X

Ciolacu, unicul tovarăș! La fel ca în vremurile lui Ion Iliescu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Într-o mișcare care amintește de vremurile de glorie ale lui Ion Iliescu, președintele PSD, Marcel Ciolacu, se pregătește să fie reconfirmat în funcție fără nicio opoziție. Acesta este singurul candidat la funcția de președinte al partidului la viitorul congres, într-o demonstrație de putere care ridică semne de întrebare cu privire la starea democrației interne în cadrul Partidului Social Democrat. Se vede că cei 34 de ani de democrație originală nu au îndepărtat mai deloc PSD de trecutul său bolșevic.

Ciolacu, care și-a consolidat poziția de lider după eliminarea Vioricăi Dăncilă, pare să fi eliminat orice formă de competiție, asigurându-și astfel un mandat fără provocări. Această situație amintește de practicile din trecutul partidului, când lideri precum Ion Iliescu dominau scena politică fără concurență, controlând partidul cu o mână de fier.

Lipsa de competiție reală în cadrul partidului este un semn al unei stagnări politice și al unei lipse de transparență. Unii membri PSD, care preferă să rămână anonimi, își exprimă îngrijorarea că această concentrare de putere ar putea duce la decizii luate în cerc restrâns, fără consultarea largă a membrilor de partid, iar candidatul PSD va pierde din nou alegerile prezidențiale.

Acesta nu este un semn de unitate, ci mai degrabă un semn de lipsă de pluralism”, a declarat un analist politic. „Partidele moderne au nevoie de competiție internă pentru a se asigura că liderii lor sunt cu adevărat reprezentativi și capabili să răspundă provocărilor actuale, nu obosiți ca Ciolacu ce nu pot lega două fraze.

Comparativ cu trecutul, unde competiția reală era minimă, se pune întrebarea: a învățat PSD cu adevărat din lecțiile istoriei, sau rămâne anchilozat în practicile bolșevice?

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Vrem sa ne arate și nouă, această odrasla de bulibasa, diploma de licență și să ne spună în ce an a absolvit el facultatea și cu cine s-a luptat el în decembrie 1989, pentru ca să primească certificat de revoluționar fals. Apoi să se ducă la Cimitirul Eroilor, unde sunt îngropați patriotii și luptătorii români anticomuniști, uciși în noaptea de 21 spre 22 decembrie și în zilele următoare de țiganul evreu Iliescu și grupul de evrei teroriști Brucan. Neulander. Voican Voiculescu, Militaru, să ingenuncheze, să își dea doua palme și să se predea Parchetului General pentru infracțiunile de aderare la un grup infracțional organizat,care dat lovitura de stat din 1989, a deturnat revolta anticomunișta, a ucis patriotii și luptătorii anticomuniști, a organizat mineriade, a adoptat legea corporației financiare prin care România a fost supusă bancherilor evrei în mod necondiționat, a fraudat alegerile timp de 34 de ani, a vândut fabricile, resursele, bancile, a distrus industria, economia, a îndatorat România la FMI și a jefuit România împreună cu corporațiile străine, a adoptat planul PNRR, prin care a cedat ultimele resurse și active ale poporului român corporațiilor străine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button