X

Facebook recunoaște că a cenzurat masiv postările despre Covid 19 la ordinele administrației Biden. Scoateți Ortodoxinfo din shadow ban!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fondatorul Facebook a spus că regretă că în timpul pandemiei a cedat presiunilor făcute de administrația Biden și a acceptat solicitărilor lor de a modera conținut legat de Covid, potrivit unei scrisori trimise luni Comisiei Juridice din Camera Reprezentanților, relatează Politico și Time. De asemenea, el a spus că regretă decizia de a retrograda postări despre o anchetă jurnalistică ce-l viza pe Hunter Biden.

„În 2021, oficiali de la vârful administrației Biden, inclusiv Casa Albă, au făcut presiuni repetate timp de luni asupra echipei noastre pentru a cenzura conținut legat de Covid, inclusiv umor și satiră”, a dezvăluit Mark Zuckerberg.

Chiar dacă în final a fost decizia Meta de a elimina conținutul, „presiunea guvernului este greșită și regret că nu am fost mai vocal pe această temă”, a subliniat Zuckerberg.

În timpul pandemiei, Facebook a eliminat mai multe postări pe motiv că dezinformează privind virusul sau încalcă politica platformei, ceea ce a generat critici din partea celor care se opuneau carantinei, purtării măștii sau vaccinului.

„Cred cu tărie că nu trebuia să acceptăm compromisul de la standardele noastre din cauza presiunilor administrației, în nicio direcție, și suntem gata să ne opunem dacă acest lucru se mai întâmplă”, a precizat Mark Zuckerberg.

Dezvăluiri despre fiul lui Biden, ascunse de Facebook

Fondatorul Facebook și-a mai exprimat regretul pentru decizia de a ascunde înainte de alegerile prezidențiale din 2020 conținut legat de dezvălurile făcute de publicația New York Post despre Hunter Biden, fiul președintelui american. El a precizat că a fost avertizat de FBI că informațiile despre Hunter Biden ar putea face parte dintr-o campanie de dezinformare rusească.

„De atunci a devenit clar că relatarea nu era dezinformare rusească, iar în retrospectivă nu ar fi trebuit să retrogradăm povestea”, a precizat Zuckerberg.

Reacția Casei Albe

Republicanii din Comisia Juridică au sărbătorit scrisoarea trimisă de proprietarul Meta pe care au numit-o „o mare victorie pentru libertatea de exprimare”.

În schimb, Casa Albă a emis un comunicat de presă în care apără modul în care administrația a acționat în timpul pandemiei.

„Când a fost confruntată cu o pandemie mortală, administrația a încurajat acțiuni responsabile pentru a proteja sănătatea și siguranța publică”, a transmis Casa Albă. „Poziția noastră a fost clară și constantă: credem că companiile tech și alți actori privați trebuie să țină cont de efectele pe care acțiunile lor le au asupra populației, în timp ce fac alegeri independente privind informația pe care o prezintă”.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. Acest Zuckerberg mi-a închis contul pe Facebook, pentru că am postat și am scris împotriva sistemului ! De ce mi – ai închis contul, păcăliciule ???? Să îmi deschizi contul imediat, ai înțeles ???!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button