X

Actorii îl ridiculează pe Nicolae Ciucă! A furat 4 milioane de euro din banii românilor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Campania de promovare a filmului „Moromeții 3”, regizat de Stere Gulea și produs de Tudor Giurgiu, va parodia campania de marketing de 4 milioane de euro realizată de PNL pentru cartea lui Nicolae Ciucă, „Un ostaș în slujba țării”. Producătorii au postat pe Facebook cum vor arăta panourile.

Campania de promovare pentru „Moromeții 3” a început pe Facebook luni, în timp ce pe contul oficial al celui de-al treilea film al trilogiei a apărut o imagine cu Horațiu Mălăiele în rolul lui Ilie Moromete.

Pe afiș scrie: „Un pălmaș din talpa țării. Cartea e deja scrisă. Avem și filmul. Din 22 noiembrie”.

Regizat de Stere Gulea și produs de Tudor Giurgiu, „Moromeții 3” este cea de-a treia peliculă din trilogia cu același nume. După „Moromeții” (1988) și „Moromeții 2” (2018), ”Moromeții 3” va apărea în noiembrie în cinematografe.

Campania publicitară la ”Moromeții 3” este o reacție ”de o ironie acidă” la campania de marketing de 4 milioane de euro realizată pentru cartea lui Nicolae Ciucă.

„Macheta, care va apărea pe panouri și pe net, va fi practic o copie a celei comandate de PNL pentru cartea lui Nicolae Ciucă”.

Potrivit acestora, campania va fi tot pe un fond negru, dar cu figura lui Moromete, în loc de cea a lui Nicolae Ciucă. Și, în loc de ”Un ostaș în slujba țării”, va avea sloganul: ” ”Un pălmaș din talpa țării. Cartea a fost scrisă. Acum urmează și filmul”. ”Aceasta este ideea, sloganul mai poate suferi unele modificări, campania, nu”.

Reamintim că într-o investigație publicată recent de site-ul de investigație Snoop, jurnaliștii au dezvăluit, pe baza datelor oficiale de la PNL, că partidul a alocat 4 milioane de euro din banii primiți de a buget pentru a promova cartea ”Un soldat în slujba țării”, a președintelui liberal Nicolae Ciucă, până în noiembrie.

Din acești bani, au fost cheltuiți deja, a spus PNL, 2 milioane de euro în perioada mai-iulie.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

4 comentarii

  1. Asta e tot ce pot face acești saltimbanci ?? Să îl ridiculizeze pe idiotul Ciuca, facănd un panou, pe care în loc să scrie rahatul un ostas blalbla bla, scrie rahatul palmasul bla bla bla ?? Dar de ce nu scrie căcatul asta e în slujba statului terorist Israel și alianței teroriste NATO ?? De ce nu scrie, ăsta e un nenorocit, care fură banii din bugetul statului român, împreună cu partidul PNL, colaborator al ocupantului evreu încă din perioada interbelică, de când punea jandarmii să ii bată pe studenții și elevii români naționaliști, ocupant evreu care a mai făcut pe aici și o școală pentru lepre, Laude Reut, pentru a scolariza jidani trădători, care își vor schimba numele și vor prelua conducerea statului român în totalitate !! Jigodiile tot jigodii rămân, orice ai face !! Nu poți cere loialitate, curaj de la canalii, care au pupat în cur toată viata lor ocupantul evreu și au făcut toată viața lor filme de căcat, gen Sergiu Nicolaescu, unde legionarii erau prezentați ca niște criminali, iar comuniștii evrei ca români sadea și mari patrioți !! Hai sictir !!!!

  2. @Magda,
    Dar dumneavoastră, Dna Magda, ce faceți practic în afara de faptul că atacați doar de la tastatura si mai folosiți uneori si expresii suburbane?
    Actorii fac și ei ce pot: își folosesc meseria că sa îl ridiculizeze pe acest trădător.
    Orice reacție împotriva acestora care au ajuns să ne conducă este binevenit!
    Doamne ajuta!

    1. De ce ii apărați pe trădători ?? Acești asa ziși actori nu au făcut decât filme de doi bani, care au ascuns adevărul și au indus în eroare poporul român, ascunzand cu grijă faptul că cinematografia românească, la fel ca și cultura, economia, administrația, instituțiile politice, serviciile secrete sunt conduse și controlate de ocupantul evreu și folosite împotriva poporului român. Au avut ocazia de nenumărate ori să spună adevărul, să facă filme care să arate adevărul istoric, dar au tăcut,, au făcut în schimb filme mincinoase, în care au falsificat adevărul istoric, deci sunt niște saltimbanci, niște mincinoși și niște trădători care au colaborat cu ocupantul evreu, la fel ca și politicienii, jurnaliștii și toți cei care susțin ocupația evreiască și oprima poporul român. Eu nu am putut să fac mai mult, nu am avut această posibilitate, dar ei, ca și alți trădători, au avut această posibilitate și nu au făcut nimic ! Deci sunt niște saltimbanci, niște trădători !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button