X

Gigi Becali se alătură AUR și va candida ca deputat: „Vreau să îl ajut pe băiatul ăsta, pe George Simion!”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cum este și firesc, suveraniștii adevărați se unesc, căci scopul este unul nobil: scăparea țării de trădători! Deși existau zvonuri despre implicarea sa din nou în politică, aseară Gigi Becali a făcut anunțul oficial. Invitat prin telefon la România TV, să discute despre victoria Stelei cu austriecii de la Lansk Linz, Gigi Becali a fost întrebat spre final dacă va reintra în politică și a anunţat că va candida la Parlament, din partea unui partid politic. Becali a dat de înțeles că înțelegerea dintre el și omul numărul 1 de la AUR era veche și acum doar își onorează promisiunea făcută.

O să fie un partid politic, da. O să fac un anunț oficial. Vreau să-l ajut pe George Simion, i-am promis acum doi ani că o să-l ajut și o să-l ajut!”.

Finanțatorul FCSB își dorește să se întoarcă în politică, acolo unde a mai fost cu ani în urmă. De altfel, la începutul carierei, Becali anunța chiar într-un interviu acordat în exclusivitate Național că are planuri mari.

„Dacă o să ajung premier, îmi iau canapeaua de acasă și mă mut la Palatul Victoria. Va fi de muncă!”, spunea omul de afaceri, convins că România se poate ridica numai dacă un politician se dedică 100% țării.

Și, ca orice „luptător” neînfricat, Becali a anunțat prima țintă, dacă va intra în Parlament – USR! 

O să candidez, vreau să fac niște lucruri, să bag niște legi în toate domeniile. Mai ales în legea sportului. Nu există pe glob să ai stadion și să faci concert. Faci, dar când nu se joacă fotbal. Nu mă interesează. Dacă e fotbal, oamenii fac fotbal, nu concert. Hai să gândim logic dacă avem inteligență.

Bucureștenii vor să o vadă pe FCSB, nu concert. Am făcut stadion pentru fotbal, nu pentru concert. Să vadă concert, dar stadionul e pentru fotbal. Tot ce nu e în regulă, eu voi repara. Să vedeți voi ce fac sataniștii ăștia useriști handicapați care fac ce vor ei. Noi nu luăm milioane de euro din cauza lor.

Eu omor toți urșii, dacă omoară oameni. Dacă un urs omoară un om, eu omor ursul. Sunt drepturi mai mari pentru animale decât pentru oameni. Lasă că le arăt eu ONG-urilor, le dau cu legea în cap”, a declarat patronul de la FCSB.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button