a candidat cu succes la europarlamentare.

Cu cei 400 de mii de urmăritori de pe Facebook, Terheș oricum ar fi candidat ca independent, însă platforma AUR l-a scutit de cheltuieli și de emoțiile din ziua votului. Reinstalat comod la Bruxelles, fostul social-democrat (trecut și pe la țărăniști) avea probabil pregătit noul partid ”suveranist” PNCR încă înainte de a-și încasa prima leafă de europarlamentar. Evident, principalul scop al acestui partid de buzunar aliat începând de ieri cu alte două partide invizibile (AD și ARN) este de a smulge din voturile care altfel mergeau către AUR și Simion.

Profilul lui Terheș de marionetă a serviciilor a ieșit în evidență încă din pandemie, în ciuda aparențelor. Cu actualul președinte al PNCR am avut o mică istorie pe când scriam la Agenția Mediafax. I-am transmis mesaje în particular, pentru o colaborare ca de la jurnalist la politician, dat fiind că luptam teoretic pe aceeași baricadă. Pe moment nu am realizat motivul tăcerii domniei sale.

Abia când am publicat ancheta despre afacerea cu vaccinuri Pfizer și implicarea Ursulei von der Leyen (plecasem deja de la Mediafax) am pus informațiile cap la cap. Cristian Terheș a fost unul dintre cei mai înverșunați critici ai Ursulei. Vă amintiți cum flutura paginile înegrite ale contractului cu Pfizer. Pornind de la ancheta mea, zeci de români au depus plângeri online în atenția procurorului șef Kovesi. Ce reacție a avut Terheș? Niciuna! Zero! În loc să protesteze zi de zi în fața Parchetului European, în loc să o interpeleze pe Kovesi la fiecare ieșire publică, pentru a-i cere să-și facă meseria, Terheș a ales să tacă. A ales să o protejeze pe Kovesi.

Singurii care au luat atunci atitudine au fost cei de la AUR. Pentru asta le-am și mulțumit public. Din păcate Kovesi a mușamalizat dosarul. Eroina luptei anticorupție este un ”activ” al serviciilor noastre secrete. Un bun al SIE. Este cel mai valoros ”activ” (”asset” în engleză) pe care SIE îl are peste hotare, la nivel foarte înalt. Mult mai valoros decât Geoană, spre exemplu, care în ciuda funcției are acces cel mult la meniul zilei. N-a văzut în viața lui documente militare Top Secret.

Kovesi, în schimb, a avut acces la informații care o incriminează clar pe Ursula în dosarul Pfizer. Probabil deține toate instrumentele pentru a o șantaja. Din nefericire, România nu profită. Nici măcar în Schengen nu ne-a băgat d-na Kovesi, deși avea pârghiile necesare.

Probabil păstrează dosarul de șantaj pe persoană fizică, în interes propriu sau în interesul unor generali din SIE de teapa lui Coldea. Bineînțeles, pe lângă dosarul Pfizer, pe lângă Ursula, e foarte posibil ca eroina Kovesi să-i aibă la mână și pe alți politicieni de top de la Bruxelles. Însă repet: cu ce folos? România continuă să se comporte slugarnic față de Ursula von der Leyen și să ”beneficieze” de cele mai proaste servicii la nivelul Comisiei Europene și a Consiliului European.

În concluzie, Terheș și Kovesi sunt două active importante ale SIE, doi oameni aflați sub comanda directă a serviciului condus de Gabriel Vlase. Însă asta nu exclude nicicum o posibilă colaborare a celor doi cu serviciile altor țări, precum Statele Unite sau Franța. Activitatea lor, coordonată îndeaproape de SIE, nu a adus României mai mult decât imaginea de simplă colonie și ratarea cu brio a obiectivului Schengen.

Bine măcar că SIE și SRI se pricep de minune să tragă sforile pe plan intern, ca să-i înfunde pe suveraniști.

Adrian Onciu | Opozitia.net

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Pai si nu inteleg – autorul articolului prefera ca si Laura Kovesi sa ne bage in Schengen (unde vom fi mai aproape de Antihrist in plus ca va exploda traficul de oameni din Romania lucruri pe care niciun crestin nu si le poate dori) sau sa aduca avantaje materiale Romaniei prin santaj (minciuna, delatiune, injustitie alte idealuri anti-crestine). La ce ne-ar folosi noua tara zisa ortodoxa toate aceste “avantaje”? Ne-am duce la fund instant din voia Domnului ca sa ne smereasca cum s-a dus Djokovic dupa ce a luat medalie din mana Satanei la Paris! Cu toate ploconelile si crucile ce le-a facut si s-a rasfatat pe net ca “erou crestin” pentru “marturisirea facuta” (una din plecaciuni de multumire pentru era cu funduletul in sus cum nu avem voie sa ne inchinam) acum nu mai poate castiga nimic. La US Open a fost invins de un jucator mult sub clasa lui.
    Sa stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte! Dumnezeu nu este amuleta noastra spre succes si Apostolul Pavel spunea sa ne ferim de “orice infatisare a raului”. Nu ne poate “merge bine” cand ne merge prea bine prin mijloacele lui Aghiuta. Nu exista slujire la doi stapani.
    Doamna Kovesi trebuia sa isi faca treaba si sa aplice legile lumesti pe care a promis in fata oamenilor (si Dumnezeu ne tine promisiunile facute in fata oamenilor, o spun Sfintele Scripturi) sa le respecte si s-o acuze pe Ursula von der Leyen pentru ce o stia vinovata si atat! Dumnezeu s-o lumineze sa faca ceeace trebuie sa faca indiferent de presiunile la care este supusa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button