X

EXCLUSIV: MASCARADA de la Capșa

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

OrtodoxINFO vă prezintă exclusiv, la fix o săptămână, cum s-au desfășurat de fapt lucrurile la așa zisa întâlnire de reunificare a suveraniștilor! Informațiile noastre se bazează pe martori la fața locului, a căror identitate nu o facem publică, din motive lesne de înțeles, dar tot ce vă vom spune va fi probat și de înregistrări video.

Dintru început, trebuie precizat că totul a fost gândit ca o capcană pentru deturnarea traiectoriei ascendente pe care liderul AUR, George Simion, o are în cursa pentru alegerile prezidențiale. Și în cele ce urmează vom demonstra acest lucru.

Programarea întâlnirii

În urma „împăcării” de la mănăstirea Plăviceni dintre Diana Șoșoacă și George Simion, care nu a fost decât o strângere de mâini, mai mult sau mai puțin forțată de împrejurări, cei cu inima curată au crezut că este clar o minune a sfântului voievod Mihai Viteazu. Era într-adevăr o bucurie pentru mișcarea suveranistă adevărată din România, care nu are alt țel decât alungarea de la conducerea țării a prădătorilor și asasinilor economici din mafia pesedisto-liberală. Căci, într-adevăr, dacă suveraniștii nu se unesc nu există nicio șansă de a câștiga alegerile prezidențiale și parlamentare.

Din păcate, minunea nu a ținut nici trei zile, cum e vorba în popor, căci în aceeași zi, vineri 9 august, Diana Șoșoacă convoacă cu de la sine putere pe toți suveraniștii, pentru ziua de luni, 12 august, la vestita Casa Capșa din București, începând cu orele 12:00. Iată textul integral al convocării, căci invitație nu se poate numi:

PARTIDUL S.O.S. ROMÂNIA

Către:

Deputatul George Simion, președintele AUR

Cozmin Gușă, candidat independent

Răzvan Constantinescu, Președinte Executiv PPR

Invitație

În vederea unificării forțelor politice suveraniste și a câștigării alegerilor prezidențiale și parlamentare din acest an, vă invit luni, 12 August, de la ora 12.00, la Casa Capșa, pentru o discuție aplicată cu privire la coagularea mișcării suveraniste din România.

Vă propun ca fiecare delegație să fie formată dintr-un număr de trei reprezentanți.

Europarlamentar Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă

Președintele Partidului S.O.S ROMÂNIA

09.08.2024

Fosta senatoare, Diana Șoșoacă, nu a ținut cont de programul nimănui, chiar dacă George Simion avea deja programul stabilit pe întreaga săptămână. Căci el e singurul care a înțeles că trebuie să facă în mod profesionist campania electorală, că trebuie să fie în mijlocul românilor, în locul și data când a promis. Din acest motiv, reprezentanții AUR au răspuns Dianei Șoșoacă că trebuie găsită o altă dată, când poate veni și George Simion. Nu s-a ținut cont de acest lucru și practic Diana Șoșoacă a impus ca toți să vină la data și ora stabilite doar de ea. Inițial și dr. Răzvan Constantinescu ar fi dorit să fie schimbată data, dar nu a găsit înțelegere și probabil programul i-a permis să facă acest efort de a veni de la Iași cu avionul.

S-a invocat ideea că la întâlnire trebuiau să se prezinte în primul rând candidații la prezidențiale, dar și acest lucru este fals, căci în invitație se specifică doar ca delegația să fie formată din trei reprezentanți, fără a sublinia că este imperativ necesar să fie și candidatul la prezidențiale. Unde s-a putut au venit, dar în cazul AUR a fost trimisă o delegație formată din trei doamne cu funcții de conducere în partid.

Trebuie precizat că duminică seara, George Simion, fiind invitat la România TV, a precizat și public că nu va putea merge la această întâlnire și că va trimite o delegație.

Luni, cu 10 minute înainte de ora stabilită, delegația AUR a transmis în direct momentul când se îndreapta către Casa Capșa, exprimând cele mai bune intenții, cu un mandat ce conținea 3 principii din partea lui George Simion:

  1. Să susțină ideea listelor comune la alegerile parlamentare;
  2. Să susțină acel candidat care are prima șansă de a ajunge în turul 2 al alegerilor prezidențiale, conform principalelor case de sondare a opiniei publice din România, care ar fi fost considerate credibile de către toți suveraniștii;
  3. un pact de neagresiune, în așa fel încât suveraniștii să facă un front comun împotriva PSD-PNL. Pactul ar fi fost necesar și în cazul în care nu s-ar fi ajuns la un acord de a avea un singur candidat la prezidențiale sau liste comune la parlamentare.

În plus, față de aceste principii, delegația AUR nu a mers cu ideea de a impune pe George Simion ca singurul candidat la prezidențiale, ci chiar ar fi susținut în schimb alte nume sonore, precum Ioan Aurel Pop, Dan Puric, dacă aceștia și-ar fi dat acordul.

După cum puteți vedea pe live-ul de mai sus, care a început la ora 11:52, delegația AUR ajunge la timp, chiar mai devreme cu 7 minute, la Casa Capșa, unde este întâmpinată de către un membru din conducerea SOS, Luis Lazarus, care s-a pus în fața ușii, argumentând că întâlnirea încă nu a început, că nu știe în ce sală are loc și că așteaptă mesaj de la Diana Șoșoacă, „căci e mai complicat cu sălile aici la Capșa”. Astfel că delegația AUR este ținută peste 10 minute afară, în timp ce în interior Diana Șoșoacă și ceilalți invitați au decis prin vot ca doamnele de la AUR să nu fie acceptate la discuții. Luis Lazarus în schimb se dă de gol și arată că rolul lui era de a ține delegația AUR la intrarea în cofetăria Capșa. Acesta lansează de față cu presa prezentă o avalanșă de acuze la adresa AUR, cerând deja anumite lucruri pe care partidul lui George Simion ar trebui să le facă pentru a se încadra în tiparele suveranismului, enunțate de Miron Manega, reprezentantul SOS. Din moment ce acolo ar fi trebuit să fie negocieri de reunificare, să începi direct cu acuze, fără a urmări ceva constructiv, este clar ceea ce spuneam de la început, că totul a fost gândit ca o capcană pentru ca Diana Șoșoacă să-i mai toarne niște lături în cap lui George Simion. Dacă acesta s-ar fi prezentat la această primă întâlnire, Diana Șoșoacă ar fi încercat, sub false intenții de suveranism, să-l atragă pe George Simion în țarcul izolat în care se află ea și partidul SOS, să facă partidul AUR nefrecventabil, încât șansele la prezidențiale ale lui Simion să scadă sub procentul pe care îl are Șoșoacă acum, de maxim 5%. Compromiterea liderului AUR ar fi avut loc, indiferent dacă ar fi acceptat sau nu ideile fixe ale Dianei Șoșoacă, căci ori ar fi nemulțumit pe suveraniști, ori și-ar fi pus din nou sioniștii în cap. Nu detaliem acum, dar cine știe, cunoaște. Iată că din start, intenția Dianei Șoșoacă a fost una necinstită sufletește, așa cum ne-a obișnuit și la precedentele acțiuni de unificare a mișcării suveraniste. Și spera ca apoi să profite de atacurile la adresa lui George Simion ca să se impună mai ușor singura candidată la prezidențiale din partea suveraniștilor! De altfel, așa se consideră și acum, chiar dacă nu i-a ieșit complotul.

Dar să revenim, și să vedem ce s-a mai întâmplat la Capșa, cu portarul Luis Lazarus, care după zece minute, sursele noastre spun (și se poate vedea și pe înregistrare) că ar fi primit un mesaj de la Diana Șoșoacă, care îi transmite că se află în interiorul Casei Capșa. Această întârziere forțată avea mai apoi să fie pusă în cârca AUR, că nu au fost punctuale cele 3 doamne. Ajunse în sala unde se aflau Diana Șoșoacă și ceilalți, reprezentantele AUR au fost persiflate și jignite, ba că sunt necunoscute, că nu au nicio funcție în partid și li s-a transmis că s-a decis să nu fie acceptate la discuții. Nici măcar să asiste, fără a interveni. Adică, e vorba și de umilință de cea mai joasă speță, venită chipurile de la niște suveraniști, care se mai cred și creștini. Și totuși reprezentantele AUR au funcții la vârf în partid, doamna Ramona Bruynseels fiind președinta Organizației de Femei AUR, doamna avocat Georgiana Teodorescu este europarlamentar, iar doamna Geanina Șerban este deputat în Parlamentul României.

Diana Șoșoaca s-a purtat de-a dreptul grobian cu 3 femei, pe care spre final le-a numit „evreice” și „salteluțe”. Cu astfel de comportament de prost gust nu se poate construi nicio alianță. Trebuie ori revizuit comportamentul ori eliminate astfel de persoane din discuții.

Factorul Gușă

Un personaj cheie în nereușita acestei alianțe l-a constituit analistul, fostul politruc și ziaristul Cozmin Gușă, care a băgat strategic bățul prin gard, pentru a crea disensiuni între Șoșoacă și Simion. Acesta a numit boicot faptul că liderul AUR nu a ajuns la acea întâlnire, știind prea bine programul încărcat și bine stabilit al lui George Simon. Acest gest se explică prin faptul că în ultimele luni, George Simion l-a ținut la distanță pe Cozmin Gușă, căci s-a dovedit un infiltrat în mișcarea suveranistă, care atunci când nu obține ce vrea, își pune caracterul mincinos la lucru și lansează fel de fel de acuze și scenarii securistice despre cei de la care vrea să obțină funcții și locuri pe listele de parlamentare. Astfel, Gușă a sărit în barca lui Șoșoacă, de unde lansează scenarii, doar de proști crezute, despre legături dintre George Simion și Ciolacu, acuze ce vor să mascheze de fapt legăturile dintre el și Ciolacu, de la care are misiune să lovească în George Simion, ca să nu ajungă în turul 2. Recent a declarat că în turul 2 o va susține mai degrabă pe Șoșoacă! Ce vreți mai mult? Cu siguranță, Gușă nu mai trebuie să figureze în mișcarea suveranistă din România!

Palatul Parlamentului, marți și miercuri, 27 și 28 august

AUR va organiza cu adevărat o întâlnire a tuturor forțelor suveraniste, unde va avea acces si presa, totul fiind transparent și fără mașinațiuni politice ca cele de Casa Capșa. Deja Diana Șoșoacă anunță că noul ei scop este înlăturarea lui George Simion de la conducerea AUR! Iată cine dinamitează mișcarea suveranistă din România și cine de fapt nu știe să facă echipă, crezându-se buricul naționaliștilor!

Fie ca Domnul să spulbere toate uneltirile vrăjmașului și ale slugilor lui, iar românii să se unească împotriva mafiei PSD-PNL-UDMR ce a distrus România din toate punctele de vedere!

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

6 comentarii

  1. A fost clar un complot! Cam slab, dar doar atat sunt capabili personaje marginale precum Gusa, Sosoaca, Capsali & co. Ati vazut la Sosoaca vreun program de țară, inafara de a-si pune poalele-n cap? Gusa a enuntat vreo idee despre cum sa se raporteze Romania fata de UE si NATO? Nu! El joaca la doua capete… si cu Rusia si cu NATO, important este sa ajunga pe liste la parlamentare pe un loc eligibil! Auziti la el, tupeu de politruc basist securist psdist: AUR sa aiba 40%, SOS 30% și Miscarea Gold 30%! Băejnebun? Nu stie cum sa-si infiltreze securistii, gen Sorin Rosca Stanescu, prin Parlament, ca apoi sa intoarca armele impotriva celor care i-au sustinut. Mi se pare ca Sosoaca e intr-o mare inselare, daca va continua cu acest Gusa. Bine ca dl. George Simion s-a descotorosit de căpușa Gușă, care se hrăneste cu seva miscarii nationaliste, nimic altceva!

  2. Faza cu Gușă suveranist e cea mai tare! Individul ăsta e licheaua de serviciu, când e nevoie de vidanjat prin politică, apare și el. Îi place mult prin haznale, linge cu*uri psdiste, pdliste, coldiste, fără nicio remușcare. Foarte periculos dacă i se dă nas! Te trezești să spună despre tine că el te-a educat, te-a consiliat, te-a promovat, ce să mai, fără el nici nu existai! Doar că e invers: el căpușează pe unde se poate, ca apoi să-și bage capul bubos în poză! Are nevoie de oameni vizibili, populari pe care să-i paraziteze!
    Mulțumim că ați făcut lumină cu așa-zisa reunire a suveraniștilor la Capșa!

  3. Profit de ocazie pentru a atrage atenția asupra unei alte probleme majore din mișcarea noastră anti-globalistă:

    ATENȚIE LA INFILTRAȚII ASCUNȘI DIN MIȘCAREA NOASTRĂ!

    Una dintre cele mai perfide tehnici de manipulare a unei mișcări este să infiltrezi în rândurile ei agenți de influență ascunși, de obicei foarte vocali, care lansează idei și Adevăruri esențiale pentru mișcare pe perioade lungi de timp. Apoi, atunci când se ajunge în fazele finale ale confruntării ideologice, încet-încet acești agenți încep să denatureze mesajul plecând de la Adevăruri valide și îndeptând atenția către piste false. O altă metodă este de a lansa provocări care să compromită respectiva mișcare. Ați văzut acest exemplu în USA unde pe 6 ianuarie 2021 agentul infiltrat Ray Epps încerca să provoace patrioții să atace violent clădirea Congresului USA. Toate acestea se practică în scopul de a rupe cât mai mult din unitatea și coeziunea respectivei mișcări, de a o compromite, pentru a-i diminua influența și importanța în beneficiul părții adverse.

    Revenind la ceea ce se întâmplă în România, am avut neplăcuta surpriză să constat în ultimele săptămâni că unul dintre vectorii de influență ai mișcării noastre, site-ul ACTIVE NEWS, a început să publice articole cel puțin dubioase. După ce ani de zile părea că luptă alături de noi, recent cei de acolo au început să publice o serie de articole despre o așa-zisă ”sectă bancară tibetană” în care încearcă să sugereze că în spatele mafiei kriminale bancare și korporatriste s-ar afla o troică ocultă reprezentată public de Dalai Lama, Serghei Șoigu și Xi Jinping. Adică vinovații pentru tot ceea ce se întâmplă sunt cei trei și ceilalți din spatele lor. (Putin e de vină, recunoașteți narativul globalist?)

    Cum se face manipularea? Se iau argumentele VALIDE și unanim acceptate despre mafia bancară și korporatristă și apoi se insinuează în mod FALS că în spatele lor NU s-ar afla adevărații vinovați – recte marile familii khazare rothschild, rockefeller, morgan, soroș, buffett, etc. ci… troica menționată mai sus. Dincolo de ridicolul afirmației este demn de semnalat că nu se oferă NICI UN ARGUMENT VALID despre această asociere. Se iau fapte și informații adevărate și se insinuează concluzii FALSE. ACEASTA este manipularea. Aveți primul articol aici:

    https://www.activenews.ro/covid-era-covid-si-marea-resetare-the-great-reset/SECTA-BANCARA-TIBETANA-SI-PERICOLUL-RAZBOIULUI-NUCLEAR.-SCHEMA-SISTEMULUI-SECRET-DE-PUTERE-MONDIALA-I-190970

    Față de acestă situație am scris un comentariu cu un limbaj decent dar ferm și acid prin care criticam acest derapaj de la Adevăr. Așa cum mă așteptam, AM FOST CENZURAT.

    În cursul zilei de ieri a apărut un nou articol, de data asta semnat de Nicolae Dima, profesor universitar și fost jurnalist la Vocea Americii, care încearcă să mușamalizeze o grămadă de informații relevante în legătură cu relația dintre România și Rusia. Despre Nicolae Dima am avut mereu bănuieli dat fiind faptul că este puțin probabil ca un jurnalist la Vocea Americii să nu fi fost pe listele de plată ale CIA. Aveți acest articol aici:

    https://www.activenews.ro/opinii/Prof.-Nicolae-Dima-Ani-prevestitori-de-furtuna-191396

    Din nou am scris un comentariu de reproș față de ideile din acest articol și DIN NOU am fost cenzurat. Iată conținutul comentariului meu:

    ”Domnule Profesor, cu tot respectul, dar… NU vreau să iau aici apărarea Rusiei pentru că NU asta este treaba mea. Treaba mea este să iau apărarea României, chiar și atunci când ”ai noștri” o mai iau pe arătură.

    Nu se poate ca un om de anvergura dvs. să nu știe că Rusia a trecut de 20 de ani de statutul de ”economie precară de lumea a 3-a”. Cel mai simplu este să ne uităm la domeniul militar unde apare primul întotdeauna progresul tehnologic. Sukhoi-57, S-400 și S-500, Murmansk-BN, Kinzhal și Zirkon sunt produse de o economie bananieră?

    Un om de talia dvs. să nu știe că Rusia a făcut acel prim pas de care vorbiți de vreo 5 ori deja și încă prin declarații publice, pe care însă atât România cât și TOATE forțele politice l-au ignorat? Ba chiar s-au emis komentarii rasial superioare la adresa acestei deschideri?

    Ca să vă parafrazez textul de la final, aștept și eu ca cineva responsabil din țara asta să nu lase mâna întinsă fără un răspuns. Evident, strângerea de mână trebuie să fie urmată de o așezare la masa negocierilor fără menajamente DE AMBELE părți. În care nu trebuie uitată nici incursiunea lui Antonescu dincolo de frontierele României Mari, dacă tot s-a adus vorba de mutilarea frontierelor. Adevărul trebuie spus de AMBELE părți până la capăt dacă vrem să CONSTRUIM ceva durabil. O jumătate de Adevăr este TOT uneltirea împielițatului.

    În altă dezordine de idei și fără legătură cu dl. Profesor: mai aștept ca jurnaliștii care se dau drept apărători ai Adevărului să NU MAI CENZUREZE opiniile noastre atunci când nu le convine critica. Aplaudaci au avut doar naziștii, komuniștii și globaliștii. Până acum am avut îngăduință deși mi s-a întâmplat deja de câteva ori, dar dacă asta devine o practică ca și la globaliști, îmi rezerv dreptul să spun ceea ce am de spus. Acolo unde se va publica ceea ce vreau eu să spun.”

    Având în vedere acest comportament manipulatoriu și CENZURA practicată de site-ul ActiveNews eu unul mă DELIMITEZ TOTAL de activitatea acestei publicații începând de astăzi și vă atrag atenția că sunt întrunite toate elementele necesare pentru a putea vorbi de o infiltrare sekuristică în mișcarea noastră. CEI CARE CENZUREAZĂ NU AU FOST NICIODATĂ BĂIEȚII BUNI.

    1. Am vrut mă uit peste articolul despre Secta Bancară Tibetană, dar m-am oprit când am văzut primul grafic. Oameni buni, vă dați seama că oamenii ăștia pretind că Shoigu și Xi Jinping controlează industria militară a NATO ? În plus de asta, par a fi scris fără dovezi; era ceva de genul ”am făcut noi verificări și avem noi informații secrete, din care reiese că e așa”.
      Activenews te cenzurează când îi contrazici, am atras și eu atenția despre asta.

  4. cum e obiceiul romanesc, dezbinarea e pe primul loc… nu ca s-ar putea face o unire a celor mentionati in articol… poate 27 august vom vedea o unitate a romanilor, nu a lichelelor!

    PS: miscarea gold = miscarea hold (blocarea suveranistilor de a ajunge la putere)

  5. cred ca s-au rascolit Bratienii in morminte vazand pe cei doi cum se pupa in acel loc istoric.. o blasfemie care arata nesimtirea ce o caracterizeaza pe Dihanie! nu am pomenit asa personaj mitocan in politica romanesca.. depaseste orice personaj caragialian prin impostura, ipocrizie, tradare, mitomanie si lipsa crasa de cultura… ce prosti au putut vota o asa individa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button