X

Fătăloaica Dana Budeanu, propagandista lui Ciolacu

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. Budeanca NU are doctorat la Londra. Exista un sit in care sunt inregistrate titlurile tuturor doctoratelor din UK (EthOS) si nici titlul, nici numele Budeanu sau Gutila nu apare acolo. In plus, eu ma aflam la UCL ca Research Assistant in dept Eleceng (Electrical Engineering) in perioada cand Budeanca pretinde ca si-a dat doctoratul. Ii cunoastream personal pe toti romanii, studenti sau cadre didactice din UCL caci in perioada respectiva incercam sa fac o asociatie a romanilor studenti din UCL. Budeanca nu se afla printre ei si nimeni din perioada respectiva nu isi aminteste sa fi vazut-o. Ea are doar un first degree (licenta) in Marketing de la Holloway uni. Probabil atat. Asta se cheama impostura!

  2. din spusele ei, s-a maritat din iubire cu Budeanu cand avea 22 ani si studia la Londra, iar el avea 21 si era tot student( nu precizeaza unde studia el in nici o declaratie). in teorie, se potrivesc datele, iar doctoratul ar fi trebuit sa poata fi gasit cu numele Budeanu, nu Gutila. in practica, doctoratul ala nu e nicaieri :)))

    in mod neironic, tot ea il acuza pe vlad voiculescu de faptul ca nu are diploma de finalizare a studiilor 🤪 dar nici ea nu arata nimic 😅

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button