X

Armata americană se implică după atentatul eșuat la adresa lui Trump

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Departamentul Apărării va oferi protecție suplimentară” până la alegeri și probabil până la ceremonia de inaugurare din ianuarie 2025, a declarat pentru presă purtătorul de cuvânt adjunct al Pentagonului, scrie Le Figaro.

Pentagonul   a anunțat joi că va participa la protecția principalilor candidați la alegerile prezidențiale americane  pentru a sprijini Serviciul Secret, responsabil cu protecția personalităților politice de rang înalt .

Această decizie vine la mai bine de o lună de la tentativa de asasinare a lui Donald Trump din 13 iulie în Pennsylvania, un eșec răsunător pentru Serviciul Secret, care l-a împins pe șeful său să demisioneze 10 zile mai târziu. „Departamentul Apărării va oferi protecție suplimentară” până la alegerile din noiembrie și probabil până la ceremonia de inaugurare din ianuarie 2025, a declarat reporterilor purtătorul de cuvânt adjunct al Pentagonului, Sabrina Singh.

Ministrul Lloyd Austin a răspuns favorabil unei cereri din partea ministerului responsabil de Serviciul Secret, a adăugat ea. Pe 13 iulie, fostul președinte a fost rănit la ureche de focuri de armă care au făcut și un mort și doi răniți în audiența de la întâlnirea sa din Butler, în nord-estul țării. Imaginile lui Donald Trump, cu sângele curgând pe față și cu pumnul ridicat, au făcut înconjurul lumii. Consecințele acestui fiasco de securitate au continuat săptămâna trecută cu, potrivit presei, plasarea în concediu oficial a cel puțin cinci agenți ai Serviciului Secret.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button