X

PÂNĂ AICI! Ciolacu va legaliza parteneriatul civil pentru homosexuali în 2025. Angajamentul luat în fața Ursulei, la Bruxelles

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Proaspăt ales candidat la prezidențialele din acest an, Ciolacu urmează pe față statutul progresist al noului PSD, în disperarea de a culege voturi inclusiv de la comunitatea lgbt* și susținătorii lor, adică votanții USR. Cu două zile înainte de “lansarea” candidaturii la funcția de guvernator al coloniei România, Ciolacu a mers și a primit  TO DO LIST (lista cu ce are de executat) de la tov. Ursula von der Layer. Pe lângă vânzarea a tot ce mai are statul român (Tarom, Portul Constanța, Hidroelectrica, Salrom ș.a.), Ciolacu s-a angajat ca în 2025 să legalizeze parteneriatul civil între persoanele de același sex, ca apoi să rămână doar o formalitate legalizarea căsătoriilor între homosexuali și adopția de către aceste cupluri denaturate a copiilor, așa cum s-a întâmplat anul acesta în Grecia!

Drept urmare, în ziua congresului PSD, Ciolacu a făcut primii pași în acest sens. În primul rând, el a declarat că “susține cu toată tăria libertatea de expresie sexuală”. Doar că, nu s-a oprit aici și a numit-o în conducerea PSD, în funcția de vicepreședinte pentru relația cu ONG-uri și dialog civic, pe activista LGBT și anti-Biserică, Victoria Stoiciu. Un alt Remus Cernea, dar aparent cu fustă. Din această poziție (sîc!), activista lgbt-istă va face treaba murdară al lui Ciolacu, conform angajamentelor luate la Înalta Poartă de la Bruxelles.

Iată ce declara Ciolacu, la finele anului trecut:

„Nu sunt un om obtuz. Eu nu am nicio reținere. Am prieteni care au relații cu un alt bărbat. Nu am nicio problemă”.

În schimbul acestui atac la fibra națională a poporului român, Ciolacu primește sprijin de la Ursula pentru alegerile prezidențiale, mai ales în turul II, unde cel mai probabil îl va înfrunta pe George Simion, un apărător al familiei tradiționale. Depinde din nou de poporul român, dacă se va face de râs ca la Referendumul pentru familie, când nu am fost în stare să trecem pragul de participare, după o manipulare de 2 lei a sistemului. Oare am învățat ceva din această experiență amară?

Reamintim că în urmă cu un an, în septembrie 2023, PSD a anunţat că susține recunoașterea legală a familiilor LGBTQ și a căsătoriilor gay în țară, în conformitate cu decizia Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO), după cum scria, la acea vremea, puterea.ro:

„Liderul senatorilor PSD, Lucian Romaşcanu, a afirmat că decizia definitivă a CEDO privind protecția și recunoașterea legală a familiilor LGBTQ din România trebuie să fie analizată de Guvern și explicată societății.

„România și-a asumat să recunoască căsătoriile între persoane de același sex din Uniunea Europeană, astfel încât să poată exista drept de ședere în România a celor care au încheiat asemenea căsătorii în alte state membre UE,” a declarat Romaşcanu într-o declarație la Senat.

El a subliniat că această decizie trebuie discutată în mod detaliat la nivelul Guvernului și că este esențial să se ofere o explicație clară societății cu privire la consecințele acestei decizii, întrucât există diferențe culturale semnificative între statele membre ale Uniunii Europene.

Romaşcanu a recunoscut că există obligații asumate de România ca membru al Uniunii Europene și că țara trebuie să le respecte. Cu toate acestea, el a subliniat că este important să se țină cont și de diferențele culturale existente între statele membre UE.

„O să vedem cum se va interpreta la nivelul Ministerului de Externe, la nivelul Ministerului Justiției, la nivelul Guvernului această decizie CEDO,” a adăugat Romaşcanu.

Senatorul PSD a subliniat, de asemenea, că este necesar un demers legislativ pentru armonizarea legislației naționale cu cea europeană în acest domeniu. El a menționat că Ministerul de Justiție și Ministerul de Externe vor trebui să stabilească modul de aplicare și termenele pentru implementarea acestei decizii.

Decizia CEDO a reprezentat un pas important în direcția recunoașterii și protejării drepturilor cuplurilor de același sex în România. Această dezvoltare deschide calea pentru discuții și pentru adaptarea legislației naționale la normele europene în această privință”, scria puterea.ro.

Dar să vedem cine este activista atee și pro-lgbt

Declarată agnostică, adică o atee mai rafinată, și în căutare de femei, conform profilului său de Facebook mai vechi, Stoiciu a lucrat pentru fundația social-democrată germană Friedrich-Ebert-Stiftung și gravitează de ceva vreme în preajma PSD, inclusiv în calitate de consilieră a lui Ciolacu.

Extrem de activă în mediul virtual, Stoiciu este susținătoare îndîrjită a căsătoriilor same sex, participantă la paradele Gay Pride, susținătoare a legalizării drogurilor, dar, mai ales, o adversară a bisericii. Ea s-a remarcat, de asemenea, pentru criticile dure la adresa PSD pentru organizarea referendumului pentru familie și a dus o campanie amplă de boicotare a sa. Stoiciu nu ezită să ia public peste picior istoria românilor, plină de lideri homosexuali zice ea, critică influența politică a Bisericii și neplata ei de taxe, merge la prada Gay Pride în straie naționale.

În 2014, Stoiciu critica dur un interviu al lui Vasile Dîncu în care pesedistul anunța că echipa de campanie a lui Ponta va aduce biserica ortodoxă în campanie: ”Concursul „Cine e mai crestin dintre crestini” – cam asa va arata campania pentru prezidentiale din toamna. Bun venit in Romania secolului 21!!!” scria, disprețuitor, Stoiciu.

În octombrie 2018, alt atac dur la PSD: ”Cum poți jefui o țară? Creezi o falsă problemă, care menține atenția publică ocupată. De exemplu, organizezi un referendum inutil pe o problemă care nu există. Găsești niște țapi isășitori, cum ar fi comunitatea LGBT, progresiștii, Soros, și ai liniștea asigurată pentru a-ți face mendrele. Asta se cheamă în esență, fascism – deținerea guvernării de către un individ, un grup sau controlul acesteia de orice putere privată”.

În mai 2017, anunț pe Facebook: ”Mi-am pus ia mea românească si m-am dus la Marșul Diversitatii. Nu vreau sa văd ia confiscată de tot soiul de fascistoizi si clotilde. Poți purta ie, poți fi un „bun român” si daca esti gay, si daca esti ateu, si daca esti rom, si daca esti pur si simplu altfel. Si apoi, de unde si pînă unde un român tradițional e un român heterosexual? Dacă de la Roma ne tragem si dacă-n a noastre piepturi păstrăm cu fală-un nume – un nume de Traian, apăi împăratul Traian era reputat pentru homosexualitatea sa. Mai tîrziu, istoria noastră e plină de voeivozi cu apucături homosexuale, cel mai vestit fiind Radu cel Frumos, dar și Alexandru Iliaș, Mihnea Turcitul, etc. Or să se supere unii că ia românească e tîrîtă la astfel de eveniment, dar să fie sănătoși, ia nu-i a lor, ia e a tuturor”.

Tot în 2017, cu PSD la guvernare, Stoiciu reclama faptul că ”Profesorii de religie sunt obligati sa participe la marsul Coalitiei pentru Familie. Si sa faca propaganda in scoli pentru cauza Coalitiei. Profesorii de religie, altfel platiti din bani publici, sunt subordonati dublu – Ministerului Educatiei, dar si BOR. BOR, care nu plateste nici un fel de taxe. Se intampla in Romania anului 2017. In Romania, care se vrea laic, dar in care statul e doar anexa bisericii si a popimii”.

În septembrie 2018, ea vorbea despre ”tipul acela de dictatură care a dus la răstignirea lui Isus, ca sa vorbesc în termeni pe care ei, se presupune, îi înțeleg – nu uitați că cea care a decis moartea lui Isus a fost plebea. „Deși nu i-a găsit nici o vină lui Isus, la strigătele mulțimii – „Răstignește-L, răstignește-L!”; ca să arate nevinovăția sa, Pilat s-a spălat pe mîini înaintea mulțimii zicînd: „Nevinovat sunt de sîngele dreptului acestuia. Voi veți vedea.” Iar tot poporul a răspuns și a zis: „Sîngele Lui asupra noastră și asupra copiilor noștri”. Să mergi la vot în ziua referendumului, chiar și pentru a vota împotrivă, înseamnă să legitimezi acest act de violență politică și de intimidare. Singura soluție în fața unui act anti-democratic este boicotul”.

După eșecul referendumului, Stoiciu jubila: ”România profundă, blamată de multe ori pentru că ar fi masă de manevră electorală, a refuzat prin #boicot această capcană a discriminării, urii și dezbinării. Astăzi am revenit cu fruntea sus în Europa după ce partidele de la guvernare au folosit acest referendum ca o armă populistă împotriva partenerilor externi și a societății civile (…)Bisericile, cultele și asociațiile religioase au primit un semnal că este inacceptabil să modifice legi și reglementări în sensul limitării drepturilor și libertăților. Concetățenilor noștri din comunitatea LGBT care au fost supuși unui tratament discriminatoriu și plin de ură pe toată perioada derulării acestei campanii, le transmitem un mesaj de solidaritate. Vom fi alături de ei și de acum încolo în încercarea de a le proteja drepturile și asigura o viață decentă. Este necesar ca viața lor de cuplu să fie protejată de prevederile legale ale unui parteneriat civil modern.”

Și mai făcea observații pe marginea eșecului, ironizînd Biserica:

”Să nu ne lăsăm amăgiți – BOR nu și-a pierdut capacitatea de mobilizare. Pur și simplu nu a avut-o niciodată. De-a lungul existenței sale – atît pe vremea comunismului, cît și după 1989, legitimitatea și influența politică a BOR nu s-au bazat niciodată pe capacitatea acesteia de a mobiliza masiv. Influența BOR s-a datorat dintotdeauna unor relații la vîrf, a unor legături strînse dintre Putere și sus pușii din ierarhia ecleziastă. Formula care descrie cel mai bine această relație este „o mînă o spală pe alta” – Puterea făcea un serviciu Bisericii, Biserica returna serviciul și o binecuvîntare la slujbă omului politic(…)

Partidele politice ar trebui să deschisă ochii și să înțeleagă că au făcut concesii unui miraj. Că în spatele telefonului primit de fiecare membru al Parlamentului în ajunul unui vot care privește Biserica se află doar episcopul și atîta tot, nimic altceva, nici un fel de votanți care se vor dezice de politician dacă politicianul votează cum crede, nu cum spune popa. Care dintre partide, care dintre oamenii politici va avea azi tăria să taie această legătură incestuoasă? Să spună NU, așa cum au spus cei 80% dintre votanți care au stat acasă. Nu îți trebuie mare curaj – la urma urmei, vocea episcopului e vocea unui singur om, nu a unei mulțimi de credincoși”.

În 2016, poziții în favoarea familiei gay și critici pentru familia tradițională:

”Unul din principalele argumente impotriva casatoriilor dintre persoanele de acelasi sex este acesta: nu ii impiedica nimeni pe homosexuali sau pe lesbiene sa fac sex in intimitatea celor patru pereti ai casei lor, dar sa nu se casatoreasca. Vezi doamne, suntem toleranti, nu le interzicem sa se iubeasca, dar sa o faca in privat. Ceea ce scapa acestei logici (de fapt homofobe) este faptul ca aici nu e vorba de sex, ci de recunoastere. Heterosexualii de ce se casatoresc? Nici pe ei nu ii impiedica nimeni sa faca sex intre patru pereti, si totusi vor sa se casatoreasca. Nu imi spuneti ca se casatoresc pentru a face copiii – o multime de cupluri nu au copii si nici nu intentioneaza sa aiba. Recunosterea sociala a unei relatii de iubire si toate drepturile care decurg din ea nu au nici o legatura cu sexul. Daca vreti sa va convingeti, dragi homofobi, puteti incerca voi sa va limitati iubirile la sexul intre patru pereti si eventual cu becul stins. Acum, personal, cred ca institutia casatoriei e usor perimata, dar daca tot o practicam, sa acordam acest drept la suferinta tuturor, in mod egal”.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

6 comentarii

  1. Spun profetiile ca imediat dupa ce vor legaliza parteneriatele bulangiilor, bestiile autohtone vor primi loviturile rusilor concomitent cu rascoala romanilor, inecandu-i pe ei si familiile lor mafiote intr-o baie de sange cum n-a mai fost vreodata in istoria Romaniei, la care neaparat vreau sa particip si eu alaturi de milioane de romani, pt ca nu mi-ar permite constiinta sa stau deoparte!

  2. Pai ce pretenții putem avea de la țiganul analfabet, cocalar și escroc Ciolacu, care a implementat toată agenda globalista 2030 în România, a sprijinit vaccinarea în pandemia ucigașă, după ce a dat-o jos pe Viorica Dancila și l-a susținut pe evreul criminal Orban, să preia funcția de prim ministru și apoi pe alt evreu jegos Catu, toți având aceeași misiune : vaccinarea și uciderea românilor în pandemie. Apoi ordinarul, după ce a preluat funcția de prim ministru, ne – a dublat, ne-a triplat prețurile la combustibili, la gaze, la curent, la alimente, apoi a adoptat nenorocitul ala de plan PNRR, prin care ne-a cedat și ultimele resurse pe care le mai aveam străinilor, printre care se află și gazele din Marea Neagră. Sigur că cioara ne bagă pe gat și ideologia lgbtq, nu are nici o jenă, desigur, că doar e un idiot destupat la mintea, pe care nu o are, un jegos ordinar, care pupă în cur toți jidanii și pe cei de la Bruxelles, inclusiv pe stafidita Ursula von de flegma ! Românii trebuie să aibă în minte, când vor pune ștampila pe buletinul de vot, tot ce a făcut acest criminal împotriva noastră, că are sânge pe mâini, că a omorât oameni și i-a băgat în saci de plastic, împreună cu ceilalți evrei sataniști și cu javra Iohannis, că această grupare teroristă, numită în mod fals partid, e responsabilă de moartea tinerilor români în 1989, de furtul revoltei anticomunisste, de distrugerea economiei și industriei naționale, de mineriade, de fraudarea alegerilor timp de 34 de ani, de gonirea românilor din țară și de aducerea imigranților africani și arabi în locul lor pentru distrugerea neamului românesc și să nu ofere nici un vot acestui criminal și acestui partid antiromanesc, anticrestin, sionist și globalist, creat de ucigașul tinerilor români în decembrie 1989, Ion Iliescu.

    1. Va pastrati votul pt momentul in care se va putea vota cu streangul, securea sau mitraliera, pt astfel de bestii tradatoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button