X

Dacă rămâne la putere, Ciolacu va trece în Constituție “dreptul” la avort!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Candidatul PSD la președinția României, Marcel Ciolacu, deși se declară creștin, a afirmat recent că susține în totalitate „dreptul la avort”. Întrebat într-o emisiune online dacă este pro sau contra avortului, candidatul PSD la președinție a răspuns fără ezitare: „Sută la sută pentru. Fără discuție.” (sursa: News.ro).

Trebuie precizat că în prezent nimeni nu interzice avortul. Ceea ce încearcă să impună Stânga este crearea unui „drept la avort”, care ar obliga medicii să efectueze avorturi, indiferent de conștiința lor personală sau credințele religioase.

Se pare că pentru Marcel Ciolacu, viața nu contează!

Din 4 martie 2024, avortul a devenit drept constituțional în Franța. Totul vine la mai bine de un an și jumătate de când Curtea Supremă a SUA a eliminat calitatea de drept constituțional pentru această procedură. E un eșec puternic pentru Europa, acolo unde Polonia a condus lupta anti-avort.

În iunie 2022, ideea dreptului constituțional la avort în România a fost vehiculată pentru scurt timp de Alina Gorghiu, la acel moment președinta Senatului. „Femeile au dreptul la autonomie și autodeterminare corporală! Și ce ar fi să fie și în Constituția noastră așa?”, a spus ea într-un editorial.

Într-un alt articol a arătat cu degetul și tabăra pe care ar fi considerat-o vinovată de starea de fapt din România: „De mulţi ani, în spitalele din România există un fenomen ultra-religios. […] Pentru că valorile tradiţionale NU sunt atacate de decizii de bun simţ legate de sănătatea reproductivă şi, în niciun caz, de respectarea drepturilor femeilor.”

În aceeași perioadă din vara lui 2022, Marcel Ciolacu (șeful PSD) și Cătălin Drulă (șeful USR) au vorbit despre dreptul femeilor la avort într-un articol Libertatea. Ciolacu a considerat la acea vreme că nu e o problemă introducerea în constituție, dar a menționat că e important ca serviciile să poată susține legea. „Degeaba îi garantăm unei femei dreptul la avort dacă accesul la această procedură este foarte greoi.”

Citiți și alt pas progresist ce-l are în vedere Marcel Ciolacu: PÂNĂ AICI! Ciolacu va legaliza parteneriatul civil pentru homosexuali în 2025. Angajamentul luat în fața Ursulei, la Bruxelles

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

5 comentarii

  1. Noi pe nenorocitul ăsta îl vrem plecat !! Ciolacule ești mâncat, de acum încolo să te aștepți la tot ce este mai rău, inclusiv la un asalt împotriva parlamentului capturat de criminalii organizați de Iliescu în partid, după uciderea tinerilor români în 1989 !!

  2. Ce sa mai zici altceva, decat ca, bestia tuciurie isi arata fara perdea instinctele criminale la adresa neamului romanesc!

  3. Tuturor celor care își smintesc semenii punându-le în pericol mântuirea prin legi antihristice, Mântuitorul le spune un singur cuvânt: Vai!
    https://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=23
    Să citească acest capitol și domnul Ciolacu și să se teamă să susțină digitalizarea și toate celelalte păcate străine de tradiția noastră creștină! Dumnezeu nu bate cu parul, dar bate. Aici sau în veșnicie. Mare răspundere va avea noul președinte al României. Dacă domnul Ciolacu știe că nu e în stare să conducă România cu frică de Dumnezeu și de poruncile Lui, e mai bine pentru el să ducă o viață modestă decât să fie o unealtă în mâinile sataniștilor și să chinuie veșnic. După folosire, uneltele se aruncă, așa că nu e cazul să-și închipuie că e buricul pământului.

  4. Lasa ca vine Simion la putere si interzice. Ca tot manca el ceva mai devreme legat de “reflexe totalitare”, dar nu la el, la altii.

    1. Ideal ar fi sa interzica, ca este o dubla crima. Dar Simion a declarat ca fiecare sa decida, insa pentru ca este o trauma pentru orice mama, acestea trebuie consiliate si ajutate sa pastreze sarcina. De multe ori, un sot agresiv sau o familie care dau afara din casa pe fiica lor insarcinata, sunt cauzele ce determina pe mama sa faca pruncucidere. Dar daca ii este cineva aproape și ii ofera sprijin pentru ea si copil, atunci multe au puterea de a renunta la avort! Si este o viata salvata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button