X

Zelenski le cere României și aliaților să intervină în războiul cu Rusia. „Forțele aeriene ale vecinilor noștri ne pot ajuta”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut ajutorul forţelor aeriene ale vecinilor săi europeni pentru a distruge valurile de rachete şi drone ruseşti care au lovit din nou masiv ţara sa luni.

„În diferitele regiuni ale Ucrainei, am putea face mult mai mult pentru a proteja vieţile dacă forţele aeriene ale vecinilor noştri europeni ar lucra împreună cu avioanele noastre de luptă F-16 şi cu apărarea noastră antiaeriană”, a spus el într-un discurs difuzat pe Telegram, cerând „soluţii”, potrivit Agerpres.

„Dacă această unitate a funcţionat atât de bine în Orientul Mijlociu, ar trebui să funcţioneze şi în Europa”, a adăugat el, referindu-se aparent la ajutorul acordat Israelului de către aliaţii săi occidentali pentru a respinge atacurile aeriene recente.

„America, Marea Britanie, Franţa şi alţi parteneri au puterea de a ne ajuta să oprim terorismul. Avem nevoie de soluţii”, a adăugat el.

Potrivit acestuia, Rusia a folosit luni peste 100 de rachete şi 100 de drone sinucigaşe, într-unul dintre cele mai mari atacuri din ultimele luni.

Ucraina şi-a îndemnat deja aliaţii europeni să stabilească o zonă de excludere aeriană în vestul teritoriului său prin intermediul sistemelor de apărare desfăşurate în Polonia şi România, ţări vecine, pentru a crea un sanctuar în care industriile, infrastructura energetică şi populaţia civilă să fie protejate.

Ministrul ucrainean de externe, Dmitro Kuleba, a declarat la sfârşitul lunii mai că nu există „niciun argument juridic, de securitate sau moral care să îi împiedice pe partenerii noştri să doboare rachete ruseşti deasupra teritoriului Ucrainei de pe teritoriul lor”, fără a specifica modalităţile de punere în practică a acestui scenariu.

De câteva luni, Volodimir Zelenski le cere partenerilor săi occidentali sisteme suplimentare de protecţie aeriană, dar acestea întârzie să sosească.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

  1. Doamne, asta ne mai lipsea !! Numai boul ăsta mai lipsea pe capul nostru, că în rest le aveam pe toate !!! Bă, nenorocitule, lasă-ne în pace și nu te mai ține de capul nostru, că avem noi omizile noastre, care ne sug sângele și ne – au ros până la oase ! Doamne, cu ce ți-am greșit de ne-ai adus lipitorile astea pe cap ?? Nu era destul Ciolacu, Ciuca, Orban, Rafila, Arafat, Johannis și toată gașca de lipitori psdnlusrudmr ?? Acum a mai apărut și tâmpitu ‘ăsta !! Marș mă de aici și lasă-ne în pace !!! Ne-ai mâncat o grămadă de bani cu Ucraina ta de doi lei, care nici nu este a ucrainienilor, ci a rușilor !!! Marș, du-te la Black Rock și la Vanguard și cere-le la aia să te apere, că noi suntem faliti ! Ne – ai mâncat toți banii, tu cu Ucraina, cu Ciolacu, Ciuca Iohannis, NATO SUA UE !!!

  2. Fumurile pe nas lungi si dese, cheia marilor lui succese! Sa vedem acum, daca slugoii ordinari de la Bucuresti vor adopta si ei viciul piticului porno de la Kiev, punandu-ne in postura de tinte sigure pt rusi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button