X

OFICIAL: Virusul c0vid19 nu a fost niciodată identificat, căci nici nu există posibilitatea de a izola un singur virion

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Site-ul USMortality a întrebat Centrul pentru Controlul Bolilor (CDC) și SUA dacă virusul covid 19 a fost identificat conform procedurilor standard obligatorii.

Răspunsul CDC, redat de sus-numitul site, este șocant.

Textual, CDC a declarat că nu are capacitatea de a izola un singur virion din orice alt material genetic prezent într-o probă și că nu deține înregistrări care să confirme că acest lucru a fost efectuat vreodată sau că este posibil.

De asemenea, CDC a menționat că nu deține sau nu are cunoștințe despre nici un singur ansamblu citit sau complet care ar confirma matematic genomul complet al unui virion.

Mai mult chiar, CDC declară că s-a bazat exclusiv pe date de secvențiere disponibile public și nu a folosit tehnica RACE pentru a confirma capetele genomului identificate manual de către cercetătorii chinezi.

Notă: așadar, o întreagă lume s-a bazat pe foarte independenții cercetători din statul cu cea mai mare onestitate științifică, neafectată de ideologia de partid și de stat: China. Bine măcar că nu s-a bazat pe studiile celebrilor cercetători britanici.

Așadar, cei care s-au vaccinat, au făcut-o contra ce anume? Testul RT – PCR a descoperit ce anume, în așa fel încât a dat peste 7 milioane de rezultate pozitive în România și peste 5 miliarde de rezultate pozitive în întreaga lume?

Apoi, nu uitați că Antony Fauci, onestul șef al plandemiei în America, cel care a ascuns lumii că a făcut teste de tip gain of function asupra Mpox (pentru a o face mai virală), a recunoscut în fața Congresului american că regula distanțării sociale nu a avut nicio bază științifică, ideea fiind o simplă ghiceală de-ale sale.

Așadar știința este subminată nu de cei care pun întrebări și au dubii, ci de cei care reprezintă autoritatea și își bat joc de inteligența omului pe care țin neapărat să-l prostească pentru a-l ține mai ușor captiv. Apropo, știința ESTE dubiu – așa spunea Descartes acum 400 de ani, așa spun toți marii oameni de știință și filosofii: dubito ergo cogito, cogito ergo sum.

europarlamentar AUR, Gheorghe Piperea

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. Felicitări domnului avocat Piperea! Se pare că a aflat-o primul. Dar acum, dacă tot avem acest document, aș fi interesat să știu opinia domnului avocat: din punct de vedere legal este suficient acest document, prin consecințele care decurg din aceste negări, pentru constituirea TRIBUNALELOR NUREMBERG 2? Evident că NU le vom vedea constituite până nu exterminăm mafia globalistă, dar aș fi interesat de părerea unui profesionist.

  2. Dan Diaconu

    E un scandal monstru care are în centru OMS. Pare că au falsificat-o rău cu variola maimuței. Conform mai multor voci autorizate, precum Poornima Wagh(virusolog, fost consilier OMS) sau Wolfgang Wodarg(președinte al comitetului de sănătate al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei), întreaga dramoletă cu epidemia de variolă a maimuței este una falsă deoarece … nu ar fi vorba de nicio variolă, ci de efecte secundare cunoscute ale vaccinurilor mARN. Cu alte cuvinte, în întreaga afacere OMS are rolul de a da o falsă alertă pentru a ascunde că, în realitate, e vorba doar de efecte adverse ale acelor vaccinuri „sigure și eficiente”. Cei doi spun că așa-zisa epidemie se va manifesta în țările care au avut rate mari de vaccinare.

    Va fi interesant de văzut cum se va realinia tefelimea pentru a face a zecea doză de vaccin care „va garanta” că de data asta nu va fi la fel.

    P.S. În Marea Britanie e scandal pe despăgubirile legate de vaccinarea forțată. Cei care au suferit efecte adverse nu sunt despăgubiți pe motiv că … „efectele nu au fost atât de fatale”! Cu alte cuvinte, „te-aș fi despăgubit, dar numai dacă ai fi murit”. Curat murdar, neicușorule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button