X

Medvedev: Negocieri cu Kievul nu vor avea loc până la înfrângerea totală a Ucrainei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

După atacul lansat de Kiev asupra Regiunii Kursk, Moscova nu va purta niciun fel de negocieri cu Ucraina până la înfrângerea totală a Forțelor Armate ale Ucrainei, a declarat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, citat de publicația Vzgliad.

Într-o postare pe canalul său de pe rețeaua Telegram, politicianul a precizat că atacul asupra Regiunii Kursk a pus totul „la locul său”.

„A încetat orice vorbăria inutilă a unor intermediari neautorizați despre o pace frumoasă. Ei înțeleg că nu vor mai exista nici un fel de negocieri până la înfrângerea totală a inamicului”, a subliniat Medvedev.

Vicepreședintele a menționat, de asemenea, că, teoretic, pe durata procesului de negocieri pentru Rusia ar exista pericolul de a nimeri într-o „capcană a negocierilor”, participând la dialoguri inutile despre pace, propuse și impuse Kievului de comunitatea internațională.

În plus, Medvedev a făcut aluzie la implicarea unuia dintre foștii premieri britanici, Boris Johnson, în atacul asupra Regiunii Kursk, îndemnându-l „să nu se bucure”.

„Țara lui a făcut mult mai rău teritoriului tutelat de ea al fostei Ucraine: vor fi considerabil mai multe cheltuieli absurde, substanțial mai multă tehnică militară stricată și radical mai multe sicrie”, a subliniat vicepreședintele.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Ștergeți-i de pe hartă, dar mai repejor, că vrem și noi să ne luăm Bucovina de Nord înapoi și ne bagă în faliment Zdrelensky, dacă mai transportă mult cerealele lui Rotchild prin România și mai suge mult de la guvernu Cioclasu. Iar americanoizii să își facă rapid bagajele și să părăsească România și Europa și să se care și din Orientul Mijlociu !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button