X

Sindicalist Energia Rovinari: Guvernul Ciolacu a ținut cu tot dinadinsul să închidă CE Oltenia și să cumpere energie de la străini, la prețuri de 10 ori mai mari

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Bulgaria a fost principala sursă de energie a țării, zilele trecute, când unitatea 1 a centralei nucleare de la Cernavodă a fost oprită. România a importat și 1500 de Megawați de la vecinii de la sud. Se întâmplă acest lucru în contextul în care, în ultimii ani, a fost demarat un plan accelerat de închidere a capacităților pe cărbune.

“Bulgarii, sârbii și ucrainenii asigură comisioane grase pentru energia pe care o cumpără România” susține Constantin Crețan, președintele Federației Naționale a Muncii conform Radio Infinit.

Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, spune că, deocamdată, nu se simt efectele distrugerii grupurilor pe cărbune, dar se vor vedea pe viitor.

”Guvernul României, patronul Complexului Energetic Oltenia, a ținut cu tot dinadinsul să ne închidă și să cumpere energie de la străini, la prețuri de 10 ori mai mari” declară sindicalistul.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

  1. Bulibasa securista si mafiota este vinovata de subminarea economiei nationale si de tradare maxima, iar pt asa ceva este necesar si legitim sa fie trimis in fatza plutonului de executie, averea sa-i fie confiscata in totalitate, iar familia covrigarului tuciuriu sa fie aruncata in strada!

    1. ….nu! Familia să trăiască în 2 camere cu 2.000 de lei pe lună, iar dumnealui să vadă asta o bucată de timp ca să înțeleagă și să plece dincolo mai învățat.

  2. Sustin cu toata taria, inima si duhul meu pe dl. ing. Calin Georgescu, pt. Presedintie, pt. ca Romania sa devina iar acel izvor de HRANA, APA, ENERGIE, care a fost odinioara (exportatoare si nu doar importatoare), precum a scris in cartea sa si a promis, ca va face din Romania, dar cu ajutorul romanilor, pt. ca nimeni nu poate ridica o tara decazuta fizic, moral, spiritual si mai ales economic, de unul singur.
    D-ZEU sa binecuvanteze Romania si sa le ia toate cheile puterii vanzatorilor si vrajmasilor ei, din tara si de pretutindeni. Amin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button